+1 oy
250 göst.
Diğer kategorisinde (2,521 puan) tarafından
Kızlar selam ben kirada oturuyorum evim 2 +1 küçük düzensiz bir ev banyoda dolap yok deterjanlar falan rafta ve ev sahibi çok vurdumduymaz bı şey bozuldu etti mj kendi cebimden veririm bide utanmadan 2 bin zam yapıyor daha geçen gün sular gitti geldi kombi bozuldu cebimden verdim klozet yoktu klozet koydurmak istedim ameliyat oldum diye masrafı kabul etmedi karısı zaten cins bı yere giderim biri gelir hesap sorar suratsız biri neyse burda 6 bin e oturuyorduk 8 yaptı bizde başka ev bulduk 3 +1 ayrı kiler dolap vs çok yani buraya göre artısı çok 10 bin oraya taşınıyoruz nasipse 

Allah herkese kendi evini nasip etsin dua edin kızlar herşeyin hayırlısı olsun hakkımda 

7 Cevaplar

+2 oy
(2,887 puan) tarafından
Darısı bana bende kutu gibi bi evdeyim odamın biri kilere döndü 
(2,521 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum kı canım :D rabbim sana da nasip etsin inşallah ♥️
(2,887 puan) tarafından
Aminn inşallah canım ♥️
(2,521 puan) tarafından
Kiracı olmak zor ev sahibi naletse daha zor
(2,887 puan) tarafından
Aynen öyle bizimkide sorumsuz binanın içine işeyeni s.. yemek saçanı her haltı var ev sahibine diyoruz tamam tamam deyip geçiştiriyor
(2,521 puan) tarafından
Zor komşu da iyi olcak ev sahibi de rabbim seninde gönlüne göre versin
-Reklam-
0 oy
(4,144 puan) tarafından
Görmüştüm postunu canım eşim ikna olmuyor demiştin gözün aydın inşallah kendi evine çıkarsın sonrakine Allah gönlüne göre versin inşallah 
(2,521 puan) tarafından
İnşaallah canım inşallah sağol . Yetti artık canıma minnet ettirdiler maddi manevi huzur yok
(4,144 puan) tarafından
En önemlisi o zaten canım sağlığınız ve huzurunuz olsun gerisi bi şekilde olur inşallah
(2,521 puan) tarafından
İnşaallah canım çok sağol
0 oy
(2,492 puan) tarafından
Hayırlı olsun, bende istiyorum ama eşimi ikna edemedim
(2,521 puan) tarafından
Bende zorla ikna ettim oda en son kombi muhabbetine delirdi öyle karar verdi
0 oy
(209 puan) tarafından
Rabbim kendinin olmasını nasip etsin inşallah canım 
(209 puan) tarafından
Sorma canım zemin kattayim bir üstüm ev sahibim her pisliğini çekiyorum ve lafları çok berbat bir insan merdiven yıkar sadece benim kapımı calip çık der çıksam gülü oluyorum cikmasam apartmani *** götürüyor burda insan yaşamıyor ki temizlesin diyor yüzüme yüzüme
(2,521 puan) tarafından
Sen giris katta yapmak zorunda değilsin ki ben 3 kattayim 1 gün geçiyor çalışıyorum haliyle yorgun ev derken kaç kere kocama söylediler beni kaç kere kavga ettik neler çektim ellerinden
(209 puan) tarafından
İşte ev sahibi arsiz olunca elden bişi gelmiyor çıkmıyorum zaten oda kuduruyor iyice bu sefer balkonuma bahçeye su döküyor komurum odunum camasirim ne varsa batıyor
(2,521 puan) tarafından
Allah'ım sabır versin bulursun inşaallah sende gönlüne göre
(209 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(1,407 puan) tarafından
Ayy çok şükür senin adına çok sevindim benim evde öyle ev sahibi aynı dediğin gibi bıktım yani şimdiki ev sahiplerü neden böyle anlamış değilim hepsü bir acayip hepsi bi sınırlı yani nolur biride normal olsa bizde çılıcaz sen çok iyiye bulmuşsun bizim burda 2+1ler 16 bin şuanda
(2,521 puan) tarafından
Çok iyi denk geldi kuzum oda arada tanıdık vardı bende baktım çok dediğin gibi 2 +1 14 18 arası umudumu kaybettiğimiz anda çıktı karşıma az da eşime direttim öyle birde en son kombi muhabbeti tuz biber oldu iyi oldu bide geçen çocuğa laf söyledi kadın aşağıda onu da söyledim eşime kim o ya yolarim ben onu diye öylelikle bahane oldu
0 oy
(14,695 puan) tarafından
ay cok sukur rabbim kendimize almayi nasip etsin. bende kisa sure once tasindim 2.1 den 3.1 e suan daha rahatim 
(2,521 puan) tarafından
Çok şükür kuzum bende maddi manevi rahat olcam inşaallah
0 oy
(3,340 puan) tarafından
Ev sahibim yurtxışında eve o kadar alıştım ki gidersem naparım bilmiyorum bemde üst kattakinden bıktık ve yan tarafta çok pis kişiler var o yüzden durasım yok hergün kavga var polis dakka başı burda yoksa ev de kötü olsaydı durmazdım bende ama senin adına sevindim hangi şehirdesin
(2,521 puan) tarafından
Manisa Akhisar canım . Ben ev sahibinden bıktım ev zaten kötü dar düzensiz
(3,340 puan) tarafından
Hayırlı olsun yeni evin huzurlu mutlu yaşamayı nasip etsin rabbim
(2,521 puan) tarafından
Amin canım amin rabbim kirada olan herkese kendi evini nasip etsin inşallah

İlgili sorular

405,664 soru

12,155,141 cevap

36,589 kullanıcı

...