0 oy
249 göst.
Aile kategorisinde (538 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Merhaba arkadaşlar 2.5 yaşında bı kızım var 25 yaşındayım. 4 evliyim Mersin'de yaşıyorum gün içerinde temizlik yemek çamaşır çocuk başka bişey yapmıyorum. Eşim işe gidiyor sabah akşam bazen geç saatlerde geliyor hiç komşum yok annem kayınvalidem uzakta oturuyorlar çok sık gidemiyorum bütün gün yalnızım canım çok sıkılıyor dışarı çıkmak hem maddi hemde özgüven eksikliğinden dolayı napacam nereye gidecem bilmiyorum sudan çıkmış balık gibiyim affedersiniz m*al gibi kalıyorum çalışmıyorum orta okul mezunuyum çok asosyal oldum sürekli yiyorum yerken de ağlıyorum kilo aldım kendime karşı ozguvenim gitti çok mutsuzum biseyler diyin akıl verin lütfen kırıcı olmayın adım gibide kendimi umutsuz geleceğe dair hiç bi planı hedefi olmayan biri oldum 

Eşimde çok ilgili biri değil yani ilgilen derim ama sürekli olarak iş der desteğim yok der şükür et evimiz var kiracı değiliz yediğim onumde yemedigim arkamda der daha ne istiyorsun der arada bı cikarir bizi oda çok değil en son dün çok kötü oldum kızımın yanında kendimi döve döve ağladım sonra çok pişman oldum :(

8 Cevaplar

+1 oy
(12,421 puan) tarafından
Sabah 6.20 kalkış kahvaltı giyinme odayı toplama okula gidiş öğlen çıkış sonra gel öğlen yemeği hazırla haldir huldur eşim tekrar okula geçiyor ben de temizlik kızla oyun etkinlik akşam yemeği çamaşır bulaşık akşam oldu bile :) sıkılmaya vaktim yok 
-Reklam-
0 oy
(1,790 puan) tarafından
Kişisel gelişim kitapları okuyabilirsin. Destek alabilirsin terapi gibi. Kendini zorlayıp bir iki çıkarsan ikiniz içinde iyi olur yakınsa sahil falan. Ben de çıkmakta zorlanıyorum ama çıkınca da iyi hissediyorum 
(538 puan) tarafından
Terapi almak istiyorum ama devlet Hastanesinde ne kadar olursa ona bile çekiniyorum gitmeye işte bu dert mi derler diye çekiniyorum ama gerçekten kör cahil oldum resmen sokağa çıkınca nereye gidecem bilmiyorum fanustan çıkmış gibi oluyorum
(1,790 puan) tarafından
Eşinle geziyor musunuz
(538 puan) tarafından
Eşim sürekli çalışıyorum diyor bende mi geziyorum diyor ama en azından arkadaşlarıyla görüşüyor dışarı çıkıyor sohbet ediyor 2-3 insan görüyor ben ve kızım onuda çok goremiyoruz bazen hafta sonu AVM ye götürür kızım oyun parkına girer sonra eve geliriz bazen anneme bazen de kaynanama götürür bu aralar hicnbisey ile mutlu olamıyorum eşimde ilgisiz bu aralar dün gece kendimi döve döve ağladım kızımın yanında sonra çok pişman oldum beni o halde gordu
(1,790 puan) tarafından
Bence üşenme hastaneye git canım sen harekete geçmezsen kimse sana yardım edemez. Bak benim eşim yanımda sayılır küçümsemez derdimi ama o bile derman olamamıştı çünkü çaba lazım. Zor da gelse namaz kıl tesbih çek dünyaya kulluk görevi için geldiğini hatırla. Bunu hatırlamaya araştırmaya başlarsan yavaş yavaş sen de şekillenirsin. Böyle ruh halinde öneriler sinir bozucu veya zor gelebilir ama kendini zorlamalısın başka çaren yok. Kendin için kızın için
0 oy
(491 puan) tarafından
kızının yaşı tam gezmelik. al çocuğunu git kütüphaneye. çocuk kitaplarını karıştırın içinden beğendiğinizi seçin alın gidin parka bahçeye biraz inceleyin sonra onun yiyeceği bişey al kendine de bi kahve söyle kızınla takıl. para harcamak istemiyorsan yürüyüş yapın. yani kızınla arkadaş olabilirsin. çocuğuna ücretsiz aktiviteler araştır oralara götür getir bahaneyle çevre de edinirsin. parka gidince birileriyle konuş falan. 

