+1 oy
961 göst.
Diğer kategorisinde (13,136 puan) tarafından

Belki çok oldu diyen olacak belki linç eden ama etsin hiç sorun değil ben iyi niyetle geldikçe anladım ki karşımdaki insanlar benim herseyime burnumu sokarım zannediyor çocuğum sanki eşimle de aram açılıyor bu sebepten daha biraz önce yaptığım salcaya bile karişılıyor onu bile nasıl yiyecegimi itiraz etmeme rağmen diretiyorlar böyle böyle bir sürü olay kaynana ve koca tarafı akrabalarından nefret ediyorum biber salçasına domates salçası karıştırarak yerim öyle de yapmak istedim sabahtan beri yapma yok diyip duruyor en son sanane karismasana sen buna bile sen karar veriyorsun dedim hala katma diyor laftan da anlamıyor eşim yanagimi öyle bir sıktı ki kaynanan ne diyorsa onu yap diye he de sussun diyor demiycem demek istemiyorum o sussun biraz da banane benim hayatıma izin vermediğim halde sürekli burnunu sokmasindan gına geldi ve sırf bu yüzden ayrılmayı bile düşündüm çoğu kez bıktım artık sizden başka dertlesecegim kimsem yok ailem uzakta bilenler bilir..

23 Cevaplar

0 oy
(13,136 puan) tarafından

En İyi Cevap

Birde fasulye davamız var onu unutmuşum kavurur dolaba koyarım öyle olmaz içine yağı soğanı domatesi konur öyle yapılır koyulurmus öyle denemedim ben bildiğim gibi yaparım dedim sana yapayım koyayım oylr istersen dedim ben koydum yeter bana dedi bende kendime kendi istediğim gibi yaptım 2 gündür o hiç olmadı öyle olmaz öyle yapılmaz vs vs ulan ben yiycem ben sanane sanane küçük şeyler ama katlanamiyorum artık ..

