0 oy
402 göst.
Diğer kategorisinde (504 puan) tarafından
Kizlar şuana kadar hiç fırsatım olmadı kocamdan gizli para biriktireyim kenarda dursun bı birikimimiz olsun çok istedim ama ne elime geçen para vardı ne bişey 

Birlikleri arada kenara atardım bulduklarını onla bile şuana kadar 200 lira anca olmuş :))))

Neyse şimdi elime bı para geçti ufak meblağ 1100 TL gibi hergun de ekleniyor harcamazsam tabi ne kadar ekleniyor günlük min harcarsam 30 TL Max 100 falan 

Şimdi altın alıp kenara koymak istiyorum ama altının fiyatı da belli böyle nakit oldukça da harcanıyor ne yapılabilir mesela 5 bine kadar biriktirip mesela çeyrek parası yapana kadar napalirim 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kesmeden açılmayan kumbara alabilirsin
(504 puan) tarafından
Ozaman komple nakit olarak birikim yapmam gerekiyor olabilir aslında
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ben borsada biriktirmeye de başladım halka arz alıp satıyorum. 600 le başladık 1200 TL oldu. Ondan öncesinde 10 bin TL para biriktirdiğim oldu borsa da 

:D

(504 puan) tarafından
O işlerden inan zerre anlamıyorum olanı da gider
0 oy
(1,589 puan) tarafından
Ben ufak ufak biriktirip önce dolar yapiyodum harcamamak için daha sonra gram altına ceviriyordum o şekilde 30 bin biriktirip ehliyet aldım şimdi tekrar başladım biriktirmeye 
(504 puan) tarafından
AA kız doğru ya Euro dolar yapsam hiç aklıma gelmedi bide dolar Euro memleketinde yaşıyorum
0 oy
(1,008 puan) tarafından
Canım ben ilk baş kumbarada biriktiriyorum sonra para toplanınca gram yapıyorum şuan 3 gram 1 cumhuriyet yaptım kendime kocamdan habersiz tabi :D şimdi yine yanımda var biraz daha ekleyip yine gram yapacam enn azından bozdurunca gramdan fazla kirmiyorlar diğer altınlar da olduğu gibi ilk baş gram yaptiedigimda 2 bin di suan olmuş 2750 TL yani ne kdr fark gelmiş üzerine altın herzmana birikim olarak daha güzel cumhuriyet i de 16 bine yapmıştım şuan 18.950 olmuş 
(504 puan) tarafından
Maşallah inşallah bende yapabilirim
(1,472 puan) tarafından
Bende hiç anlamıyorum gramdan falan kuyumcuya gidip gram almak istiyorum diyorum veriyor öyle demi. Onun ayarı falan var mi
(504 puan) tarafından
Yokya onlar tek tip herelde
(1,008 puan) tarafından
22 ayar birde 24 ayar oluyor canim ben 24 yapıyorum 22 yi duydum ama hiç yapmadım :D
0 oy
(2,601 puan) tarafından
1 Gr altın alabilirsin bozdururken de çok fark yok hem de çeyreğe göre daha uygun
(504 puan) tarafından
1 Gr altın parası yapabilmem önemli inşallah yaparsam
0 oy
(3,351 puan) tarafından

Benim birikimim bunlar canım:D

image

(3,351 puan) tarafından
Poşette hemde hahaha
(504 puan) tarafından
Benimkide aynı böyle 50 krs 1 TL olarak 200 TL falan var ahhaha
Bende snaiyorum benim 500 600 olmuştur ne zamandır biriktiriyorum bı baktım azıcık bişey
0 oy
(612 puan) tarafından
Ben aylık gram altınina güne girdim böylelikle para harcamıyoruz hemde birikim yapıyorum bu ay gün sırası bende 6 gram gelecek bakalım bende de biraz birikmiş para ve bitane çeyrek var onların hepsine ne ederse gram bilezik yapcam bakalım canım 
0 oy
(1,061 puan) tarafından
Ben önce dolar yapıp sonra altına çevirdim hep 
0 oy
tarafından
Dolar yapabilirsin canım çünkü Türk lirası durdukça değer kaybediyor doları bozmak da kolay götürürsün dolarını bozarsın altın alırsın yerine
0 oy
tarafından
0.5 gr altın alabilirsin o parayla yada euro al ama altin daha fazla kazandiriyor kenarda durdukca
0 oy
(2,716 puan) tarafından

Benim şuan yok ama 20 euro 50 euro 10 euro aldığım zamanlar çok oldu 5 eurolarım yine vardı :D

Ev aldığım için şimdi eve hep harcıyorum.

Dekorasyon ihtiyaçları bitsin inş yine başlarım 

Ama bence hep harcayacak gibiyim :D

0 oy
(10,215 puan) tarafından
Bozuk para birikimi yapamam eşimde çok seviyo kavga olur bu konuda bende veriyom inatlaşmıyom ama sonra iyi bı para veriyo bana 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 445 göst.
13 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Dünyalarım (130 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 294 göst.
17 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 216 göst.
29 Kasım 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Serapse (295 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 471 göst.
3 Ekim 2025 Aile & Aşk kategorisinde Annesininmasali (1,408 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,580 soru

24,388,380 cevap

349,125 kullanıcı

...