0 oy
147 göst.
Diğer kategorisinde (2,441 puan) tarafından
Kızlar merhaba kirada oturuyorum ev taşımaya niyet ettik ama şu an oturduğum eve kirayı vermiş bulundum burdan bu ay sonuna kadar ancak taşınıriz. Çarşamba da ise başlayacağım henüz bı şey de toplamadm kızın da benim keyfimiz yok gripliyiz 

Sizce nasıl yol izlemeliyim önce yeni evi gidip temizlesem mi işten gelince yerleştirme yaparım kız kardeşim de gelecek aynı yerde çalışıyoruz 5 ten sonra gelince yaparız diyor 

Zor olur mu ? Rapor alsam biraz daha sıkıntı olcak 55 günlük rapor aldım 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
İşten sonra gidip temizlersin canım kendini zorlamadan. 
tarafından
O zaman iyi canım. Ev taşımak zor baya. Bizde iki defa taşındık birinde hamileydim sadece eşyaları yerleştirdim onda bile çok yoruldum
(2,441 puan) tarafından
Sorma çok zor da çekemiyorum artık bunları. İstedikleri paraya göre ev değil kendileri desen cins bı şey bozulur yapmaz merdiven 1 gün geçer bı sürü laf söyler uğraşmam artık . Bende ilk evimden pire bastı öyle taşındım lohusa sayılırdm kızım 2 buçuk aylık falan perişan olmuştuk tam korona zamanı ev zor bulduk taşınma desen küçük cocukla dert neyse kj kiz kardeşim annem var şimdi yine kız kardeşim işten geldikce yardım etcek bana sağolsun
tarafından
Kiracı olmak çok zor. İnşallah kendi evlerimiz olurda kurtuluruz bizim ev sahibide her yıl depozito alıyordu aşırı yüksek zam yapıyordu bebek sesinden rahatsız oluyorlardı değişik komşularda vardı
(2,441 puan) tarafından
Rabbim herkesin gönlüne göre versin
tarafından
Amin canım
-Reklam-
0 oy
(6,761 puan) tarafından
Ay sonuna kadar yavaş yavaş iş çıkışı yaparsınız canım önce evi temizleyin sonra sık kullanmadığın eşyaları götür biraz büyük olmayan ben olsam öyle yaparım tabi araba taşıma zor olmixaksa 
(2,441 puan) tarafından
Kendi arabamız var daha önce de mutfak eşyası kıyafet onları kendim götürdüm arabayla.. kamyonla büyükler gelmiştir
(6,761 puan) tarafından
Aynısını yapabilirsin canım senin için kolay olur birde karışık değilde bı odanınkileri topluca koyarsan yerleşmesi daha kolay olur çok dağılmaz
(2,441 puan) tarafından
Aynen canım kolileri o şekil yapıyorum üstüne de yazıyorum koli bulması zor işte ya bulamadım
(6,761 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım zor valla ev taşıması
(2,441 puan) tarafından
Dün aradım büyük marketler vermiyor Allah'tan eşim bakkal var mahallede ona söylemiş biraz mutfaktan topladım kız kardeşim geldi dün üstüne de yazdık bugün de yatak odasına geldim kışlık kıyafetleri koyuyorum onları da çarşafa hurca koyuyorum mecbur
(6,761 puan) tarafından
Giysiler bir şekilde olurda mutfak eşyası sıkıntı ya giysileri valiz hurç olur
(2,441 puan) tarafından
Valla yetmediği yerde çarşafa koydum bohça yaptım :D
(6,761 puan) tarafından
:D olabiliyo ne yapcan canım iş bitsinde
0 oy
(1,435 puan) tarafından
Ben hep çalışırken taşındım. İş planı yaparım hep, ona uyarım. Örneğin 11 Çarşamba günü kışlık her şey paketlenecek, 12 Eylül Perşembe günü gardırop paketlenecek gibi. Böyle taşındım ve hep rahat oldu.
(2,441 puan) tarafından
Bende olan yaparak koli yaptm daha önce şu koli şuraya ait..şey düşündüm kirilcak ve kıyafetleri kendim götürsem arabayla diye önce dediğin gibi kışlık kıyafetleri götüreyim
0 oy
(18,548 puan) tarafından
Önce yeni evi temizle cnm

İş çıkışı yavaştan tasinirsin
(2,441 puan) tarafından
Evet çok kirli değil o ev yeni boya olmuş ama giderim dolapları silerim ise gitmeden
0 oy
(279 puan) tarafından
Birlikten kuvvet doğar, el birliği ile hemen temizlersiniz bence.
(2,441 puan) tarafından
Eşimin yıllık izni var kız kardeşim le annem de gelcek

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 161 göst.
17 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (226 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 393 göst.
27 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mhmd8mrn (7,133 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 215 göst.
28 Nisan 2022 Aile kategorisinde kubraugur (2,530 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 256 göst.
26 Nisan 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde ogulcanmums (1,083 puan) tarafından soruldu

404,206 soru

12,109,219 cevap

36,429 kullanıcı

...