0 oy
180 göst.
Aile kategorisinde (1,037 puan) tarafından
Yaklaşık iki haftadır annemlerdeydim bütün aile toplanmıştık çok güzel vakit geçiriyordum ta ki herşey güzel şeyin bile bı sonu vardır. Vedalaşırken ağlamamak için kendimi zor tuttum ama kız kardeşime sarılınca ağlamaya başladım çünkü kardeşim yurtdışında okuyor ve Türkiye'ye yılda 2 kere fln gelebiliyor. Bana gelmeyi çok istedi ama eşimin ailesinin yanına gideceğimiz için birşey diyemedim bana gelememesine de çok üzüldüm. Tek diyeceğim ailenizin kıymetini bilin ❣️

3 Cevaplar

0 oy
(10 puan) tarafından
Öyle gerçekten bende yakında aile evinden gidiyorum içim buruk ama evimi eşimi çok özledim 
-Reklam-
0 oy
(520 puan) tarafından
Allah temellı döndürmesin :) allah tekrar kavuştursun yedı dağ ardında olsunda nefes alsınlar yeter. El el başta baş elde neyse karıstırdım öyle ıste
(520 puan) tarafından
Hahahaha
(2,728 puan) tarafından
Bide ettiğimiz duaya dikkat etmek lazımmış canım. 7 dağ ardında olsun falan deme yinede :)) az önce gördüm bi video adam hep dua etmiş, sarışın yazsın bana diye diye. Sarı saçlı polis ceza yazıyor :D
(520 puan) tarafından
Hahahaha ne alaka ne alaka . Zaten ben yedı sekız onbeş dağ arkasındayım :) ama çok şükür yılda bınbesyuzkere gidiyoruz görüyorum :) o yüzden sıkıntı yok
(2,728 puan) tarafından
Nerdesin be yurtundışı mı :)
(520 puan) tarafından
Bana her yer Paris bebegım :)
0 oy
(455 puan) tarafından
Rabbim kalbinize ferahlık versin sağlıklı olsun larda varsın uzak olsunlar rabbim ayaklarına taş degirmesin yaşları ömürleri uzun olsun kardeşinde okulunda başarılı olsun gözünüz aydın likla açılsın maşallah.kavusursun inşallah 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 225 göst.
1 Haziran 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 896 göst.
0 oy
8 cevap 327 göst.

403,619 soru

12,092,688 cevap

36,386 kullanıcı

...