+1 oy
86 göst.
Diğer kategorisinde (1,718 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Cidden çok zor bir dönem. En azından dogum sonrası istediğimi yer içerim diye düşünürken arastirmalarimdan demin bunu okudum.  Canım çok sıkıldı .Yani doğurduktan sonra 2 ay daha diyet mi yapıcam. Sizin süreciniz nasıldı? Ne zaman geçti?

4 Cevaplar

0 oy
(1,156 puan) tarafından
Görümceme öyle dediler doğumdan sonra 40 gün dikkat edeceksin falan diye 2 gebeliğinde de gebelik şekeri vardı doğumun ertesi günü normale döndü yedi içti valla bişey olmadı 
(1,718 puan) tarafından
Dogum sonrası sekerine bakıldı normal denildi. Sonrasında yedi içti deemi cnm?
(1,156 puan) tarafından
Evet canım bakıldı kendi de evde baktı normal çıkıyodu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gebelik şekeri değilde bende gebeyken tansiyon oldu yüksek tansiyon yüzünden gebelik zehirlenmesi yaşadım. Dogum yapalı 10 ay oluyor tansiyonum düzelmedi
(1,718 puan) tarafından
Rabbım şifa versin sana cnm
tarafından
Bütün hastalara canım
0 oy
(436 puan) tarafından
Doktorum bana 40 ın çıkınca bi test daha yaptır demişti. 40 dan sonra uaptıgımda şeker kalmamıştı. Ama ben doğumdan sonra abartı olmadan normal yemiştim
(1,718 puan) tarafından
Dogum sonrası hemen hastanedeyken bakılıp normal denildi mi peki?
(436 puan) tarafından
Yok doğum sonrası bakılmadı. Doktor 40 gün sonra baktır dedi. Doğumdan sonra da dediğim gibi abartıya kaçmadan normal yedim. Zaten doğumdan sonrasında da bebekte gaz olmasın diye bu sefer de öyle diyet uyguluyorsun:)
(1,718 puan) tarafından
Anladım cnm. Sağol:)
0 oy
(318 puan) tarafından
Canım bende de gebelik şekerim vardı doğum sonrası hemen şekerine bakılıyor benim 3 bilemedin 5 saat içinde normale döndü herşeyi de yedim bir sıkıntı olmadı gebelik ile başlayıp gebelik sonu biten birşey merak etmeyin
(1,718 puan) tarafından
Doğurdun hastanedeyken 5 saat sonra sekerine bakıldı. Normal denildi sende artık o gün bugündür hic.dikkat etmeden herseyi yedin içtin doğru mu cnm?
(318 puan) tarafından
Evet canım doğru yada yanlış öyle yaptım hersey normal artık denildikten sonra ama.... inanılmaz diyet yaptım ona rağmen sürekli yüksekti insulin kullandım doktor kontrolünde baya sıkıntılıydı hamileliklerim iki doğum iki gebelik şekeri anlayacağın
(1,718 puan) tarafından
Darısı bana o zaman cnm. Umarım hastanede olcerler ve hersey yolunda olur. Çok zor bir diyet. Anne olmak çok zor. Rabbım evlatlarımızı bağışlasın. Bizlere de sabır versin.yorumun çok iyi geldi cnm .çok sağol ❤️
(318 puan) tarafından
Rica ederim canım gerçekten annelik çok zor daha anne rahmine yerleşmesiyle hayatımız değişiyor onların canı sağ olsun hepsi geçeçek öyle düşün hastanede ölçmezlerse de sen iste belki devlet özel ayrımı vardır bilemem ama ilki araştırma hastanesinde ikinci özelde doğumum gerçekleşti ikisinde de hem benim hem bebeğin şekeri ölçüldü çok şükür çocuklarımda da bende de çıkmadı darısı da sana olsun inşallah sağlıkla kucağına al ❤️
(1,718 puan) tarafından
Amin cnmm coookk sağol ❤️

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 319 göst.
28 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Eda1 (167 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 413 göst.
0 oy
49 cevap 500 göst.
14 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,406 soru