0 oy
115 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (618 puan) tarafından
Lütfen tecrübeli anneler geçmeyen pişik sorunumuz var. Kaka sayısı çok ondan düşünüyorum ama altını da sürekli bekletmeden değiştiriyorum. Prima, slepy, şimdi Molfix deniyorum pişik tam geçti diyorum tekrarlıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

6 Cevaplar

+1 oy
(4,234 puan) tarafından
Bebeğine bi gaita testi yaptır sende laktoz içeren bütün gıdaları geç uzun süredir geçmeyen pişik alerji belirtisi olabilir 
-Reklam-
0 oy
(35,004 puan) tarafından

Canım benimde oldu altına alt açma bezi koyup açık bıraktım hergun bez değiştirme de 10 15 dk öyle iyileşti hava almadan daha da zorlaşıyor travazol krem sürebilirsin dr a danışarak ben şuan sürüyorum isilik psikte ama 8 ay olcak 10 gün sonra 

(618 puan) tarafından
Sizinde baya uzun sürmüş geçmiş olsun. Dr danirim mutlaka. Altını açık bırakıyorum kuru kapatıyorum pudra, arko krem, arada Bepanthol kullaniyorum
(35,004 puan) tarafından
Benim ki hemen iyileşti canım bu yöntemle şuan o aylarda travazol kullanımda sorun yok demek istedim ben sizin ay ufaksa sorun olur mu bilemiyorum
0 oy
(4,305 puan) tarafından
Hametan mavi renkli olan krem ise yarıyor dene istersen
0 oy
tarafından
Trosdy diye bi krem 

Altini islak mendille silme  pamuklu tülbent varsa onunla silerdim

Bide yemeklik sıvı yağ sür o iyi geliyo b.tuvalet yapsada yapışmıyo tenine
0 oy
tarafından
Arko sür bakkalda satılan küçük arkolardan al şu yeşil beyaz olandan al düzenli kullan göreceksin hemen geçer 
0 oy
(1,509 puan) tarafından
Canm bez değiştirme altını bol bol havalandir her kakadan sonra pamuk su ile yika havalandir pudra kullanma doktora danışarak taravazol fito hametan mavi olan kullan ama kapama altını 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 335 göst.
21 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miss.namaless (1,499 puan) tarafından soruldu
+3 oy
7 cevap 288 göst.
0 oy
9 cevap 344 göst.
21 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tugceee (1,738 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 265 göst.

Kategoriler

1,493,916 soru

24,407,601 cevap

350,658 kullanıcı

...