+1 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde (866 puan) tarafından
Öğretmen gruba resim attı etkinlik yapmışlar oğlumun etkinlik kağıdı boş yapamamış galiba çok üzüldüm neden yapamadığını öğretmene sorsam mı  acaba 

5 Cevaplar

0 oy
(1,445 puan) tarafından
Sor yani ne var ki bunda sorabilirsin
(866 puan) tarafından
Demi öğretmeni de çok bunaltmak istemiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Daha okul Açılalı kac gün oldu canım biraz sabret zamanla uyum sağlar belki öğretmen daha başında fotoğraf çekmiştir diğer resimler etkinlik sonuna doğru olduğu için öyle gözükmüştur 
(866 puan) tarafından
Diğer çocukların ki doluydu böyle renkli kağıt yapıştırmışlar çok severek gidiyor hiç sormadı beni çok da duygusal acaba mahçup hissetti mi diye üzüldüm
0 oy
(1,123 puan) tarafından
Canm bak yanlış kesinlikle anlama sen üzülürsün annesin çocuğun daha çok etkilenir o an oyun oynamak yada saygıyla soluyla ilgilenmiş olabilir ilk iki hafta bunun için kural koymuyor yapın demiyor öğretmeye sıkma maya çalışıyor yetiştirmiştir yamuktur yanlıştır bunlara takılma herkese uymasını ogretmenini iyi dinlemesini sole 
(866 puan) tarafından
Yok canım niye yanlış anlayım ilk zamanlar diye öğretmeni de sıkmak istemedim ondan buraya yazdım zaten okulunu çok severek gitti hiç sıkıntı çıkarmadı  ama ne bileyim annelik iç güdüsü galiba mahçup mu oldu acaba yapamayınca dedim
(1,123 puan) tarafından
Yok cnm ana sınıfı müfredat ini çok bilmiyorum ama ben sübyan okulunda öğretmenim karaliyor bazen bende son beş dakka kala bidaha kağıt veriyorum ya yapmıyor ya bir iki tane yapıyor bazen su dökülüyor silerken yırtılıyor o yüzden dedim sana asla takılma mahcup ta olmaz asla maşallah ona bugün böle yrain o kağıt eline geçer gönderir eve bugün panoya asar yarın öbür etkinlik asilinca bunu eve verir belki silik yaptı kalemi bastirmadi incelersin
(866 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm sordum kendisine yorulmuştum diyor daha sonra öğretmeni yardım etmiş yapmış
0 oy
(316 puan) tarafından
Valla ben öğretmeni gordugumde soruyordum bugün problem oldu mu nasildi.diye ..öğretmenle sürekli iletisim.halindeydik..cocuguna.sorabilirsin eve gelince.neler yaptın.resim.etkinlik.yaptiniz mi..öğretmen resim atmış .bak çok güzel çıkmışsın..aa senin resim kağıdın boş mu yapmak istemedin..neden..bir dkaine yap.ogretmen resmini çekip atıyor bana çok mutlu olurum.gibiisnden.konisabilirsin...sormaktan.cekinme...
(866 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm
0 oy
(134 puan) tarafından
Bir süre anaokulunda çalıştım böyle sorular çok geliyordu neden yapmadı neden yemedi neden oyuna katılmadı hanımlar çocuklar robot değil o an bişey olmuş olabilir öğretmenlere bakıcı gözü bakmayın lütfen kaç tane çocuk var hepsinin annesi sorsa böyle 
(866 puan) tarafından
Bakıcı diye değil mahçup olmasını istemiyorum sadece çok duygusal bir çocuk içine atıyor ki ben asla sorunlu insan bunaltacak biri değilim
(134 puan) tarafından
Daha yeni ya uyum sağlamaya çalışıyordur çok normal ilk günler ama siz yinede takip edin sürekli böyle olursa o zaman konuşun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 78 göst.
22 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (742 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 825 göst.
0 oy
10 cevap 361 göst.
19 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Cngls (899 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 336 göst.
17 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu