0 oy
79 göst.
Diğer kategorisinde (245 puan) tarafından
Kizlar kafam çok karışık riskli gebelik benim ege ve şehir hastanesine gidiyorum egedeki ücretli doktor 37 de alicaz bebeği dedi buradaki 34 10 gün sonra anesteziye gel sonra alicaz dedi.yapisiklik olduğu için daha çok riske atamayız dedi napcam siz olsanız napardiniz.suan 31+4

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yapışıklık riskli hayatım o yüzden erken doğurman senin için daha avantaj çünkü bebek büyüdükçe senin o bölgen daha çok zorlanacak ayrıca bebeğinizin sağlığı ve kilosu yanında ise böyle şeyleri takma çünkü ben 31 haftada doğum yaptım bebeğin kiloluydu sadece bir hafta yoğun bakımda yattı ve çıktı
(245 puan) tarafından
Canim bende öyle düşünüyorum ama bu erken alicaz diyen doktor girmeyebilirmis doğuma sıra kimdeyse o giricek dedi diğer gittiğim hastanedeki doktor ege üniversitesinde ona paralı gittiğim için kendisi gircek ama 37 diyo
-Reklam-
0 oy
(775 puan) tarafından
Yerinizde olsam 37 diyen doktoru dinlerdim eğer iyi bir doktorsa biliniyorsa onun dediğini dinler istediği haftada sezaryen olurdum 37 çok geç de değil erkende değil belki hiç küveze girmez çocuk sizde o da sağ salim ertesi gün evinize gidersiniz 
0 oy
(4,139 puan) tarafından
Ucretli doktorun bransi riskli gebelik mi? İcin rahat guvenebilir misin? Benim doktorum da riskli gebelik doktoruydu. Kızımda kordon dolanmasi vardi hem de dort kez dolanmis. 38+3 te aldi mesela. Bi de ozel doktora bosuna mi para veriyoruz soyleyebilirsin daha erken dogurmak istiyorum diye
(245 puan) tarafından
Canim riskli dogumlara giriyormuş yorumlara baktım benim gibi olan bi kac kişinin doğumunu yapmis  ama beni dinlemezki erken desem. Ege üniversitesinin içinde ortak calisiyo oranın kendi prinatoloji doktorlari 36 da alicaz demisti bu 37 ye taktı. Söylesem dinlermiki bazen sinirli bazen iyi
(4,139 puan) tarafından
Soyle bence cok stres yapıyorum bu daha zararlı degil mi filan de
(245 puan) tarafından
Tamam canim çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 86 göst.
20 Şubat 2023 Aile kategorisinde Nurergun (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 92 göst.
18 Ekim 2022 Aile kategorisinde Zelis... (446 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 186 göst.
25 Haziran 2022 Diğer kategorisinde GSmsl (828 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 191 göst.
25 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Annesinin Umudu (775 puan) tarafından soruldu

404,010 soru

12,103,073 cevap

36,420 kullanıcı

...