0 oy
127 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (213 puan) tarafından

Kizlar dun diyetisyene gittim ben bna dediki tartilirken biz 1 kili duseriz oyle hesapla dedi dun tarti 77.850 grm cikti smdi tartildim 78.350 cikti bu durumda nasil hesaplamam lazim bunu acaba

image

6 Cevaplar

0 oy
(11,085 puan) tarafından
Bana diyetisyenim evde kesinlikle tartılmak yok dedi 

Sen devlete mi gidiyorsun cnm 

Evdeki tartı maalesef değişiyor 
(213 puan) tarafından
Evt cnm ama bna dedikk evdeki tartidan 1 kilo dus dye
(1,259 puan) tarafından
Kız kandırıyorlar benim arkadaşım diyetisyene gitti onun tartisinda kilo vermiş gözüküyor kendi tartisinda farklı kilo ama kendi tartisida doğru 1 kilo bakliyat tartmistik hatta ayni tartidan bendede var doğru 1 kilo göstermişti ama diyetisyen nasıl kafasını yikadiysa evdekine inanmiyordu 1 kilo bakliyati 1 kilo tarttigi halde düşün diyetisyene inaniyordu
(5,801 puan) tarafından
dunden beri 500 gram almissin iste :)  diyetisyenin dusme amaci orada giyinik kiyafetki ve sanah kalkar kalmaz degil kahvaltini suyunu icip falan gttigin icin. yoksa farz degil. evde tuvaletini yap sabah pijamayla tartil yada usenmiyirsan sutyen kilot kal tartil soyunup yani. kot pantlon ile pijama agirligi bir degil mesela . kahvalti oncesi ve sonrasi bir degil. diyetisyende hem giyinik hemde  en erken kahvalti yapmadan gtsen bile illaki bi su mu icmis olursun gtmeden
-Reklam-
0 oy
(2,465 puan) tarafından
Banada akıl verin kızlar 
(213 puan) tarafından
Ndn cnm
(2,465 puan) tarafından
Kilo verme ödem atma cnm
0 oy
(6,531 puan) tarafından
Düz zemine koyman lazım.  Ac ve tok karnına farkediyor.  
0 oy
(2,398 puan) tarafından
Bana hiç böyle bir şey demedi. Tokken bir eksi sayılabilir ama sabah açken tartıdan düşmenin manası yok. Tartını kilosu belli bişeyle deneyebilirsin zaten bozuk değilse genelde doğru oluyor en fazla bi iki oynar
0 oy
(9,546 puan) tarafından
Kesinlikle parkede olmaması lazım düz fayans ya da beton olması lazım Sabah tuvaletten çıktıktan sonra olması lazım varsa bluetooth'a bağla o şekilde dene
0 oy
(1,317 puan) tarafından
Şöyle anlatayım 1 kg eksik tartıyor çünkü giysilerin ağırlığını düşüyor . Artı gün içinde tartıldınız muhtemelen haliyle bir şeyler yenilip içilmiştir yürünmüştür bu artı olarak çıkar tartıda. Şimdi yapacağınız sabah lavaboya gidince iç çamaşırınız ile tartılın sonra diyetisyene gittiğiniz kıyafet ile tartılın aradaki fark giysilerin ağırlığı. Mesela giysi 700 gr geldi diyetisyende çıkan kilonuza 300 gr ekleyin ve iç çamaşırı ile yaptığınız ölçüm ile kıyaslayın. Mesela benim evdeki tartım 400 gr fazla ölçüyor vücut analiz tartısına göre

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 122 göst.
20 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 164 göst.
11 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 71 göst.
7 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 285 göst.

405,645 soru

12,154,636 cevap

36,586 kullanıcı

...