-Reklam-
0 oy
tarafından
Ah canım üzüldüm. RABBIM İnşirah ferahlığı versin inşallah.Kaynana da,he de geç, sonra kendi bildiğini yap canım. Yoksa ailende huzur kalmaz .
(13,136 puan) tarafından
He demekten bıktım artık bana kimse he demiyor
tarafından
Canım esin ile evinizin huzuru kaçmasın diye dedim zaten onlar laftan,anlasalar böyle davranmazlar.Sen marasin neresinde oturuyorsun yani hangi mahalle nur.
(4,431 puan) tarafından
Gülüm insan ondan da bikiyo. Esim der nasil olsa istedigini yapacaksin sus bosver diye de banane ya niye susuyorum o sussun biraz da diyorum. Ama anasina cit yok. Nasil olsa dinlemiyo sus ana desin bi kere ya bi kere
(13,136 puan) tarafından
Kendim yapmışım nasıl yersem de öyle yaparım istiyor ki buranın usulü gideyim gidemiyorum öyle benim damak tadıma uymuyor çocuk yer diye tatlı yaptım acı katıyor içine biseyler ediyor bir salça olay oldu a zikkimlan ben istemiyorum diycem en sonunda o kadar darladi
0 oy
(7,630 puan) tarafından
Az önce  post açtım  senin kaynanan gibi anneler eşine baskı yapan  adamlar
(13,136 puan) tarafından
Sırf onun yüzünden aramız açılıyor uzattikca uzatıyor oda sen uzatma bari diyor hep benmi suscam
0 oy
(958 puan) tarafından
Madem bu kadar rahatsız oluyorsun gitme sende evinde kal
(13,136 puan) tarafından
Keyfimden gelmedim ..
0 oy
(1,985 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum 4 yıllık evliyim ilk 2 senem kaynanamdan uzaktayim ama telefonla arayıp eşime yön veriyordu oda anası ne derse bana söylenip duruyordu bi gün canıma tak edei aradim senin derdin ne ve Çek elini üstümüze den dedim baya tartsisdik hakaret vs.katsiliklu boşanma aşamasına geldim bosanmadm gorumcelerim yakındı evi terketsemde gelseler diye eşimi arıyorlar giddimi diye onlara burda *** var diyip buskurtum.gecnde o yüzle geldi biri selam yok sabah yok yemeğini çayını verdim hoşgeldin gulegule demedim odada bebeğime bakdim eşim o gidince niye böle yapdin dedi.dogru her giddimde sırtımı sivazladilar ya bende sivazlasaydim dimi dedim susdu yeri gelir eşine yaranamazsn işin özü şuan aramam sormam karisammazlar kafam rahat anneme yakın yere geldik ama eşimin kafası gelgid bi der gidelim  bider hep senin annnemleree gidiyoz esas olan kendini ezdirmemen nasıl başlarsa öyle gidiyor kaynanyla ben kedi köpek gibi bakisiriz hirlamak icin:)
(13,136 puan) tarafından
Bende mesafeliyim ama karışır laftan anlamaz çingene gibi bişey
(1,985 puan) tarafından
Deli deliyi görünce sopasını saklar adım deli gekine cikdi  ama alo dahi diyemez bana ben zeyen demem
0 oy
(4,049 puan) tarafından
Maalesef bazen ne kadar iyi niyetle yaklaşsan da olmayınca olmuyor. İnşallah böyle yatılı gitmek zorunda kalmazsın da eşinle arana girmezler canım. Arlanmayanı susmayanı da ayrı zor biliyorum
(13,136 puan) tarafından
İşleri var diye yardımcı olmaya çalışıyoruz ama asla bilmiyorlar nankörler
(4,049 puan) tarafından
Bilmezler bacım yeri geliyo kendi ailemiz bilmiyor
0 oy
(778 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum 
0 oy
(2,441 puan) tarafından
