+1 oy
1,117 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşimle boşanma aşamasındayız annemgil diyor ölün çıkacak o diyor ki sabah çıkıp gideceksin çağır abini diyor 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
En iyisi polise git durumu anlat belediyeye git seni bir konuk evine falan yerleştirirler belki 
tarafından
3 yaşında oğlum var
tarafından
Tamam olsun bak burada bir aileyi evden attılar belediye konuk evine yerleştirdi kadın sığınma gibi değil geçici ev gibi düşün git yardım iste
tarafından
Yardım bitince ortada kalacak ama
tarafından
Seni işe sokarlar belki bir şey olur yardım ediyorlar sen durumu toparlamadan çıkarmazlar
tarafından
Ne kadar güvenebilirim mesela bikaç ay sonra terk etmem gerektiğini söylerlerse sokakta kalırım
tarafından
Sen git konuş böyle böyle beyefendi de beni kimse istemiyor de gerçekleri anlat sokakta kalamam çocuğumla bana yardım edin de
tarafından
Polise git önce sana yol yordam göstersinler
tarafından
Sabah gidim
tarafından
Allah yolunuzu açık etsin
tarafından
Amin inşallah
-Reklam-
0 oy
(12,869 puan) tarafından
nee? ailen mi diyor bunu? 
(12,869 puan) tarafından
tabi senin şikayet etmen gerekiyor.
(12,869 puan) tarafından
yatılı bakıcılık işi falan bak bu arada. çocuğunla kalabileceğin bir yer
tarafından
Yarın hepsini yapacam inşallah
(103 puan) tarafından
Sen yinede ailenle güzelce konuş seni anlayacak kimse yokmu
tarafından
Akşam konuşmuşlar teyzemgilde adam iyi diyorlar ama dışarı iyi görünüyor bana ve çocuğuma karşı boş
0 oy
(4,368 puan) tarafından
Nasil yani annen kabul etmiyo mu seni. 
tarafından
Maalesef istemiyorlar
(4,368 puan) tarafından
Allah ananin babanin da vicdanlisini versin. Kendi dogurdugunu o kabul etmiyosa el adami neler yapmaz . Allah yardimcin olsun canim. Polise filan başvur ne yapabilirim diye sor yardım ederler bence. Oglun için cok guclu olmalisin icindeki gücü ortaya cikarmalisin. Rabbim daha güzel daha huzurlu daha mutlu gunler yazsin evladinla sana.
tarafından
Annemgil böyle yaptığı için daha çok ezip eziyet edecekler bana
(4,368 puan) tarafından
Sen yalniz degilsin. Sen artik bi dal degil kendi dalı olan bir ağaçsın. Bir evladin var onun sana senin vereceğin güvene ihtiyacı var.Kimse kolay kolay kiramaz ezemez seni.
tarafından
Öyle ama bi mesleğim yok devlet ne zamana kadar yardım eder bi garantisi yok canım başıma yük oldu yavruma acıyorum hiçbi suçu yok yanıma gelmiş anne niye ağlıyon diyor
0 oy
(51,495 puan) tarafından
oglunla birlikte siginma evine git zor bir karar ve durum ama ailen arkanda degilse en son care bu
tarafından
Orda ne kadar süre durabiliriz
(51,495 puan) tarafından
bilmiyorum ki canim Allah yardımcın olsun
tarafından
Amin inşallah
0 oy
(896 puan) tarafından
Ay böyle erkeklere de sinir oluyorum. Erkek gider evden ya. Tapusunu üstüne yapsın demiyorum da, kadın gidecek bir yer bulana, düzen kurana kadar erkek gitmeli. 

Çocuğunuz var mı 
(896 puan) tarafından
O zaman kendi ayakların üzerinde duracaksın canım. Kimseden bir şey umma. Okula verebiliyorsan çocuğunu okula gönderip çalış. Yatılı bir iş bulsan çok iyi olur.
tarafından
Yatılı iş olsa iyi ama kimse güvenebilecem sanki küçücük çocukla
(896 puan) tarafından
Canım anlaşılan annene ya da eski kocana da güvenemiyorsun. Bu boşanacağına da. O zaman önce Allah'a sonra kendine güveneceksin. Yaşlı bir kadın olur mesela bakıma muhtaç. Yatılı yardımcı olur. Yanında biber spreyi ne bileyim gerekirse çakı taşıyacaksın. Ya da gidip anneni ikna edeceksin. Ya da boşanmayacaksın.
tarafından
Boşanacam çaresi yok ne kendine ne çocuğuna köle olurum bu ne ya yeter canıma kastları var sanki
(896 puan) tarafından
O zaman kendine güveneceksin sadece
0 oy
(3,997 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun, Allah feraha çıkarsın. Kendilerinin çıksın ölüsü tövbe yarabbim. Nasıl vicdan var. 
tarafından
Onlar rol icabı yapıyorlar gittiği yere kadar gitsin diye
0 oy
(7,775 puan) tarafından
Yarın polise git durumu anlat seni ortada bırakmazlar. Ne o kocanı çek ne de aileni. Şükür et ki tek çocuğun var. İlk eşine de dava aç nafakalari vermediği için toplu faizi ile ödesin de aklı başına gelsin. Sen güçsüz değilsin, sen ortada kalan tek kadın değilsin. Benim komşum var hasta bakıyor tek çocuğu ile yaşıyor yıllardır kimseye muhtaç değil. Sende yapabilirsin. Yerinde olsam o aileyi siler atarım bir daha yüzlerine bakmam. Dirini değil ölünü kabul ediyorlar bu ne demek ? Seni silmisler resmen. Yazıklar olsun. 
tarafından
İkinci evliliğim olduğu için el ne der kafasındalar
0 oy
(8,704 puan) tarafından
Polise git canım en iyisi kendini riske atma
tarafından
Gidecem bir saate
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Ay o nasıl bir anne 
tarafından
Onlar aslında lafın gelişi diyorlar kadın sığınmaya gitsem akşamdan gelir alırlar
0 oy
(1,435 puan) tarafından
Pislik şeref yoksunu insanlar inşallah kendileride bigün aynı muameleyi görürler sığınma evine git boşan hemen yardım iste edebiliyorsan gir bir işe çalış bu pisliklerle uğraşma
tarafından
Hepsinin canıma kastı var sanki
0 oy
(687 puan) tarafından
Önce polise git herseyi anlat kadın sıgınma da senın oturduğun ilden Baska illerr götürürler neresi oldugunu söylemezler hayati tehliken var diye uzun süre kalırsın tehliken oldugu için kısa vadeli tutmazlar senın önceliğin polise gidip onlar sana yardımcı olucak telefon hattını degiştir telefonla konuşma sansın var ama dışarı cıkarmazlar yenisin diye 
tarafından
İlçede yok zaten ile götürürler
0 oy
(2,485 puan) tarafından
Ailen blöf yapıyor belkide dönme geri diye ? Sen aileni tanirsin öyle birşey yapar mı yapmaz mi
tarafından
Onlar gittiği yere kadar gitsin diyorlardır sığınma evine gitsem Birgün durdurmazlar orda ararlar gelek alak diye

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 203 göst.
0 oy
3 cevap 153 göst.
6 Kasım 2021 Diğer kategorisinde ozge2626 (198 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 363 göst.
16 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Fairy.han (5,568 puan) tarafından soruldu
+2 oy
19 cevap 626 göst.

409,065 soru