+1 oy
503 göst.
Diğer kategorisinde (277 puan) tarafından
Kızlar boşanma sürecinde evdeki eşyalar kime kaldı ben evden çıkarken almak istiyorum sorun oluyor mu

10 Cevaplar

0 oy
(13,849 puan) tarafından
Bu senin eşinle.anlasmana bağlı canım öyle bi durumda tüm ceyizimi ve istediğim şeyi alabilecek durumdayım çünkü her şeyimizi ortak aldık biz 
(277 puan) tarafından
Canım ortaktan kastın nedir
(13,849 puan) tarafından
Mobilya alındı para yarı yarıya verildi hali alındı öyle perde alındı öyle beyaz eşya alındı öyle yani hepsi ortak canım.
Mesela 8 bine beyaz eşya aldık 4 onlar verdi 4 biz
Mobilya alındı 10 onlar verdi 10 biz gibi
-Reklam-
0 oy
(3,090 puan) tarafından
Herkes kendi aldigini aldı gitti 
0 oy
(646 puan) tarafından
Arkadaş zorlu bir boşanma süreci geçirdi, eşi çocuğunu alıkoydu vs. Adam en son eşyalar onda kalırsa boşanmayı kabul etti ve kadın her şeyi bırakıp boşandı. Ailesinin yanında yaşıyor su an şükür ki. Sıfırdan hayat kurmak çok zor olur 
(2,051 puan) tarafından
Bir de erkeğim diye geçinir şeref yoksunu...
0 oy
(360 puan) tarafından
Sadece üstümdeki kıyafetlerle çıktım yeterki boşansın ben hiç bişey istemiyorum dedim sonrasında 3 ay kış günü bir battaniyenin yarısını altıma yarısını üstüme örtüp yattım bu sürede günlük 2 işte çalışıp spotçudan aldım eşyalarımı ağır ağır 
(2,051 puan) tarafından
Helal olsun sen çok güçlü bir kadınsın
(360 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim güçlü olmak zorundaydım çünki bi oğlum vardı ve o evden kurtulup sağlıklı bir anne olmam lazım dı çok şükür başardım da
0 oy
(5,399 puan) tarafından
Bir arkadaşım boşandı adam sorunluydu. Evlenirken bütün eşyayı o almıştı bosanirken arkadasima verdi hepsini oda satti parasini bankaya yatirdi
0 oy
(533 puan) tarafından
Evdeki esyalar erkekte kalıyor çoğunlukla çünkü po.po.la.rına sokmak icin bosanirken kadın da erkek oluyor ayaklarının uzerinde duruyor..ama erkek eşyayı vermiyor niye çünkü vereceği esyayla biz zengin oluruz hayatımız 4..4 lük olur o yüzden 
0 oy
tarafından
Bosandıgin kisiyle aranda anlasirsin ona gore alirsin benim arkadasimda misafir yada oturma odasinin birini tamamen aldi mutfak esyalatindan bazilarini aldı kendi aldıgi fazla birsey yoktu evlenirken ama bosanacagi esi o sekilde kabul etti oyle anlastılar
0 oy
(5,527 puan) tarafından
Kuzenim bosandi sadece eski esi kiyafetlerini aldi cikti baska kuzenim bosandi kim ne esya aldiysa onu geri aldi 
0 oy
(4,465 puan) tarafından
Benim bi arkadasm sadece kiyafetlerini aldi cikti gitti, gozu esya gormemisti. Diger arkadasim da zaten cogu seyi kendi almisti. Ihtiyaci yoktu ama aldi ikinci ele satti sirf gicikligina. Senin durumuna ve esinle anlasmana bagli biraz.
0 oy
(1,449 puan) tarafından
Ben evimden ozamanlar çıkmamıştım ,valla tekrara evlilik kararı almıştım tabi 8 sene sonra :)) hepsini sattım yedim ohhhhh olsun 

İlgili sorular

+1 oy
49 cevap 804 göst.
+1 oy
4 cevap 177 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Asaf 3425 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 216 göst.
18 Ocak 2025 Moda kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,148 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 335 göst.
29 Nisan 2023 Diğer kategorisinde curious (1,099 puan) tarafından soruldu