0 oy
207 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (78 puan) tarafından
Iyi geceler dilerim herkese ,yine burada kalbi kırılmış üzgün bir şekilde sizinle dertleşmek istedim Bugün akşam yemeğini saat 5 gibi yemiştik baya erken ve haliyle bu saatlerde acıktık oğlumda uyumuştu saat 12 de bende eşime hadi birseyler yapip yiyelim acıktık erken yedik cocukta uyudu keyif yapalim flim izleyelim dedim bir hevesle gerci her zaman heveslerim kursağımda kalıyorda.neyse yanina gittim salona söyledim şöyle tepki verdi;ne yemesi ya bu saatte saat kaç olmuş ikimizde kilo aldik ****** gibi olduk hadi ben erkeğimde sen kadınsın dikkat et biraz yiceksen yine ye ama bu saatte ayip şuran şöyle buran böyle zaten hic kendine bakiyormusun gibi bir sürü rencide edici laflar söyledi ,zaten ben hic kafama göre birseyi yiyemem yanında hep rencide ederdi gözleriyle yerdi beni bunumu yiyosun kilona bak diye hep köşelerde gizli saklı yerdim zaten orta şeker olan ilişkimizde bazi ansızın yapilan güzel seyler olursa iyi olur diye düşündüğüm herseyde boyle yapardi ne bekliyordumki zaten simdide ne olsun..sonra oğlum uyandi az önce odaya çektim geldim iki cift laf söyledim kendisini anlarmı sanmam .istedim ki baska insanlar gibi bizde bugün gece yiyelim icelim guzel vakit gecirelim hergun zaten yapamaz insan bizde yapmayiz ,öyle işte arkadaşlar kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı içerisinde sizinle dertlesmek istedim sadece iyi geceler diliyorum 

7 Cevaplar

+1 oy
önce (2,928 puan) tarafından
Bu odun türü bana bir yerden tanıdık geliyor ama,nerden olduğunu sorma 
önce (78 puan) tarafından
Sormak bile istemem:(
-Reklam-
+1 oy
önce (493 puan) tarafından
Böylesi bi öküze zayıf olsan bile nafile. Kadır kıymet bilmeyen tiplerden boşver senin degil onun hatası üzülme sen böyleleri hep böyledir ağzınla kuş tutsan yaranamazsın 
Öyle gerçektende doğru..yaranamadım
0 oy
önce (705 puan) tarafından
Çok üzüldüm okuyunca diyecek bir şey bulamıyorum Allah ıslah etsin böyleleri neden evleniyor ya aklım almıyor 
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı demektende geri kalmıyorlar tabi sonrasi bu..
Sen de hiç takma kafana cnm onu keyfine bak o olmadığı zaman en güzel keyfleri yap çoçuğunla inşallah oda kadir kıymetinizi anlar Allah büyüktür canım
Oyle yapıyorum vallahi ne yapayim zaten yalnızdım iyice yalnızım oğlum var birtek yanımda ..
Yap yap cnm kendine oğluna keyfine bak öyleleri için kendine ne sıkıntı yap nede kaideye al 
0 oy
önce (5,142 puan) tarafından
Gercekten yanlıs anlamayım burda bazı postları okuyunca yedıgıme ıctıgıme sükrediyorum ya. Tabii ki bu her zamam olmalı da demek ıstedıgım bu bile çok mu görülür insana. Çok üzüldüm adına onun degısecegını sanmam da. Sen ınsallah ona gerek kalmadan keyıf yaparsın hergun
Zaten öyle yapmaya çalışıyorum o yokken ne yaparsam nafile kendimce oğlumla yapıyorum bi oğlum üzmüyor beni zaten bu hayatta..
0 oy
önce (809 puan) tarafından

Gerçekten çok ayıp yemese bile nazik bi şekilde saat geç oldu diyebilirdi benim doğumlardan kalan göbeğim var çatlak patlak hemde eşim bazen şakasına göbeğe bak çatlak patlak yusyuvarlak der sen önce kendine bak 9 aylık gibisin derim güler geçeriz 62 kg den önce 75 e çıktım sonra hamilelik nedeniyle 96 kg oldum bebeği yıkarken bacaklarım ağrıyordu çok kilodan ama eşim hiç böyle bi şey demedi bu halinle de güzelsin boşver kilo sonraki iş sen önce iyi ol bebek iyi olsun dedi hep bazen gece bende yerim şakasına vay a.yı vay bu saatte mi der sonra kendi de bi tabak getirir yeriz :)hem kilonun erkeği kadını mı olur 

önce (1,859 puan) tarafından
+1
Eşiniz anlayışlı esprili biri maşallah size ama bu yorumunuz post sahibini üzebilir kendi eşi kırıcı ve kaba bir insan
önce (809 puan) tarafından
Yok ben o anlamda yazmadım canım benimde eşimin huyları var tabi ki daha bu sene adam oldu diyebilirim ben önceden eşim bişey diyimce susardım ama şimdi karşılık veriyorum mesela o bana göbeğe bak şöyle böyle diyince sen önce kendine bak derim bi daha sesi çıkmaz aslında onu söylemek istedim arkadaş bi kere böyle dese belki bi daha öyle yapmaz diye düşüldük
0 oy
önce (1,859 puan) tarafından
İyi geceler canım sağlığına dikkat ettigin sürece arada gece kaçamağı yapabilirsin tabii ki ama bunu kendi başına yapsan senin için daha iyi sanki, böyle kaba insanlar yüzünden tek başımıza yemek yemeyi tek başımıza keyif yapmayı hatta kendi kendimize sohbet etmeyi öğreniyoruz maalesef sende öğren daha güzel vakit geçirirsin :) ben öyle yapıyorum
0 oy
önce (400 puan) tarafından
Bazen eşim bana der çok yersen kapıdan gecemiyeceksin. Sanane diyirum var ki yiyorum. Gecemiyecek olan benim. Başka bişey demiyor. Bide zaten kendisi benden kilolu maşallah ı var karnı ondan önce gidiyor. Çoğu zaman ben ona diyorum az ye diye ama bazende pişman oluyorum öyle dediğime 

İlgili sorular

+2 oy
23 cevap 912 göst.
10 Eylül 2024 Diğer kategorisinde -.-MickeyMouse-.- (12,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 394 göst.
18 Ocak 2025 Diğer kategorisinde mcecence (16 puan) tarafından soruldu

410,340 soru

12,340,415 cevap

39,628 kullanıcı

Kategoriler

...