0 oy
193 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (143 puan) tarafından
İyi akşamlar kızlar buğün 29 haftalık olduk hastaneye randevum vardı gittik doktor idrar ve kan tahlili istedi tahliller yapıldı sonuç göstermeye gittim doktor idrarda protein kaçağı var dedi tansiyon kaç dedi 11 e 7 çıkmıştı söyledim sen kendini nasıl hissediyorsun dedi iyiyim sıkıntım yok dedim dikkat etmen gerekiyor tansiyonuna yansırsa bebek kilo alamaz ödem oluşur sende de falan dedi ilk defa böyle bişey duydum başına gelen var mı 1 ay sonra kontrol verdi başka bişey demedi sıkıntın olursa gel dedi 

3 Cevaplar

0 oy
(7,627 puan) tarafından
Tızlu yeme   tonsyon yüksekliği  idrarda protein atar bebek beslenemez allah korusun  erken doğum  rısksı bır nevi gebelık zehırlenmesı olur  
(143 puan) tarafından
Kaç haftalıkken öğrendin peki
(7,627 puan) tarafından
30 hafta'da ögrendim ama benim tansiyon yoktu Can'ım  stres vardı annem hastanede yatıyor du   suyum geldı   doktor stres  tetiklemiştir dedi
(143 puan) tarafından
Anladım canım benim de tansiyon normal çıktı ama öğrendiğim den beri çok stres yaptım
(7,627 puan) tarafından
Dikkat et  ödem kontrol et inşallah bişey olmaz
(143 puan) tarafından
İnşaAllah canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok çok dikkat et. Tansiyonunu sık sık ölç 14 ve üstü olursa en yakın acile git. Ödem olursa uyku hali yemek yiyememe de olursa lütfen hemen hastaneye git. Benim de başıma geldi 28+3 te erken doğum yaptım 
tarafından
Kimlikte 10 aylık düzeltilmiş olarak 7 aylık
(143 puan) tarafından
Bende sağ sağlim kucağıma alırım İnşaAllah sıkıntısız sizin normal doğum mu oldu sezeryan mı bu olaydan dolayı
tarafından
Sezeryan oldum canım risk coktu bebeğe kan akışı azaldı. Korkma canım sağ saglim alırsın inşallah canım kucağına doktor 1 kiloyu geçerse iyi demisgi
(143 puan) tarafından
İnşaAllah canım dua et sende kimin duası kabul olur bilemeyiz
tarafından
Ederim canım tabiki
0 oy
tarafından
Tam da bu sebepten 33+5te doğurdum. Preeklampsi ve hipertansiyon sebebiyle albümin değerlerimde sıkıntı oluşmuş, vücudum bebeği atık olarak görmüş suyum erken geldi.

Ben delicesine ödemliydim ama fark etmemişim, çocuğun kilosu elhamdülillah gayet iyiydi ama 1 hafta kuvözde kaldı.
(143 puan) tarafından
Kaç kilo doğdu canım ödem bende yok gibi öyle bi şişliğim yok gibi bilmiyorum artık ya çok üzgünüm :(
tarafından
2015 gr doğdu erken doğuma nazaran gayet iyiydi kilosu. Boyu da 47 cmdi. Bizde oldu diye sende de olacak diye bir şey yok, üzme kendini. Her protein kaçağı erken doğum riski taşır mı diye doktora danış, zaten onlar en iyisini bilirler.
(143 puan) tarafından
Anladım canım sorup öğrencem bakalım İnşaAllah sıkıntısız atlatırız
tarafından
Amin amin amin, stres 1.tehlike. Benim de aşırı stresten kaynaklı oldu zaten, tek başıma çok ağır bir savaş vermek zorunda kalmıştım.
(143 puan) tarafından
Sende imtihandan geçmişsin canım rabbim herşeyin hayırlısı versin inşaAllah

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 85 göst.
12 Aralık 2022 Diğer kategorisinde 1310. (327 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 216 göst.
7 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 141 göst.
21 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Mira.1 (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 124 göst.
17 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tugce12. (640 puan) tarafından soruldu

412,350 soru

12,412,907 cevap

44,912 kullanıcı

Kategoriler

...