+2 oy
95 göst.
Diğer kategorisinde (931 puan) tarafından
Anneler, bilgi sahibi olanlar, bebekler aynı ya da benzer kavramını ne zaman idrak edebilir? 

Demin bir post vardı orada biriyle konuşuyorduk aslında, post silinmiş sanırım. Ne zamandır merak ediyordum, o post vesile oldu. Kızım 14 aylık, ne zaman öğrenir 

2 Cevaplar

0 oy
(12,746 puan) tarafından

Ne icin soruyosunki canim mesela.ne ogrenmesi icin. Idrak edemedim :woot:

(931 puan) tarafından
Maşallah:) ya renkleri anlıyorsa onları da yapar. Şey dene mesela iki çift farklı renk çoraptan, birinin tekini gösterip diğerini bulmasını iste. Onu da yapıyorsa aynı kavramı oturmuştur. Yapmıyorsa renkleri iyi biliyor demektir
(12,746 puan) tarafından
Yapayim bakayim yarin merakettim :) renkleri ogrendikte sukur. Sari yesil mavi kirmizi turuncu beyaz mor siyah var şuan :)
(931 puan) tarafından
Ooo maşallah :) daha ne olsun annesi. Yapınca bana da haber versene :)
(12,746 puan) tarafından
Abisi 18 aylikken 1den 10a kadar sayilari sayardi. Butin renkleri acik mavi acim yesil diye bile soylerdi :) bu 18 aylikken soylemiyodu buna neden ogretemedim dedim hep:) şuan 19.5 aylik sayiyo oda. Sayilarda 1 2 3 5 7 9 var :D hepsi farkli iste.

Yarin deneyip yazacagim sana insallah :) bende merakettim
(931 puan) tarafından
Her bebek bir değil canım arada çok bir fark da yok şimdi. Sen öğretemesen abisi de öğrenemezdi :)
Tamam bekliyorum:)
-Reklam-
0 oy
(1,986 puan) tarafından
2-3 yaşında eşleştirme becerisi kazanır ve geliştirmeye devam eder. Ana renkleri tanımaya başlar ve büyük ile küçüğü birbirinden ayırt etmeye başlar
(931 puan) tarafından
Kızım için erken yani. Güzel ben çalışmaya devam edeyim ama beklentiye girmem
(1,986 puan) tarafından
Çorap şuan çok zor olur canım,onun yerine geometrik şekilleri eşleştirme oyunu oynatabilirsin.bide her çocuk farklıdır canım beklentiye girme çok,biz anneler herşeyi öğrensin isteriz ama öyle olmuyor:)
(931 puan) tarafından
Renkli çorapları diyorum ya, biri siyah biri beyaz mesela. Yapamaz mı onları? Ya yok zorlamıyorum da, heves ettiğim oyunlar var :)
(1,986 puan) tarafından
Dene bakalım nasıl tepki verecek,bir şey kaybetmezsin:)
(931 puan) tarafından
Yok deniyorum da pek sallamıyor :D şekillerde fena değil de, eşleştirmeye daha çalışmamız lazım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 115 göst.
26 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde gamzeozbk58 (1,831 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 358 göst.
21 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hicrannn (1,225 puan) tarafından soruldu

409,901 soru

12,323,804 cevap

39,045 kullanıcı

Kategoriler

...