0 oy
220 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Merak ediyorum, hani paralar işe yarıyor mu, iyi oldularmi . Bir kere duymuştum bir bebek iyi olmadi zamanı gectı babası tüm parayı başka bir bebeğe vermişti. 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
İnşaAllah iyileşiyorlardır hiç yardım da bulunmadım ama fenomenler paranjn yarısını kendilerine aldıklarını duydum ne kadar yalan ne kadarı gerçek bilmem de
-Reklam-
0 oy
(670 puan) tarafından
Evet ben de bu kaç duydum öyle. 

Adrian mert bebek ilaçin kriterlerine uymadı diye toplanan parayı başka sma li bebeğe verdi. 

Zeynep inci vefat edince toplanan para roza ve ayaz bebeğe hibe  edildi
0 oy
(3,902 puan) tarafından
Adayaumutol vardi o ilaci aldi ama zatn hemm iyilesme olmuyo..egzersizleri fln oluyo..ada iyiye gidiyodu..baska bebekler de var iyi olan suan..ama sanrm temelii bi iyilesme olmuyo yani ilerde yine ilac almalari gerekiyo diye duymstm yanls bilmiyosam
0 oy
(2,323 puan) tarafından
Tabiki faydası oluyor. Eğer tedavi olmazsa yada geç kalınırsa çocuk ölür Allah korusun. Ama o ilacı alınca kaslar yavaş yavaş onarılıyor ve çocuğun yaşam kalitesi daha iyiye gidiyor. Çünkü kaslar eridikçe nefes alamıyorlar boğazları deliniyor, mideye peg yerleştirilip öyle besleniyorlar ama zamanında tedavi olursa bu düzeliyor. Lütfen yardımcı olabildiğiniz kadar yardımcı olun bir çocuğun göz göre göre erimesine izin vermeyin. Yok efendim aileler parayı topluyor yiyor bilmem ne diyenlere inanmayın onların kendi başına gelince de bakalım parayı kendileri yiyecek mi? Siz bir insan olarak elinizden geleni yapın iyiliğinizi Allah görsün yeter. İnstagram da Elif Eva bebek var bende ona yardımcı olmaya çalışıyorum çok üzülüyorum Rabbim hepsine şifa versin inşaAllah. 
tarafından
Keşke mesela şu oandemi yardımı parası alanlar bir kere bile olsa bir SMS atsalardi.
(2,323 puan) tarafından
Malesef canım pandemi parasını alanların çoğu evi arabası olan insanlardı. Keşke devlet onlara vereceğine sma hastası çocuklara verseydi.
0 oy
(255 puan) tarafından
Evet benim tanıdığım var topladı şükür şu an Amerikada tedavi görüyor Temmuzda bitiyor tedavileri çok çok işe yaradı üstelik 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 278 göst.
10 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Melike52 (211 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 91 göst.
28 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esrat (9,238 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 330 göst.
11 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Busra2607 (501 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 1,758 göst.
27 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Halime cengiz (75 puan) tarafından soruldu

412,208 soru

12,409,051 cevap

44,755 kullanıcı

Kategoriler

...