+1 oy
509 göst.
Diğer kategorisinde (476 puan) tarafından
bitane kızım var 19'unda 2 yaşına giricek şimdi kardeşi yolda bi kızım daha geliyor 22+1 haftaligim ilk sezeryan olunca buda sezeryan olucak aralıkta doktorum gün vericek büyük ihtimalle özelde olucak doğumum eşimde olucak kendi annem de yanımda olucak bırakacak bi kaynanam kalıyor pekde iyi sayılmaz aramız alt üst oturuyoruz benim kapım ayrı dublex ev çok şukür alt tarafida kapatmislar ben evlenmeden önce bazı durumlardan dolayı ben haşır neşir olmayi sevmiyorum mesafe her zaman iyidir cocugumu bırakacak bi kaynanam var yedirmesine yedirir o konuda sıkıntı yok doguma giderken hastanede böyle şöyle yap diyecem. ama gel gelelim uyku ya uyutacagini hic sanmiyorum kızımi bi tek ben uyutabiliyorum saati geldigi zaman yani bi nevi yöntemlerim var kaynanam cocugumu uyutuacagini sanmiyorum yine söylerim bu şekilde yap uyut diye o konuda biraz endişeliyim belkide fazla evham yapıyorum ama hastanede kaldigim bi gece cocugumu kaynanam uyutamazsa mahvolur siz nasıl yaptıniz kime bıraktiniz uzun oldu buraya kadar okuyanlar icin tesekkür ederim 

31 Cevaplar

0 oy
(3,246 puan) tarafından
Ozelse yanına götür derim canim 

En azından gözünün önünde olur 
(476 puan) tarafından
özel cnm bi tane koltuk var ama annem de hastanede kalicak nasil olucak bilmiyom hastaneye yanimda kalsa
-Reklam-
0 oy
(218 puan) tarafından
Biz gurbetteyiz kimsemiz yok. Nasıl yapacagiz derken görümcem ve kaynanam gezmeye gelmişti. Onlar burdayken sancım tuttu hastaneye gittim doğum başlamış. Çocuğum halası ve babasjnesi ile kaldı. Eşim benim yanımdaydı çünkü bir şey lazım olsa onlar burayı bilmezler bulamazlar. Benim görümcem ve kayınvalidem de çocuğu uyumasını bilmezdi ama Allah yardım etti oğlum uykusu gelince kendi uyudu. Biz bir hafta kaldık bebeğim kuvoze girdi. Eşim sürekli hastaneye getirdi götürdü çocuğumu. Düzen hastanede bozulmasa bile eve gelince bozulacak çünkü evde yeni bir birey var ve anne sürekli onunla ilgileniyor. O yüzden bir geceyi dert etme önemli olan sen eve geldikten sonrası. Bol bol kizinla vakit geçirmeye calis. Küçük uyudukca büyügu al kucağına uyut oyun oyna yemek yedir. Çok yorulacaksin Allah yardımcın olsun. Benimkilerin de arası 2 yaş bende yaşadım o yüzden diyorum 
0 oy
(110 puan) tarafından
İlk kızım 20 aylık , şuan 34+2 günlük hamileyim . Doğuma gidince kızıma kaynanam bakıcak yanımada annem gelicek . Kayınvalidem çok güzel bakıcak kızıma ben gelene kadar , ama ana yüreği işte gene aklım kızımda olucak 
0 oy
(1,844 puan) tarafından
3 yaşında oğlum 2 ay önce doğurdum bende kaynanama bıraktım annem yanımda kaldı gece oğlumun yanına gitti babası sabah tekrar geldi 
0 oy
(17,884 puan) tarafından
Annen yanına gelecekse eşin evde olsa çocukla ilgilense çocuk için iyi olur aslında rutini değişmez 
(476 puan) tarafından
eşim bilmeza anlamaz cocuk uyutmasini ben hep uyuttum su zamana kadar ben istiyorum ki ilkteki gibi eşimde olsun yanım da annem zaten yanımda kalıcak normal olarak
(17,884 puan) tarafından
Bilemiyorum canım sen daha iyi bilirsin benim eşim her şeyini yapabildiği için gayet rahat idare edebilir uyurkende biraz ağlasa da alışkın olduğu birinin yanında olur diye düşündüm babaannesine alışkın ise o da idare eder bir güncükten bir şey olmaz
0 oy
(7,714 puan) tarafından
Niye hem annen hem eşin kalıyor ki ? Benim iki dogumda da eşim yanimda kaldi . İkinci doğum sabah namazı girdiği gibi kılıp çıktım. Pesime ağlamasın diye kızımı önden anneme götürdü eşim  sonra gelip beni aldı gittiğim gibi doğum oldu öğlene doğru annemle geldiler kardeşini görmeye ablamın kızımla yaşıt çocuğu var orda kalmak istedi hastaneden oraya geçti .  

Çocuğum 2.5 yaşındayken de ben ameliyat olmuştum hastanede eşim yanimda kaldi kızıma annem baktı üç gün . 
(476 puan) tarafından
ben yani hem eşim olsun istiyorum hem annem böylesi daha iyi benim icin ilk cocugumda da öyleydi galiba bi gece babaannesinde idare edicek
0 oy
(20,453 puan) tarafından
Kız kardeşim ve babam baktılar
0 oy
(7,782 puan) tarafından
Benimki daha büyüktü 4 yaşındaydı nadiren 1 2 saat babannesine bıraktığımız olurdu zaten alisikti orda kaldı babasida gitti yanına bı sıkınti olmadı. Bırak bence bı şekilde idare eder diye düşünüyorum babannesiyle
0 oy
(520 puan) tarafından
Valla bende bilmiyorum kime birakcam benim kayınvalidem başımda olcak kendi annemlerle sikintiliyim 4 gündür konuşmuyoruz ve söylediği sözlerden sonra ona da birakamam zaten büyük ihtimal görümcem bakcak 1 gün zaten bir gece yatiriyorlar burda normal doğumda 
0 oy
(1,497 puan) tarafından
Doğumlarımı annemin yanında yaptım burda kimsem olmadığı ve annemde çalıştığı için ilkinde pandemi süreci kocam kalmıştı yanımda 2.de annem doğuma giderken kardeşimin eşi sağolsun o baktı geceleri babası ilgilendi gündüzleri dayısı ve yengesi ben 3 gece kaldım hastanede değerlerim sıkıntılıydı biraz diye sana tavsiyem bu süreçte çocuğunun uykusunu düzenlemen çünkü 2.bebekten sonra zorlaşıyor
0 oy
(301 puan) tarafından

Ben hep bunu düşünüyorum biliyo musun üstelik hamile bile değilim. 7 yaşında oğlum var 2.yi istiyoruz ama benim annem geçen sene öldü esimin de annesi yok üvey annesi var sadece eşim öyle bisey yaşasak mecburen oğlumla kalir galiba ben tek başıma hastanede:'( kimsesizlik işte şimdiden ara ara bunu düşünür üzülürüm..

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 381 göst.
20 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde PrensAnnesi6 (233 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 579 göst.
26 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 536 göst.
0 oy
13 cevap 388 göst.

408,339 soru

12,267,607 cevap

37,511 kullanıcı

Kategoriler

...