Kızlar selam bu sabah başıma gelenler benim garanti bankasından hesabım var eşimi bugün arıyorlar adına ceza var 24 bin vergi para cezası eğer ödemezsen hapis cezası benim a,vanak koca da hiç nedir ne değildir diye sorgulamadan korkudan bı anlık gafletle gönderiyor kendi hesabında da yok.benden gönderiyor benim hesapta para vardı adamın adına da değil başka kadınin adına hiç bir açıklama yazmadan ibanla gönderiyor ona uyanmamis sonra baska numara arıyor ben savcı 80 bin gönder tabi bu para gönderince bana bildirim geldi dedim hayırdır Allah'tan gecede ve ben uyanıklık yaptım dedim.ne ayak hangi avukat savcı eve kağıt göndermeden para talep ediyor göndermedim sonra gittik adliye ye suç duyurusunda bulunduk nolur nolmaz diye kartımı mobil i iptal ettik içinde olan paramı da nakit aldım.
Neyse sorum şu sadece IBAN ve tabi benim akıllı kocam dekont attı orda da benjm adım TCm yazıyor yani onlarla bı işlem yaparlar mı su an savcılık o giden hesaba da bana da bloke koydu yapabilirler mi bı şey ?