+3 oy
400 göst.
Diğer kategorisinde (1,633 puan) tarafından
Kızlar gerçekten artık tahammül edemiyorum yok çocuk asla durmuyor susmuyor kaç tane doktora gittik namAZ son vakte kalıyor anca kılıyorum emzik tutsun istiyorum en baştan beri verdim ama canı istemeyince tutmuyor bu arada avent nuk denedim başka ne alsam tutar lütfen çok çaresizim 

29 Cevaplar

0 oy
(1,213 puan) tarafından
Kızım dogudu gibi ne yaptıysam emzik tutmadı  2 aylıkken verdim  tütü hiç bırakmadı erkek kardeşimin. Ogulda aynı şekil tutmadı bizde kaldirlar bir gece 2 aylıktı verdim tutu kız kardeşimin kizinada 2 aylıkken verdim yine tutu ve emzik kullanıyorlar hala bence en ideal 2 veya 3 aylıkken vermek tek seferde emiyorlar
(1,633 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
(2,733 puan) tarafından
Emzik tutma taraftarı değildim. Beni emzik olarak kullanıyordu ama canı sağ olsun :) ben hariç herkes emzik tutsun istiyordu o yüzden herkes her çeşit emzik aldı en son marketten wee marka emzik aldık onu kullandı. O zamanlar 4 ayı bitirmek üzereydi. Görümcem oyun oynuyordu öyle oyun esnasında alıştı. Şimdi de 2 yaşında ben hariç herkes bıraksın istiyor.
(1,633 puan) tarafından
Haha oda iyiymiş
0 oy
tarafından
Benim bebeğinde geç tuttu umut hep var :D 

Ama sonradan anladım o emzik bu emzik avent ne biliyim nuk ya da başka bir marka farketmez onlar annelerin vesvesesi  sonradan anladım tutan hertürlü tutuyor tutmayan dünya markası olsun tutmuyor. 
(1,633 puan) tarafından
Ayy inşaallah canım ya
0 oy
(17,749 puan) tarafından
İlk zaman tutmadı mı bidaha tutmuyor canm benimki de asla tutmadı ağzından fırlatırdi
0 oy
(2,329 puan) tarafından
Chicco ve mam markasını deneyebilirsin canım 
0 oy
(1,645 puan) tarafından

Oğlum hiç etmedi kızımada yoğun bakımdayken alıstırmıslardı eve cıkınca bıraktırana lada canımız cıktı :D

0 oy
(1,648 puan) tarafından
Binbir takla attım ikizlerime emzik tutturmak için, belki bir nebze olsun rahatlarım diye ama denemediğim yapmadığım yöntem , senin gibi almadığım emzik türü kalmadı zorlama bacım olmayınca olmuyor
0 oy
(2,563 puan) tarafından
Emzik olayı o kadar iyi değil ki. Sonrasında birde bıraktırmak için uğraşıyorsun
0 oy
(1,855 puan) tarafından
Benim ikizlerin biri 2 yaşına kadar emzik kullandı bağımlısıydi hatta zor bıraktık.  Diğeri ne yaptıysam istemedi öğürüyordu ağzına aldığı an olmayınca olmuyor maalesef bacım 
(1,855 puan) tarafından
Bir de kaç aylık ek gıda dönemi geldiyse pekmezle deneyebilirsin
(1,633 puan) tarafından
Tadı geçince atıyor :)))

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 113 göst.
21 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Hira &ikra (5,961 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 97 göst.
11 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Tugba1234567 (1,253 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 90 göst.
10 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Seda161616 (268 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,188 göst.
2 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde Esraa5858 (18 puan) tarafından soruldu

408,401 soru

12,269,817 cevap

37,570 kullanıcı

Kategoriler

...