0 oy
242 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,027 puan) tarafından
Ya.annemsizlige alisamadim.yakistiramadim.ona.olumu 64 yasimdaydi.birden aniden olmesi yapacaklarimizin olmasi

Daha yeni rahta cikmasi

Bi yerlere gidiyorum.annrmde olsaydi

Evinde.oturuyorum.esyalar hersey onun elinden cikms.ama.o.yok.semtte hersey ayni.o sokaklatdam cikip gelecek.anam.yok

Yeni tarifler deniyorum onun mutfagi kabi kacagi icinde o gormuyo onsuzluk nasil tatsiz biseymis ki

Ruyamda bile goremiyorum ki

Annesini kaybetmis arkafasim vardi lise 1 deyken bana demisti ki 100 tane akrabam var ama bir annem gidince kendimi yalniz hissediyorum ne demek istedigini.simdi anladim hos benim oyle duskun tutkun akrabamda yok ama.olsa da onemi.yok bir annem olmadiktan sonra.

Bazen diyorum erken yasta annesiz kalmak mi zor yoksa belirl8 yasta kaybetmek mi

Kucuk yasta insan zorlanir hirpalanir dogrudur ama hani hicligin yoklugu mu yoksa varolan guvendigin ani biriltirdigin insanin yoklugu.mu agir bence digeri daha agir 

Oglum.okula basladi annemde gorseuydi cok isterdim ogluma cok duskundu ve boyle keske diyecegim nice seyler eklenecek

Hayat bana samandan farksiz inanin 

4 Cevaplar

0 oy
(3,553 puan) tarafından
Başınız sağolsun öncelikle. İnşallah bu günleriniz de geçer yaşadıklari halde ölmüş gibi davranmak inanın daha zor ne mutlu ki güzel günler gecirmissiniz. 
(3,027 puan) tarafından
Onlarin hakkini odeyemem babam gencligin vermos oldugu anneme hatalari olmustur ama annem bir baskaydi sabirli fedakar bir insan Allah in lutfuydu cnm.annem onun yoklugi bir baska sarsti beni
(3,553 puan) tarafından
Bugünlerde geçer Allah sabır versin
(3,027 puan) tarafından
Gecmez artik eski ben olamam cunku artik eksigim hadi herseyi gectim kimsesiz etiketi de cok zorliyo beni
Hayati zor olanlardanim
-Reklam-
0 oy
(211 puan) tarafından
Allah' sabır versin inşallah 
(3,027 puan) tarafından
Amin insanin payina sabirdan baskasi dusmuyor
0 oy
(571 puan) tarafından
Bizim de 54 yaşında vefat etti,4 yıl oldu alışmadık alışamıyoruz babamız evlendi artık annemizin evi bile yok hatıraları sandığa kapatıldı yerini kimse dolduramaz acısıda hiç geçmeyecek annen yoksa kimsen yok 
(3,027 puan) tarafından
Rabbim size de sabir versin rahmetli dogan hocanin dedigi cok dogruymus annen yok kimsen yok anilar da cok can yakiyo niyeee yoksuuunn diye haykirasim geliyo
Bu kapiyi anahtar cevurip girmek zoruma gidiyo cars8ya cikmak annemsiz hep gittg8miz kahvecinin onunden gecmek ama artik icine girmek istememek hep aci
Zor inanin benim kizkardesimnde yok cok kimsesiz kaldim esim bile garipsin diyo
Bazen yeni biriyle tanisip durumunu ogrenince acima yapmalari zoruma gidiy9 yahut annemin arkadaslar9 gelip cocuklariyla yapacaklari seyleri ballandirmalari sinirime gidiyo
Ya annen yatalak kalsaydi demeleri oglum k8zim dedirtmeden gitt8 demeleri zoruma gidiyo daha kotusu mu var ya cabim dedigin yok ölmus
Dedikleri sanaryo olsaydi en aaindan anamin nefesi gul yuzu olacakti yanibasimda daha kotusu mu var Allah askina suan plastik bi hayat yasiyorm annemde  sonra
0 oy
(2,577 puan) tarafından
Basin sagolsun, Allah sabrini versin. Okurken bogazim düğümlendi, yokluguna aliskamk cok zor olacaktir ama iyi ki zaman var, acini bir nebze olarak hafifletecektir.Allah crnnetinde kavustursun
(3,027 puan) tarafından
Amin Allah razi ollsn dua icin

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 219 göst.
0 oy
6 cevap 593 göst.
27 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Dil ek (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 667 göst.
24 Şubat 2019 Aile & Aşk kategorisinde Ftmaaa (2,560 puan) tarafından soruldu

408,339 soru