benimkiler minik bi yürümeyi öğrenseler her cumartesi kütüphaneye götüresim var. bizim buradaki kütüphane çok güzel 2 saat dursan sıkılmazsın
(538 puan) tarafından
Kütüphane nerde var nasıl olur hiç bilmiyorum ya gerçekten evden çıkmaya çıkmaya kör cahil oldum resmen
(491 puan) tarafından
google haritalara il halk kütüphanesi yaz. yaşadığın şehirde müze varsa tarihi evler konaklar varsa oralara git kızının güzel fotoğraflarını çek. gezmek her zaman parayla olmuyor ;)
0 oy
(20,123 puan) tarafından
Ağlamak yerine kalk ve aynadaki kadına söz ver zayıflarsın herşeyin bi çaresi var bebeğin küçük dışarı çıkmak parka gitmek bedava hiç üzülme güne pozitif enerji yolla zamana bırak herşeyi 

Benim bi günüm okul açıldığı için çok yoğun geçiyo sabah namazıyla başlıyorm güne yatsıyla kapanış :)
(11,885 puan) tarafından
Arayi anlamiyosun dimi :D
(538 puan) tarafından
Bu aralar üstüme üstüme geliyor sanki eşimden ilgi bekliyorum bu aralar hiç ilgilenmiyor bana göre öyle ama eşime göre öyle değil aç değiliz açıkta değiliz kiracı değiliz yediğim onumde yemedigim arkamda dün gece kendimi döve döve ağladım kızımın yanında sonra çok pişman oldum
(20,123 puan) tarafından
Neyi kız neyi anlamadığımı da anlamadım djdjdjdjj
(20,123 puan) tarafından
Yapma öyle ya lütfen sakin olmaya çalış eşin bile olsa sana uzak duruyosa uzak dur kimse senden kıymetli olmasın
0 oy
(847 puan) tarafından
4 yıllık evliyim 11 aylık ve 1 aylık bebeklerim var eşim genelde evde bana yardım eder nazende etmez kaçar. Pazartesi izin günümüz ayın 15i olunca buradaki kasabanın pazarına giderim kendime etek alırım eşimi arabada çocuklarla bırakıp kasımı aldirriim annemler 40 dkka uzaklikda arasıra gideriz kaynanamla pek alakam yok senede bir gideriz ordada huzurumuz kaçar.i yüzden eşim ısrar edsede huzurumuz kaçıyor derm tüm gün yerleri sil çocuğa çorba içir kıza mama ver evdeyim bazen canım sklirsa cocumuda alıp caminin bahçesindeki fasulyeligime giderim bu kadar bende sıkliyorum ama elimden bu geliyor
0 oy
(863 puan) tarafından
Evde oturup kafayı yemeyi bekliyorum napıyım. Depresyon, değersizlik hissi, yetersizlik hissi, sanki hiç sevilmiyomuşum gibi hissetmek... Ya birşeyler yiyerek kaçış, ya boşluğa dalıp giderek, ya uyuyarak. Kendime bile hayrımın olmadığı günlerdeyim, benden hayrı dokunacak bi tavsiye çıkmaz kusura bakma
(538 puan) tarafından
Bende senden farksız değilim sanki beni yazmışsın...
(863 puan) tarafından
Allah sonumuzu hayr etsin
0 oy
(2,966 puan) tarafından

Uyan kahvalti hazirla yap topla makinaya yerlestir 

Ortalığı topla evi süpür sil okul saati geliyor hazirlaj çocukları hazırla okula git bekle eve gel yemek yap yemek ye biraz otur sonra yat geri kalk :D

0 oy
(66 puan) tarafından
Lütfen kızının yanında öyle şeyler yapma kızıni al elini tut çıkın parka alışveriş merkezine çarşıya gezin onla konuş dertles ona sarıl eşinin izin günleri birlikte çıkın gezin bazen mutlu olmakta insanın elinde

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 163 göst.
15 Mayıs 2024 Aile kategorisinde melikeili (518 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 107 göst.
0 oy
4 cevap 104 göst.
27 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Emir112021 (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 130 göst.
5 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,206 puan) tarafından soruldu