0 oy
738 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (344 puan) tarafından
Oğluma hep lcw den alırım. Çok az zara ve hm den almışlığım var. Lcw den kuponlu alırdım birde. Yinede pahalı gelirdi. Buaralar bana bişeyler oldu. Benetton, gap oralardan alışveriş yapıyorum. Birsürü şey aldım almayada devam ediyorum. Maaşımda artmadı parayıda bulmadım. Sizde de oluyor mu:( battım

47 Cevaplar

0 oy
(4,872 puan) tarafından
Bana göre bi kaç ay giyeceği kiyafete, marka alıp dünya para vermek israf gibi geliyor. Ben sadece ayakkabı alıyorum oda mecburiyetten ayak yapısı problemli olduğu için
-Reklam-
0 oy
(4,672 puan) tarafından

Asla ama asla almam 3 gün giyiyorlar hemen büyüyorlar Pazardan çarşıdan normal mağazalardan alırım  ihtiyaçi olmadığı sürece almam beğendim diye para harcamam ama bu sadece oğlum için değil kendi me de ihtiyaç olmadığı sürece almam 

0 oy
(77 puan) tarafından
Ayakkabıda marka takıntım var ama rahat olduğu için onun dışında defacto lcw koton mavi  gayet iyiler bence hem her sezon gardrobunu duzuyoruz artık fazlada almıyorum yipranmadan çoğu küçülüyor 
0 oy
(2,939 puan) tarafından
2. El aliyorum. Onun yerine oyun alanına, oyun grubuna götürüyorum ya da lego aliyorum. Çok nadir sıfır alırım. Onda da sınırı bilirim. 
0 oy
(10 puan) tarafından
Marka en fazla e bebek ve LCW alıyorum ama o kadar bütçem olsaydı da zaten para vermezdim galiba çünkü bir send giydiğini hatta mevsimlik bir daha giyemiyorlar 
0 oy
(20,665 puan) tarafından
Biz hep marka alıyoduk eşimin bi arkadaşı yeni dükkan açtı ayakkabıları ordan almış hoşuma gitmedi ama dandik gbi geldi yada alıştık ondan öyle bilmiyorum kaliteden yanayım :)
(10 puan) tarafından
Kadın kalite kalite ❤️
(20,665 puan) tarafından
:D tabii teşekkürler ♥️
(4,901 puan) tarafından
Kaliteli kadın kolları bilenzik dolu tabi öyle olacak :)
(20,665 puan) tarafından
:D bilenziğimin biri gitti kız eve bir kaldı satınca alcak 4 tane djjdjdd
0 oy
(2,062 puan) tarafından
Ben montunu  ve gezmelik 3 kazağını mangodan aldım ayakkabı da vicco. Diğer her şeyi Waikiki ve Koton uygun olduğu için oralardan alıyorum indirim kovaliyorum. Çocuğum küçük. He anaokuluna gitse falan biraz daha marka alırım. Şöyle 3 takım falan şık bir şeyler alirim diğerleri eşofman ve don şeklinde hep evde giymelik. Dışarı da çok çıkamıyoruz nasıl olsa diye almıyorum. 
0 oy
(270 puan) tarafından
İlk bebisimiz olduğu için herseyin marka aldık:)
0 oy
(553 puan) tarafından
Bende covuklarıma kalıtelı alırım ama öyle markalardan degıl benım burda markalı bır mağaza var bın kere gıydır asla bırsey olmuyor leke tutmuyor çok ıyı sureklı ordan alırım memlekette de sorarlar bu kıyafetleeı nerden alıyorsun büyüğünden varsa bana da al dıye ben almam tabı parasını vermezler çünkü en aşağı 600  ortalaması 900 takım ve 3 yaş grubu ama harıkalar alıyorum bende ama ben zengın sayılacak kadar ıyı durumum :) 
0 oy
(1,741 puan) tarafından

Bebekken ikisine de almadım küçük şuan 3 yaşında hala almıyorum buyuk 7 yaşında onada almadım henüz ergenlik dönemlerinde marka takıntıları olcak ozaman alırız diye düşünüyorum:D

0 oy
(1,859 puan) tarafından
Senin gibiyim bende arada marka alıyorum genelde lcw den alırım ama ne hikmetse tişörtler şortlar 3 sene gidiyor bizde sjsjs montlar falan küçülüyor da genelde oversize ürünleri aldığım için uzun dayanıyor 
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Marka takıntım yok 
(1,270 puan) tarafından
LCW den alırım diğerlerine pek bakmadım bi ara hm den aliyorudum
0 oy
(4,431 puan) tarafından
Civil ebebek DeFacto lcw boykot hm koton zara buralardan alıyorum . İndirimlere bakarsan uygulamalarini indirip daha hesapliya geliyo
0 oy
tarafından
Ayakkabı hariç özellikle marka takıntım yok sadece ayakkabılarda çok hassas davranırım. Kıyafetlerde ve aksesuarlarda sağlıklı olması yeterli kumaş cinsine göre alırım ikinci el almisligim da çoktur 
0 oy
(1,995 puan) tarafından
Valla dün e bebek giddim bi takim 700 denemek için 1 takım alıp cildim bugün  semt pazarına giddim takimlara bakdim(terziyim bay bayan) kumaş dokusu aynı ve 250 lira ben 700 verdim helobaby yazmayı versin aynı kalitede ki kumasda.nolacak yani  parça alcama 7  parca aldım maksat temiz giyimsin markayi ilerde kendi alırsa alır illla marka takıntım yoldur.ona verceme bu kutu daha Bebelac alırım yer napalım benim fikrim bu
0 oy
tarafından
Marka almıyorum yalan söyleyemem ama büyüyüp aklı erince okul çağına gelince marka alacağım insan içine çıkıyor sonuçta 
0 oy
(874 puan) tarafından
Ayakkabısını sadece marka alırım kiyafetde sadece çocuğumu rahatsız etmeyecek kumaşa dikkat ederim. Nerde uygun butceme göre kıyafet bulursam onu alırım 
0 oy
(6,910 puan) tarafından
Lcw bizim markamız üstüne çıkamayız :D
0 oy
(1,989 puan) tarafından
Şimdiye kadar LCW civil e bebek ten alıyorum biraz daha büyüsün o zaman marka almaya başlarım diye düşünüyorum 
0 oy
(329 puan) tarafından

Ben şöyle yapıyorum iki oğlum var abisinin kıyafetlerini hep kaliteli alırım ki kardeşine de kalsın ama küçük oğlumunkileri pek dikkatli seçmem yani çok kaliteli şeyler almam abisinden kalanları giyiyor zaten çoğunluğu :D

İlgili sorular

0 oy
41 cevap 695 göst.
8 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Elif34 (329 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 225 göst.
25 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kizilaslan (1,906 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 491 göst.
26 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 410 göst.

412,138 soru

12,407,195 cevap

44,658 kullanıcı

Kategoriler

...