0 oy
215 göst.
Diğer kategorisinde (2,408 puan) tarafından
6:30 kalktım oğlumu okuluna falan bıraktım ne hayaller kurmuştum uyurum diye şimdi de gözümden uyku akıyor ama ben uyuyamıyorum var mı benim gibi olan?

8 Cevaplar

0 oy
(3,229 puan) tarafından

5.50 de kalktım önce namaz sonra küçük kızımı kaldırdım hazırla besleenme felan onu servise bindirdim. Ssonra eve çıktım en küçük oğlum uyandı onu tekrar uyuttum . sonra kahvaltı hazırladım . Diğer büyükleri kaldırdım eşimle onlar kahvaltı yaparken ikisininde beslenmesine patates kızartım . Ortanca kızım servise binerken eşim ve büyük oğlum çıktı. Sonra minnak kalktı ona kahvaltı yaptırdım. Yaniiii uyku felan zoorrr. :blink:

tarafından
Kaç çocuğunuz var
(2,408 puan) tarafından
Oyyy maşallah kaç çocuk var sende ? Ben bir taneyle perte çıkıyorm bende mi sorun var :))
(6,921 puan) tarafından
Bana dört tane gibi  geldi çocuğu biri bebek.☺️
(3,229 puan) tarafından
Evet canım 4 tane 7.sınıf 5.sınıf 3.sınıf a gidiyorlar. son numara 14 aylık:))) hepsi gitti minnakla kaldık
(6,921 puan) tarafından
Ayıp olmazsa yaşın kaç cnm kaç yıllık evlisin:)
(3,229 puan) tarafından
34 yaşındayım 14 senelik evliyim canım. 35 e girmek üzereyim yolu yarısı gitti :((
tarafından
Hey masallah enerjiye bak :)
(1,070 puan) tarafından
Okurken yoruldum saygılar asjsjsjsjj
(7,299 puan) tarafından
(◍•ᴗ•◍)(◍•ᴗ•◍)(◍•ᴗ•◍)
-Reklam-
0 oy
(18,354 puan) tarafından
Ben de işe geç gideceğim diye dokuza alarm kurup yedide uyandım 
(2,408 puan) tarafından
Amannnnn :))) kuzu vücut alışınca öyle oluyor ya ablamda senin gibi şuan yıllık izinde hala 7 de kalkıyor
0 oy
(4,904 puan) tarafından
Esimi gönderdim, kızımi okula goturdum, oglumla sitenin parkındayız o oynuyor bende dinleniyorum. Kahvaltı hazırlıcm gidince evı bı supurup silcm. Sonra yemek sonrada kızı almaya gidecm.. İşler hiç bitmiyor 
(2,408 puan) tarafından
Hiç sorma ya ev işi bitmiyor elin işi bitioda ev hiç bitmiyor
0 oy
(37 puan) tarafından
Ben de aynı yolladım okula büyük cocugu ikinci cocugum 50 günlük uyuyor yanımda benim de uyumam lazım enerji toplamak için buralarda takılıyorum
(2,408 puan) tarafından
Yatman lazım bir kardeş tavsiyesi bebeğin küçükmüş.;)
0 oy
(84 puan) tarafından
5 uyandım namaz kıldım. Ekmek için hamur yoğurdum çocukları uyandırdım o arada biraz pişi kızarttim çocukları giydirip gönderdim . Ekmeğimi pişirdim. Eşim ile birlikte bahçede işçi çalışıyor onlara kahvaltı hazırladım bıraktım şimdi onlar kahvaltı yapıncaya kadar biraz etrafı toplayacam yaa sayinca sabah sabah ne çok iş yaptım bide bunun öğle yemeği varr.. 
(2,408 puan) tarafından
İşçi varsa evde işin zor ya köyde falan mı yaşıyorsun?
(84 puan) tarafından
İlçede yaşıyorum . Evimiz müstakil büyük bir bahçesi var . bahçe temizliği bakımı için mecbur işçi tutmak zorunda kalıyoruz .
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Bende uyuyamıyorum ama yerimdende kalkasım yok mutfak temizliğine girişmem lazım uzanıyorum öyle Bos Bos 
(2,408 puan) tarafından
Kalk kahvaltı yap bari bende evi şöyle topladım kahvaltı yapıyorum kız meğerse Bn hep yatarmisin oğlum evdeyken öğlen 11 de kalkardim sabah erken iyiymiş valla sevdim ben bu hayatı;)))
(1,676 puan) tarafından
Cayın dem almasını bekliyom kahvaltı hazır coktan anam benim oglan evdeykende erken kalkıyodum ben bünye alıskın :D
(2,408 puan) tarafından
Tek çocuk mu seninki de ? Valla bizim evde hayat gece başlar kuzu ya eşim gece yok oğlanda bende gece otururdum o 2 de ben 3 gibi yatardım şimdi okul olunca max 12 de bayilioz :))
(1,676 puan) tarafından
2 cocuk var hee 2 de de uatsa oğlum erken kalkar 3 senedir okullu olunca alışkanlık oldu demekki 2ci sınıfta şuan anaokuluda önce tam gündü sonra öglenciye döndürdüler 1ci sınıf tam gündü 2 ci sınıfta tam gün
0 oy
(5,495 puan) tarafından
He canım he :)))  büyüğü 6.5 da kalktık 7.30 da okula gitti minik uyanık :))) uyku nasıl birseydi :))
0 oy
(301 puan) tarafından
Ben uyuyamıyorum artı telefonu elimden bırakamıyorum son ses açık bide korkuyorum duyamam ararlar bisey olur. 1. Sınıf diyemi böyle acaba zamanla alışır miyiz ya eve gelene kadar tedirginim...

Birde servisle gidiyo 2 gün onu servise bindirip arkasından minibüsle okula gittim o derece 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 143 göst.
9 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,706 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 159 göst.
28 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nk6517& (416 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 306 göst.
12 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Simay888 (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 448 göst.
31 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde Birmeraklıanneyim (332 puan) tarafından soruldu

410,737 soru

12,358,707 cevap

41,292 kullanıcı

Kategoriler

...