0 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde (3,346 puan) tarafından
Kızlar selam bu sabah başıma gelenler benim garanti bankasından hesabım var eşimi bugün arıyorlar adına ceza var 24 bin vergi para cezası eğer ödemezsen hapis cezası benim a,vanak koca da hiç nedir ne değildir diye sorgulamadan korkudan bı anlık gafletle gönderiyor kendi hesabında da yok.benden gönderiyor benim hesapta para vardı adamın adına da değil başka kadınin adına hiç bir açıklama yazmadan ibanla gönderiyor ona uyanmamis sonra baska numara arıyor ben savcı 80 bin gönder tabi bu para gönderince bana bildirim geldi dedim hayırdır Allah'tan gecede ve ben uyanıklık yaptım dedim.ne ayak hangi avukat savcı eve kağıt göndermeden para talep ediyor göndermedim sonra gittik adliye ye suç duyurusunda bulunduk nolur nolmaz diye kartımı mobil i iptal ettik içinde olan paramı da nakit aldım.

Neyse sorum şu sadece IBAN ve tabi benim akıllı kocam dekont attı orda da benjm adım TCm yazıyor yani onlarla bı işlem yaparlar mı su an savcılık o giden hesaba da bana da bloke koydu yapabilirler mi bı şey ?

4 Cevaplar

0 oy
(3,056 puan) tarafından
Geçmiş olsun 

Eşiniz kendi adına ceza olup olmadığını bilmiyormu 

24 binde az değil ya yazık günah 
(3,346 puan) tarafından
Kız işte o anlık gaflet le aklına gelmemiş bide hastanedeydik eniştesi ameliyat oldu kafa dolu e geceden geldi uykusuz da uyanamadi . Ben dedim kağıt geldi mj öyle uyandık adam bide nasl korkuttuysa 10 yıl hapis cezası 1 saate gönder diyince korkmuş bı anlık AP,tallik olan benim 24 bine oldu
(3,056 puan) tarafından
Keşke direk e devlete girseydiniz neyse çok geçmiş olsun bisey yapamazlar ibanla felan korkmayın zaten yeterince almışlar zehir zıkkım olsun
(3,346 puan) tarafından
Kız bide daha zorluyor arıyor zır zır ver dedim su telefonu dedim sen hayırdır benimle düzgün konuş ben savcıyım diyor asıl sen benimle düzgün konuş şu an avukat karşısındayım şikayet ediyorum seni dedim tak kapadı daha da aramadı
(3,056 puan) tarafından
Iste buldum surekli gönderir Demis salaklar nerde görülmüş savcının birini aradigi
(3,346 puan) tarafından
Evet 24 gönderdi sa,lak daha gönderir bu demiş ben uyanmasam daha gönderecek benim akıllı koca çabuk adliye ye sür dedim bu işte bı sey var hangi avukat savcı arar da para ister bı gittik adam güldü kapıdan girince çocuk musun sen nasıl kandın diye
-Reklam-
0 oy
(3,346 puan) tarafından
Kızlar bilgisi olan ?? Çok acil müşteri hizmetleri bilgim yok bı şey diyemem yapabilir de dedi başına gelen var mı 
0 oy
(7,637 puan) tarafından
  Şikayet etmedin mi  ibN  vermedin mi polise 
(3,346 puan) tarafından
Ohh içim rahatladı ben gideyim yarın actirayim o zaman hesaba erişimi
(7,637 puan) tarafından
Biraz bekle hatta  hesâbını sıldır yeni hesap açtır  banka yardımcı olur
(3,346 puan) tarafından
Kartı iptal ettiler nolur nolmaz diye başka kart gelcek gideyim ayarlasinlar madem ya ucuz yırttık
(7,637 puan) tarafından
Olur ıbanı kapatır başka hesap olurtur
(3,346 puan) tarafından
Tamam canım çok sağol giremiyorum ben bile su anda
0 oy
(93 puan) tarafından
Hayır hiçbir şey olmaz onlardan. 
(3,346 puan) tarafından
Tamam canım cok sağol peki ben şimdi mobil i aktif hale getirsem de bı şey yapamaz dimi
(93 puan) tarafından
Hayır bir sorun olmaz

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 235 göst.
5 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 124 göst.
15 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Trbznlugln (2,050 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 172 göst.
15 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu