+1 oy
161 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Evet hanımlar bende doğurdum sonunda hatta aslanım 10 günlük oldu ve kara kara o düşünce nasıl koruncam çocuk düşünmüyorum daha 2 tane çocuğum oldu ve oğluşum sezeryanla geldi ne kadar kötü bir şey mis o sezeryan acı baş ağrısı öldüm resmen anca anca kendime. Geldim doktorum bı ilaç verdi adetten sonra kullan dedi ama zlynda diye emzirirken kullanılıyor Muş kullanan oldu mu hiç spiral düşünüyorum ama adeti beklemem lazım ikisini bir arada kullansam nasıl olur

4 Cevaplar

0 oy
(579 puan) tarafından
Ben ilk gebeliğimden sonra emzirirken kullanılan bir ilaç kullanmıştım adını hatırlamıyorum iki yıl kullandım onu sorun olmadı. Korudu yani 
tarafından
İkisi bir garanti olsun istiyorum ama bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(2,205 puan) tarafından
Hap içme canım önermem bende spiral var adet olmadan taktılar,10 yıllık bakır ria taktım.
(298 puan) tarafından
Yeni mi taktınız Acaba yani kaç ay oluyor
(2,205 puan) tarafından
3 buçuk ay önce taktım canım
tarafından
Tanıdık biri taktırmış üstüne 2 kere hamile kaldı o yüzden tek ona güvenemiyorum kayıyor diyorlar
(2,205 puan) tarafından
Valla canım oda şans meselesi, bazıları düzgün takmıyor  evrağın üstünde öyle yazıyordu.bende güvenmiyorum ama yapcak bir şey yok.Hap kullandım migrenim azdı mahvoldum, çare olarak bunu taktım.
tarafından
Ben taktircam spiral de tek güvenmek istemiyorum ek olarak ilaç alcam
0 oy
(606 puan) tarafından
Üç aylık iğne vurdurdum ama kafamda deli sorular var deri altı düşünüyorum fiyatını bı ogreneyim bide kesin korur mu onu arastiriyorum 
tarafından
Onu da araştırdım da enfeksiyon çok oluyor mus onda çok dikkat etmek gerekiyor mus
0 oy
(3,669 puan) tarafından
Spiral kullanıyorum şimdilik iyi gidiyoruz  1 yıl oldu
tarafından
Onda ağır falan kaldırmayın diyorlar dizede dedimi doktor
(3,669 puan) tarafından
Günlük bütün işlerimi yapıyorum aylardır sorun yok canım
tarafından
Burda birinin kaymış da doktor ağır kaldırdığın için olmuş demiş de

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 227 göst.
17 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Duru2121 (430 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 787 göst.
15 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Sirac_23 (1,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 262 göst.
22 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde cilek99 (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 2,407 göst.

410,708 soru

12,357,952 cevap

41,204 kullanıcı

Kategoriler

...