Tepkini göster canım nereye kadar insan alttan alabilir ki.onlar bizden büyük diye ağzımıza mı sıçs*nlar onlar öyle istiyor herşeyi yapcaz edecez karşıdaki sussun.
(13,136 puan) tarafından
Canım inan herşeyi yaptım mesafe koydum tepki koydum yeri geldi tartıştım kötü olduk yine aynı çingene gibi ille benim dediğim olcak modunda
(2,441 puan) tarafından
Canım işe yarayacak taktikler var aslında,tam zıttı gideceksin. O çirkinleştikçe sen güzelleşecek saygıda küsur etmemeye çalış, kocan onun hakkında kötü bir şey söyleyecek olsa olsun büyüğümüzdür de.Ve bu şekilde değişen bir çok kaynana var:) eğer çok görüşmüyorsaniz mecburiyse tepkini koy ama güzel bir üslupla, tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır diye boşuna demiyorlar.O çirkinleştikçe sen saygılı ol bak nasıl o da yumuşuyor.
(13,136 puan) tarafından
Bu kadın tatlı dilli oldukça seni kullanır iş is iş sürekli İş bekler dün cuma gidicez diyorum iş var kaçın diyor  ekmek ettircekmis çocukla benim faydam olmaz diyorum olur olur çocuğa bakarım diyor hiç bakmıyor ağlayınca nurr altı pis nurr öyle herkes bakar işin başından kalk çocukla uğraş yine ise otur ne yapıyorsun bu evde diyor yemeği çayı bulasigi bende  bahçeden geleni de kisligi için dolaba koyuyorum çocuk var anca o kadar yapabiliyorum napim
0 oy
(4,431 puan) tarafından
Sus desen de anlamaz dedigini yapmadigini gorse de yine geri durmaz. Banane ben kendi bildigimi okuycam desem de susmaz bende de var ondan. Allah'tan sadece kışları istanbula gelip uc ay durup memleketlerine gidiyolar. 
(13,136 puan) tarafından
Çok iyi anlattın
0 oy
tarafından
Ay valla üzüldüm ya sende kayanana ağzının payını ver benim ki senin şehrinde oturuyor ben İstanbul da ama var ya buraya bir burnunu soksun yemin ederim onun o burnunu kopartiririm bir iki kere geldi ortalık karıştırdı şimdi iki üç ayda bir anca arıyorum tornunu görüyor.... Ailem bana der ki cahille cahil olma kusura bakmasınlar kimse bana ve aileme karışamaz yırtarım valla eşimde onların tarafına bir kere geçti ilk evlendiğimiz de ben de ya onlar ya ben dedim o da iki tarafı da seçmiyorum dedi ben de o zaman benim hayatımdaysan maddi zarar veririm dedim gerçeği göreceksin ve ona göre davranacaksın dedim o saaten sonra oda haklının yanında bana bulaşmayan yılan bin yaşasın bendeki mantık bu 
(13,136 puan) tarafından
Kiz laftan sözden anlayacak biri olsa değil çingene gibi aynı hep benim dediğim olacak modunda
tarafından
He he de geç aynen sensin kral.de :)
(13,136 puan) tarafından
Onu demekten bıktım işte birazda o tmm nasıl biliyorsanız öyle desin
0 oy
tarafından
Gitme en iyisi köye.  Kocanı tehdit et götürmesin seni
(13,136 puan) tarafından
Zaten gitmiyorum biliyorsun işte son olayları ondan geldik ama her gelmem de farklı bir can sıkıntısi
tarafından
Maalesef yaşanıyor öyle şeyler.  Boşanmak olmaz ama yaa küçük bebegin var
(13,136 puan) tarafından
Ömür boyu çekilecek gibi degil eşimin yanında melek oluyor demedigi kalmıyor eşim gelince güzel gelinim canım gelinim adam da inanmiyo bişey desem
tarafından
Melek yüzlü şeytan gibi yani
(13,136 puan) tarafından
Fena fena yalandan ağlamayı çok iyi bilir
tarafından
2.cocugu yapma o zman . İleriyi düşün.  

