+1 oy
617 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (397 puan) tarafından
Çocuğuna bakmadım diye bana ağza alinmicak küfür etmişti haftaya düğün varmış bize gelicekmis eşimde oğluma demiş amcan geldiği zaman annen sürat asmasin ağzını burnunu kırarım yoksa demiş 

18 Cevaplar

+4 oy
(92 puan) tarafından
Valla abla kusura bakma ama sana mustehak. 
(92 puan) tarafından
Ya oğlan bahane, bu hanımefendi düzenim bozulur, çalışmak zorunda kalırım diye ses etmiyor.
(5,611 puan) tarafından
Artıladım.  Bir de kaynına iftira atmıştı. Aynen öyle mustehak
(5,611 puan) tarafından
Çalışıyor diye biliyorum adama bağımlı bence
(92 puan) tarafından
Öyleyse daha kötü
tarafından
Katılıyorum size
-Reklam-
+2 oy
(13,416 puan) tarafından
Ay sema,sana diyecek sözüm yok. Sana yapılana sen razısın şikayet etme.
+1 oy
(310 puan) tarafından
Oğluna bakmadığınız için mi küfretti yoksa oğlunuz size göndermesin diye iki kardeşin arasını bozmak için iftira attığınız için mi? Hiç kusura bakmayın hanımefendi, hlinize hiç üzülesim gelmiyor artık.
(397 puan) tarafından
Bilip bilmeden yorum yapma oğluna bakmadım diye küfür etmişti iftira konusu ayrı bi sey
(13,416 puan) tarafından
Ama iftira da var sema yaptın yani bunu. Kendini de burada masuma çekme. Sen eziyetçisine aşık birisin oğlunu bahane etme. Bağımlı kişilik geliştirmişsin ve tedaviyi de reddediyorsun sana normal geliyor çünkü kazık kadar oğlanı bahane ediyorsun millet karnında bebeği ile onuruyla çekip kapıyı çıkıyor hangisi daha zor sence? Dayak da yiyorsun hakaret de duyuyorsun. Burada da herkesin sana ne diyeceğini biliyor yine yazmaktan geri durmuyorsun. Eşin senin pasif olduğunu iki höt höte susacağını biliyor neden sana kıymet versin
0 oy
(14,749 puan) tarafından
Rabbim sana güç versin de oğlun ile şu adamı bir def edin
(397 puan) tarafından
Amin amin inşallah
(14,749 puan) tarafından
Geçen ki olay ne oldu
(397 puan) tarafından
Hangisi
0 oy
(5,477 puan) tarafından
O kim köpek yerini haddini bilsin herkes 
(397 puan) tarafından
Eşim hep onları tutuyo
(5,477 puan) tarafından
Sana küfür ediyo esin onu tutuyo nasıl adam bu namusu olan birini laf ettirebilir
(397 puan) tarafından
Kaynim inkar etmiş ben öyle bişey demedim diye eşimde oyuzden onu tutuyo beni yalancı cikariyo
(5,477 puan) tarafından
Diğer postlariniza göz attimda adam sizi dövüyor vs niye bu kadar göz yumuyorsunuz suç sizde o adama bu kadar fedakarlık etmeyin
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Eşine de kalıpsız cibiliyetsiz namusuna laf ediliyor tepkin yok bide sürat asarsam ağzımı burnumumu kıracaksın büyür kır şimdiden sürat yapmayı bırak bu eve sokmayacam de baş kadese ardindan da 
(397 puan) tarafından
Gavatin önde gideni zaten eşim öyle dicem zaten bende eşime götür abine ver ozaman beni dicem
(2,203 puan) tarafından
Bu lafı kusura bakmada kendine yakıştırıp söylersen tabiki adam seni önemsemez kendi değerini düşürürsün anca
0 oy
(152 puan) tarafından
Ablam sen de ona küfür et hatta kocan olacak dingile de ana avrat düz git 
0 oy
(13,079 puan) tarafından

