0 oy
251 göst.
Diğer kategorisinde (186 puan) tarafından
İkili pijama takımı almıştım var ama lohusa takımı alamadm çok pahalılar sıkışığiz biraz zaten ikinci doğum olacak ilkinde de almamıştım kaynanamla beraber oturduğum için giyemeyecegimi biliyordum almalı mıyım sizce ya

10 Cevaplar

0 oy
(4,514 puan) tarafından
Gerek yok canım, ben almadım senin gibi alt üst pijama takımı aldım iyi ki de öyle yapmışım. Ona para vereceğine bebeğinin bir ihtiyacini karsılarsin 
(186 puan) tarafından
Bana da gereksiz geliyordu da ne bilim cevremdekiler al diyince biraz kafam karıştı
(4,514 puan) tarafından
Ay hiç dinleme paran cöp olur.
-Reklam-
0 oy
(1,749 puan) tarafından
Kesinlikle elbise en rahatı hastanede de evde de..
(186 puan) tarafından
Evet sezaryen olacağım zaten elbise daha rahat kullanılabilir
0 oy
(1,285 puan) tarafından
Evet çok pahalı Bn şubat gbi doğum yapcam inşallah ama Bn şimdiden kendime  ikili takim sipariş ettim her zmn gyerim dye de lohusa takimi alanların sonradan hiç kullanılmıyor atılıyor öyle 
(186 puan) tarafından
Benim doğum Kasım da penye ikili takım aldm çokta beğenerek almıştım lohusa takımı çok pahalı geldiği için alamadm
(1,285 puan) tarafından
Kasım da da havalqr az soğuk olur
0 oy
(20,296 puan) tarafından
Alma ya. Kaldırıp emzirirsin pijamani. 
(186 puan) tarafından
Pijama takımı üst kısmı zaten düğmeli olduğu için emzirmede sorun yaşamam
(20,296 puan) tarafından
Ee o zaman hiç sorun yok
0 oy
tarafından
Cokta gerekli bisey degil ben almistim normal alt takimdan tek farki ustunun lizozuydu hastanede yuruyus yaparken oldun eve misafir geldigindd olsun onu ustune takmak iyi oluyodu ama evinde olan herhangi bi hirka da ayni isi gorur 
0 oy
(385 puan) tarafından
Ben almadım ona vereceğim paraya çocuğuma birşey alırım dedim normal pijama takımı aldım kış olduğu için uzun kollu aldım elbise şeklinde de aldım ama ben giymeye gerek duymadım 
0 oy
(4,920 puan) tarafından
Lohusa takıma almadım ben dugmeli pijama takımı aldım birde sabahlikli olan pijama takımı aldım
(186 puan) tarafından
Benimde önü düğmeli emzirmede sorun yaşamam da ne bilim etrafim al falan diyince kararsz kldm
(4,920 puan) tarafından
Bana lohusa takimlari çok süslü geliyor bana uygun değil zevk meselesi tabi ben almadım ya iyi ki almamışım
0 oy
(3,714 puan) tarafından
Ben iki dogumumda da almadım valla normal gecelik aldim
0 oy
(277 puan) tarafından
Ben pijama takımı üzerine sabahlık kullandım canım. Çokta gerekli değil.
0 oy
(2,085 puan) tarafından
Sakin sakin alma asla giyilmiyor bi heves hastanede resimde güzel cikayim diye almıştım zaten doğumdan cıkmış yamulmuşum kıyafetim belki bile değil:) ikinci doğumumda  nasıl rahatsam gün içinde ne giyiyorsam onu aldm aşırı aşırı rahattı. konforunu düşün sadece. ve onu düğmeli olursa emzirmek için kolaylık olur 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 155 göst.
0 oy
14 cevap 344 göst.
5 Mart 2022 Diğer kategorisinde Italya (26 puan) tarafından soruldu
+2 oy
40 cevap 913 göst.
30 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 100 göst.

411,969 soru