0 oy
221 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (12,746 puan) tarafından

image

sizde yapiyomusunuz dolapta ne varsa çorbasi :)) baska turlu sebze hic yemiyo salatalik domates havuc yer elinde. Salatada sogan kivircik yer. Onun disinda sebze yemegimiz yok. Işte taze fasulye ispanak bezelye kabak falan bende boyle cozum buldum 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ohhh masallah annesi neler yapmışsın böyle :angel: yarasın löp löp et, şifa olsun Bebitoya

(12,746 puan) tarafından
Amin canim valla 4 yasinda baska turlu yediremiyorum bunu çok seviyo. Ispanak semizotu sogan sarimsak havuc patates kabak brokoli kereviz nane maydonoz domates sos ne varsa evde atiyorum. Bazende bezelye taze fasulyede koyuyorum. Bode et suyu. Bızzzt :D
tarafından
Yöntemin çok hoşmuş. Zamanımız gelince bende uygulicam .d
-Reklam-
0 oy
(6,112 puan) tarafından

en kolay corba ya seviorim bunu çop gibi:)) kizim hep hunu yedi de oglan yemedi

(12,746 puan) tarafından
Ikiside yiyo oiz sukur :D ee kizin simdi yemeye basladimi sebze
0 oy
(878 puan) tarafından
Kışın olabiliyor ama yaz aylarında haşlayıp yoğurtla vermeyi yada püre makarna yapmayı tercih ediyorum salçalı ve sıcak yağlı tuketilmiyor bizde ya 
(12,746 puan) tarafından
Bende tercih ediyorum ama yemiyolar o ne olacak :D
(878 puan) tarafından
Ben onların tercihine bırakmıyorum ki cnm
(12,746 puan) tarafından
Ee agzini acmiyo bagiriyo yirtiniyo yada ogurup cikariyo nasil tercoh yaptircaz :D
(2,271 puan) tarafından
@melekkk valla doğru diyorsun yaz kızım da mercimek corbasindan başka bir çorba verince hayatta ağzını açmaz zorla içince de ağzından çıkarıyor kendini yırtıyor resmen:(( bu aralar kafayı yicem ya
(878 puan) tarafından
Biz Antalya da yaşıyoruz bu mevsim mercimek içirmek hele ılık ta olsa imkansız biraz mesela eşim çocuklar evde sıcak yemek çok fazla tuketmez yaz kız zeytinyağlı lar ılık yemekler hep yemiyorsa yemiyor dur hiç illa icirmem ben vaktim yok zaten
0 oy
tarafından
Sen benmisin acaba bende bu şekilde yapıyorum 
(12,746 puan) tarafından
Napiyim baska turlu oguruyo :D ama bunu  icindede ne lldugunu biliyo sayiyorum koyduklarimi çom guzel olmus immmh diyo
tarafından
Ben ılık suyu ile pisiriyorum
0 oy
(4,532 puan) tarafından

Aa bu bizim çorba. Adı da Allah ne verdiyse çorbası :)

0 oy
(655 puan) tarafından
Bende böyle sebzeleri salça ile iyice kavurup bilendirdan geçiriyorum. Makarna sosu yapıp yediriyorm anca öyle yiyorlar 
0 oy
(3,498 puan) tarafından
Benimki hiç çorba yemedi ya. Pilav seviyor pilava karıştırıp yediriyorum sebze bakliyat ne yaptıysam
(12,746 puan) tarafından
Ablaminkide oyle pilava ne karistirsa yer. Arkasina saklar. Ama brnimki asla yemiyo
(3,498 puan) tarafından
İnşallah zamanla yer doldur her şeyi zaten mercimek kamufle ediyor afiyet olsunn :)
(12,746 puan) tarafından
Aynen oyle yapiyorum canim valla. En azindan vitaminini alsin diyorum. Kahvaltimiz çok guzel. Corbalarida yer. Tavuk balik kofte salata yer. Makarna pilav iste. Ama sebze yok. Bide kurufasulye yiyo
(3,498 puan) tarafından
Sürekli değişiyor belki ilerde yer. Benimki bir süre hiç normal yemek yemedi şimdi tekrar başladı şükür. Maşallah nazar değmesin seninkine de

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 73 göst.
7 Kasım 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde -srn- (12,746 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 214 göst.
0 oy
6 cevap 155 göst.
3 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde -srn- (12,746 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 76 göst.
13 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde -srn- (12,746 puan) tarafından soruldu

409,901 soru

12,323,834 cevap

39,050 kullanıcı

Kategoriler

...