Allah kolaylık versin sana
0 oy
(20,664 puan) tarafından
Allahım iyiki mesafeliyim ya sen neden mesafe koymuyosun bacım şuna bi artık ya
(20,664 puan) tarafından
Nasıl bi kadınmış ya
(13,136 puan) tarafından
6 gelini var kimse yüzüne bakmıyor sen düşün
(20,664 puan) tarafından
Nolacak arsız demekki
(13,136 puan) tarafından
Önde gideni
(20,664 puan) tarafından
Allah sabır versin yaa
0 oy
(349 puan) tarafından
seni çok iyi anlıyorum canim aynısı başımda var susma sustukça tepene çıkar karışmayın de karistirtma.
(13,136 puan) tarafından
Neler diyorum anlasa
0 oy
(4,669 puan) tarafından
Diyen illa der boşver onları 

Ya kusura bakma da senin ök,üz anasının yanında öyle bı şey yaptıysa ondan yüz buluyor kaynana . Her şeye karışmasınn sebebi kocan o taviz veriyor benim kaynana da her şeye karışır ama benim kocam taviz vermez geçti ki onun yanında bana o şekil hareket yapcak o elini sokarım bı yerine. Asla susma kocanla da adam akıllı konuş gerekirse kendi ailene sikayet et 
(13,136 puan) tarafından
Eşimin yanında bambaşka biri melek ama o yokken öyle değil eşimde sen bir kere sogudun ondan böylesin diyor o yokken bilmiyor ki laf sokar 5 dk durdurmaz
(4,669 puan) tarafından
Söyle valla soktu mu laf ben söylerim geçen bana laf söyledi insan içinde eşime söyledim gerçi o benden önce davranmis ama oda biliyor anasını ses edemedi bana sıkıyorsa etsin
0 oy
(1,730 puan) tarafından
Üzülme canım sen bildiğini yap kimsenin salça olmasına izin verme:) 
(13,136 puan) tarafından
Öyle yapıyorum zaten ama evimin içine bu kadar karışması çok canımı sıkıyor önceden kendi veriyor neyse karışsın derdim şimdi kendim yaptım buna bari karışma nasıl istersem öyle yapayım
0 oy
tarafından
Seni o kadar iyi anliyorum ki esin me munasebet yanagini sikiyo onu anlamadim kaynanan ne diyoss tamam dd gecmis yedigin yemegin salcasina kadar karisamaz benimki de oyle her konuds fikri valla ve agzi hic durmaz illaki soyler ben esime soylerim soyle dedi sinirlendim boyle dedi falsn diye esim once savunur kotu niyetli degil falan der bi de kotu niyetle deseydi derim susar gider uyarir ama duzelir mi hayir eskiye kiyasla yapamiyo o kadar ama yinede var 
(13,136 puan) tarafından
O kadar kibar nazik diyor ki sorun bende izlenimi veriyor oda makas alıyor gibi yapıp sert çıktı uzatma sussun diyor güya bana işte
0 oy
(5,779 puan) tarafından
Senin tek hatan böyle bir kaynanaya hayla mesafeni kuramaman ve onun evinde arada kalman hiç gitme kalma ve mesafeni beli et
(13,136 puan) tarafından
Keyfimden gelmedim deprem oldu korktuk geldik.. ayrıca nadir gelir kalırım uzaktan da karışır telefon etmem aramam evime çağırmam daha ne yapayım söylesene laftan sözden anlamayana en son evimde istemedim çocuğum ufak ben misafir agirlayamam diye orası oğlumun evi kimse karışamaz giderim dedi geldi
0 oy
(1,011 puan) tarafından
Sen onların da rızasıyla istediğini yapmak istiyorsun anladığım kadarıyla. Nabza göre şerbet vermek yok sende. He diyip geçemiyorsun. Ben de öyleydim de, baktım karşı taraf çok ısrarcı. E destekçim de var istediğimi yapmamı sağlayan. Hayırlısı, bakarız diyip yuvarlak cevaplar veriyorum eğer çok önemli değilse. Önemliyse de, senin dediğin de doğrudur ama ben bunu denemek istiyorum diye konuşuyorum. Ve en önemlisi, artık takmıyorum. 
(13,136 puan) tarafından
3 yıldır he diyorum yetmez mi istiyor ki bu yörenin yemeğini yapayım düzenini tutayım istemiyorum yapmak hoşuma gitse sevsem yaparım zaten
(1,011 puan) tarafından
Gitmesen olmuyor mu
(13,136 puan) tarafından
Olmuyo ki burdayım köy yakın eşim her fırsatta gelmek istiyor
(1,011 puan) tarafından
Posta koyabiliyorsan koy. Ya da eşine rest çekebiliyorsan çek. Yapamıyorsan Allah sabır versin.
(13,136 puan) tarafından
Hepsini yapıyorum benim kaynanam asla laftan anlamıyor gelmesem eşim kırılıyor gelsem böyle saçma sapan şeyler torun var onu özlüyoruz diyorlar
0 oy
(3,190 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum ki benim kaynanam çok çok fena. Akıl sağlığı yerinde değil gibi hatta. Benim eşimde hep onun huyu bu he de geç takma derdi ailesi herkes alışmış ben alışamadım. Şuan konuşmuyorum ama her kışın istemediğim halde gelip kalıyorlar 4 ay ve bana her gün çektiriyor. Birşey deyince ev benim eşyaları biz aldık git diyor namusuma kadar küfür ediyor evlatlarıma bana eşime beddualar ediyor. Apartman inliyor sesine. Allah yardımcımız olsun. Şuan o kadar rahatım ki uzakta arayıp sormuyorum inşallah bu sene kayın babam getirmez açık açık istemiyorum onu yoksa giderim dedim 
(13,136 puan) tarafından
Buda elinde telefon falan görsün hemen ne karıştırıyor acaba ailemle konuşsam atlar saçma sapan bişey der ne konuştun ne yaptın sorar annenler burdan salça bulgur yağ mi istiyor der hiç istemezler sanki burdan başka yerde yok onlar bişey istemek için mi aranır insan
(3,190 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun. Susma sustukça tepene çıkarlar ben sustum en sonunda diyorum ya baya konuştum tartıştık. Umarım bu sene gelmez tek duam o
(13,136 puan) tarafından
Kışın benimde öyle bir sorunum olcak gibi gelirler 3 4 ay uğraş dur inşallah gelmezler seninkiler de benimkilerde
0 oy
(2,666 puan) tarafından
Ayy en sinir olduğum şeylerden biri. Sürekli birinin birşeylere karışması 
(13,136 puan) tarafından
Benimde öyle
(862 puan) tarafından
Ayn benimde öyle Allahım sabır versin bizlere

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 235 göst.
26 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Leyla343480 (81 puan) tarafından soruldu
+1 oy