+1 oy
368 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (5,144 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız uyudumu bebeler icildimi caylar kahveler <3 

RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN oğlum uyudu Rabbim izin verirse yarın yemeği ben yapmak istiyorum denemek istiyorum biyerden baslamam lazım minik soğan soyuyorum biraz işkence ama yemekte cok hoşuma gidiyor :woot: 

Sıcak çikolatasiz asla :P   HANIMLAR BİRDE KİLO ALABİLECEĞİM YÖNTEMLER NELER TAVSİYE FİKİR İSTİYORUM KEMİKLERİMİN  GÜÇLENDİRMEM KİLO ALMAM GEREKİYOR BOY  178  KİLO 50 OLDU AMA BEBE BİSKÜVİSİ DEMEYİN HASTANEDE YERKEN TİKSİNDİM ŞİMDİ YİYEMİYORUM  :silly:

image

7 Cevaplar

0 oy
(277 puan) tarafından
Kolay gelsin canım.

Ben şu içsem kilo aldığım için, kilo baska neyle alınır gibi derdim olmadı. İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın.
(5,144 puan) tarafından
Normalde bende öyleydim cnm ve inanmazsin 145 küsur kilo ile şeker ameliyatı oldum ideal kiloma 70 e indim 2 buçuk  ay önce safra kesesi ameliyatı oldum bağırsagimi delmisler  o gün bugündür tedavi görüyorum hastanede yatıyordum 50 kiloya düştüm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım 10 kilo fazlam var seve seve veririm:))
tarafından
Benimde 10 kilo fazlam var napsak kız :D
tarafından
Ooo İdil gözükmüyordun hatta biri post açmıştı bugün gözükmüyor diye:)Diyet yapacağım dedim bugün her gün yediğimden daha fazla yedim:))
(5,144 puan) tarafından
İkinizinkini de alabilirim 20 kilo almam lazım
tarafından
Ben 20 de verirdim:)Sen yeter ki al
0 oy
(8,224 puan) tarafından
Çoğu kişiye söyledim ama uygulayan olmadı sanırım ben diyetisyenin yardımıyla 39 kilodan 51 kiloya çıkmıştım bir buçuk iki ayda sanırım. 
(5,144 puan) tarafından
Ben diyetisyene de gittim canım vardigi listeyi uyguladım az geldi ilavede yedim ama yinede alamadım birde yaralarım var sert şeyler yükleyemiyorum sivi çoğunlukla
(8,224 puan) tarafından
Anladım canım benim ki genelde katı şeylerdi ve de her evde olabilen yiyecekler tabi senin durumun farklı.
(3,101 puan) tarafından
Nasıl aldınız kilo yazabilir misiniz. Ben de kilo almak istiyorum
(5,293 puan) tarafından
Bir daha söyleyıver sana zahmet :) gerçi ben 1.58 boyla 60 küsürüm ama. Brlden asagısına gıtmmıyor kilo
(8,224 puan) tarafından
Sabah kahvaltı da iki haşlanmış yumurta kahvaltıyla beraber üç öğün yemek aksatılmayacak öğün aralarında ekmek arası sandviç tarzı şeyler yenecek bir de her gün muhakkak bir dilim kek (hazır ya da evde yapılmış farketmez )ve bir avuç kuruyemiş bu kadar kızlar  :))
(3,101 puan) tarafından
İki ana öğün yiyorum. Bir kahvaltı bir akşam arada meyve kuru yemiş bazen çikolata bazen dondurma bazen evde yaptığım hamur işi veya tatlı oluyor. Doğumdan sonra eridim hâlâ daha eksiliyorum
(8,224 puan) tarafından
Bak bu dediklerimi aksatmadan yaparsan %90 alırsın ben her şeyi deneyip alamayanlardandım bu şekilde aksatmadan uygulayınca aldım çok şaşırmıştım şuan iki çocuğum var 51 kiloyum hamileyken 25 kilo alan biriyim ama gidiyor kalmıyor 51 kilo da o uyguladığım diyet sayesinde duruyor yoksa şimdi yine 39 olurdum.
(5,144 puan) tarafından
Senin yaptıklarıni benim yapmam imkansız ben sıvı ağırlıklı besleniyorum
(8,224 puan) tarafından
Anladım canım senin durumun farklı ona bir şey diyemem.Diğer arkadaşlar dener belki işlerine yarar.
0 oy
(1,224 puan) tarafından
Kolay gelsin canım kaşar guzel kilo aldırıyor hamur işi ye bol süt ve süt ürünü beslen birde kara üzüm siyah erik oluyor ya onları kaynat iç oglunda içer sana da faydası olur neler yiyip icebiliyorsun bilmiyorum ama öğünün çok olsun azar azar fazla öğün ile zorlanmamis olursun
(5,144 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm deniycem
(1,224 puan) tarafından
Rica ederim canim
0 oy
tarafından
Kolay gelsin bebisimi yıkadım uyumak üzere uyusun bende uyumayı düşünüyorum 
(5,144 puan) tarafından
Uyur inşallah cnm
0 oy
(4,070 puan) tarafından
Bol bol kuruyemis kilo yapıyor akşamları geç saatte yemek yiyip yatmakta kilo yapıyor 

Kemiklerin için süt yogurt ilik suyu ilik tavsiye edebilirim canim
(5,144 puan) tarafından
Valla geçe 3 te tereyağli yumurta yiyorum banamisin demiyor gulum
(4,070 puan) tarafından
Ah ah bi de o kiloyu ben almasam duba gibi oldum
Bende veremiyorum o kiloyu
0 oy
(8,967 puan) tarafından

Çocuklar uyudu annemle birlikte dondurma keyfı yapıyoruz yarın halamlara kahvaltıya gıtcez taa en son geçen sene gitmiştim çünkü halam kanser kendiside bır yere gitmiyodu şükür sonuçları temiz çıktı.. Tepsı böreği yaptım halam için .. İlk kızımı hastaneye götürcez ultrasyona gırecek ordan okula bırakcaz ordan anca halamlara gideriz günüm yoğun geçer.. Sanada afiyet olsun canım

image

(5,144 puan) tarafından
Afiyet olsun cnm Allah kolaylık versin inşallah
(8,967 puan) tarafından
Saol canım ☺

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 262 göst.
31 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Canan can (260 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 195 göst.
8 Eylül 2024 Diğer kategorisinde OynakBalina (1,224 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 309 göst.
16 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (5,144 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 357 göst.
16 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (5,144 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,703 soru

23,654,270 cevap

308,651 kullanıcı

...