0 oy
168 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bugün tahlil vs yapıldı 6 yaş oğluma demir eksikliği varmış muayene etmiş sırtını dinlerken üfürüm var biraz demiş kesin konuskayarak anlık şeylerde etkiler vs gevelemis lafı hastane başıma yıkıldı çok canım sıkın kızlar varmıdır böyle birşey 4 yaşında kardiyoloji götürdüm bişey yok denilmişti kebdim kalp ameliyatliyim Allah'ım bu duyguyu kimsenin çocuğuyla yaşatmasın kardiyoloji gidin bı demiş eşim çok endişeli değil ama ben çok kötüyüm:((( 

5 Cevaplar

0 oy
(5,380 puan) tarafından
Sakin ol canim benim cocuguma da aybisini dediler ama yas ilerledikce kendiliginden gecer dedi. Her yil kontrole goturuyoruz tedbiren. Oynarken kosarken yorulurmuyorsa korkma. Takipte tutun inşaAllah gecer
-Reklam-
0 oy
(10,215 puan) tarafından
Benim kızda da kalbinde leke var dediler 4 ay sonra kontrol olacak 
(2,023 puan) tarafından
Kalp kapağında mi.leke. Bende de vardı küçükken şimdi çok şükür iyim
(10,215 puan) tarafından
Onu tam bilmiyom tam olarak risk olmaz dedi 6 ay sonra kontrol dedi gönderdi
0 oy
(3,022 puan) tarafından
Aynısını bı doktor banada dedi  kalbinde üfürüm var bebek hapsirirken ciğerleri oynamış dedi kafama kaynar sular döküldü hastanede.cocugu aldım başka bir ilçedeki doktora götürdüm steteskopla dinledi yok annesi sakin ol hem o bir bulgu sadece hastalık deil kimi doktor sözler kimisi söylemez çünkü zamnla ses kaybolur ufak tefek se dedi o gün bugündür her doktorun dediğine kulak verme anneleri paranoya haline getiriyolar.banada kardiyoloji den sıra al dediler düşündüm çocuğa EKG cekcekler zarar vericek radyanson yani demem oki panige kapılmayın her doktorun tecrübesi bakış açısı farkli
0 oy
(2,023 puan) tarafından
10 yaşından 20 yaşına kadr tedavi gördüm kalp kapağımda leke vardi. Bazı doktor lar üfurum var bazısı kalbin delik diodu. Şimdi çok şükür iyim. Lütfen bi doktor la kalmayn 
0 oy
(2,514 puan) tarafından
Benim kızımda doğdugundan beri üfürüm delik ve vsd var buyudukce kapanıyo 6 ayda bi kontrole gidiyoruz 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 201 göst.
21 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde damlademiral0 (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 162 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,791 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 443 göst.
11 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 130 göst.
13 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sulemhmt (803 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,496 soru

24,386,798 cevap

349,050 kullanıcı

...