Çok kötü bir durum evinde bekleyeceksin bide k.pegi esinde ayrı karaktersizmis bacım 

(397 puan) tarafından
Gavatin önde gideni zaten eşim
(13,079 puan) tarafından
Farkındaysan neden çekiyorsun bu adamı aşko süründür
0 oy
tarafından
Sende deki istenmediği yere geliyorsa en büyük küfür onadir diye ***** şey var ya bana bunu söylese direk babama söylerim.kan dökülür resmen 
0 oy
(2,100 puan) tarafından
Zaten kocan sana ne kadar değer veriyorsa onun aileside sana  o kadar değer verir.

Değersizleştiren de kocalar maalesef 
(397 puan) tarafından
Evet ne yazikki öyle ama onların huyları oyle
0 oy
(4,669 puan) tarafından
Kız abla  valla  senin şu herif böyle temiz bı dayağı hak ediyor ..suçlu olan kardeşi seni koruması gerekiyor ne yüzle evine alıyor 
(397 puan) tarafından
Haksız olan benmişim ona göre
(4,669 puan) tarafından
B*k yesin ah şu oğlan korkusunu yense de seni kurtarsa su evden
(397 puan) tarafından
Keşke nerde o gunler
0 oy
(7,630 puan) tarafından
   Yazık babaya bak  inşallah senin ağzın burnun kırılır
0 oy
tarafından
Ve sen butun bunlara ragmen o ucube adamı yanında eş olarak tutuyomusun kendine bunu yediriyorsan ne ala bu devirde ağzini burnunu kırmak nedir 
(397 puan) tarafından
Sadece hakkımi helal etmiyorum ona Allaha havale ediyorum artık
tarafından
Nereye kadar bu sekilde devam ediceksin agzini burnunu kirarim diyen bir yaratıkdan hersey beklenir ustelik karın senin namusundur abin ablan kardesin annen baban biyere kadar kim oluyor sana kufrediyorda esin denecek pislikde buna sessiz kaliyor sende buna goz yumuyorsun onemsizlik zinciri gibisiniz aynı kendin tepkini versene bi dilekce yolla siddetten tehdit etmekden kaynina hakaretten bak o zaman nasıl kiymetli olursun
0 oy
(1,169 puan) tarafından
Yok artık kolaydı öyle sürat asmamak ne güzel ya herkes istediği gibi davransın sen de çek.
(397 puan) tarafından
Onlar hep öyle ama
0 oy
(7,252 puan) tarafından
Şikayet ediyorsun ama ben hiç rahatsız olduğuna inanmıyorum bu durumlardan sadece post olsun diye yazdığını düşünüyorum 
0 oy
(20,661 puan) tarafından
Ne cürret bunlar ya hayırdır 
0 oy
(1,823 puan) tarafından
Öyle kocanında evliliginde içine s.... Der defolur giderdim öyle bir adamla öyle bir aileyle neden ömrümü çürüteyim canımı yoldamı buldum pis saygısz karaktersiz insanlar ay deliriyorum böyle şeyler duyunca okuyunca kaynım kim k.pek bana küfür edecek eşim kim oluyorda agzımı burnumu kıracak kendinize gelin canınızı sokaktamı buldunuz hiç bişeye faydası olmayan adamlarla evli kalmayın bukadar basitleşmeyin yaa vurun tekmeyi gitsin bana saygısı olmayan kocanın hayatımda yeri olamaz
0 oy
(2,255 puan) tarafından
Senin oğlun 18 yaşındaymış. Babası bunu söylerken sen ne diyorsun benim annemin kılına zarar veremezsin diyip karşısına dikilecegine aranızda laf mı taşıyor. Eşinden de dayak yiyormussun. Yakında oğlundan da yemeye başlarsın geçmiş olsun. 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 339 göst.
21 Mart 2024 Diğer kategorisinde Avokado (1,139 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 699 göst.
11 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Jiyan35 (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 965 göst.
6 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
54 cevap 1,161 göst.