Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Biliyorm cok oluyorum
0
oy
242
göst.
12 Eylül 2024
Aile & Aşk
kategorisinde
Heidi nin koylusu
(
3,027
puan)
tarafından
soruldu
Ya.annemsizlige alisamadim.yakistiramadim.ona.olumu 64 yasimdaydi.birden aniden olmesi yapacaklarimizin olmasi
Daha yeni rahta cikmasi
Bi yerlere gidiyorum.annrmde olsaydi
Evinde.oturuyorum.esyalar hersey onun elinden cikms.ama.o.yok.semtte hersey ayni.o sokaklatdam cikip gelecek.anam.yok
Yeni tarifler deniyorum onun mutfagi kabi kacagi icinde o gormuyo onsuzluk nasil tatsiz biseymis ki
Ruyamda bile goremiyorum ki
Annesini kaybetmis arkafasim vardi lise 1 deyken bana demisti ki 100 tane akrabam var ama bir annem gidince kendimi yalniz hissediyorum ne demek istedigini.simdi anladim hos benim oyle duskun tutkun akrabamda yok ama.olsa da onemi.yok bir annem olmadiktan sonra.
Bazen diyorum erken yasta annesiz kalmak mi zor yoksa belirl8 yasta kaybetmek mi
Kucuk yasta insan zorlanir hirpalanir dogrudur ama hani hicligin yoklugu mu yoksa varolan guvendigin ani biriltirdigin insanin yoklugu.mu agir bence digeri daha agir
Oglum.okula basladi annemde gorseuydi cok isterdim ogluma cok duskundu ve boyle keske diyecegim nice seyler eklenecek
Hayat bana samandan farksiz inanin
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
4
Cevaplar
0
oy
12 Eylül 2024
Meryemmseda_
(
3,553
puan)
tarafından
cevaplandı
Başınız sağolsun öncelikle. İnşallah bu günleriniz de geçer yaşadıklari halde ölmüş gibi davranmak inanın daha zor ne mutlu ki güzel günler gecirmissiniz.
12 Eylül 2024
Heidi nin koylusu
(
3,027
puan)
tarafından
yorumlandı
Onlarin hakkini odeyemem babam gencligin vermos oldugu anneme hatalari olmustur ama annem bir baskaydi sabirli fedakar bir insan Allah in lutfuydu cnm.annem onun yoklugi bir baska sarsti beni
12 Eylül 2024
Meryemmseda_
(
3,553
puan)
tarafından
yorumlandı
Bugünlerde geçer Allah sabır versin
12 Eylül 2024
Heidi nin koylusu
(
3,027
puan)
tarafından
yorumlandı
Gecmez artik eski ben olamam cunku artik eksigim hadi herseyi gectim kimsesiz etiketi de cok zorliyo beni
Hayati zor olanlardanim
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
12 Eylül 2024
Ervaaaa
(
211
puan)
tarafından
cevaplandı
Allah' sabır versin inşallah
12 Eylül 2024
Heidi nin koylusu
(
3,027
puan)
tarafından
yorumlandı
Amin insanin payina sabirdan baskasi dusmuyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Eylül 2024
Zeyna1453
(
571
puan)
tarafından
cevaplandı
Bizim de 54 yaşında vefat etti,4 yıl oldu alışmadık alışamıyoruz babamız evlendi artık annemizin evi bile yok hatıraları sandığa kapatıldı yerini kimse dolduramaz acısıda hiç geçmeyecek annen yoksa kimsen yok
12 Eylül 2024
Heidi nin koylusu
(
3,027
puan)
tarafından
yorumlandı
Rabbim size de sabir versin rahmetli dogan hocanin dedigi cok dogruymus annen yok kimsen yok anilar da cok can yakiyo niyeee yoksuuunn diye haykirasim geliyo
Bu kapiyi anahtar cevurip girmek zoruma gidiyo cars8ya cikmak annemsiz hep gittg8miz kahvecinin onunden gecmek ama artik icine girmek istememek hep aci
Zor inanin benim kizkardesimnde yok cok kimsesiz kaldim esim bile garipsin diyo
Bazen yeni biriyle tanisip durumunu ogrenince acima yapmalari zoruma gidiy9 yahut annemin arkadaslar9 gelip cocuklariyla yapacaklari seyleri ballandirmalari sinirime gidiyo
Ya annen yatalak kalsaydi demeleri oglum k8zim dedirtmeden gitt8 demeleri zoruma gidiyo daha kotusu mu var ya cabim dedigin yok ölmus
Dedikleri sanaryo olsaydi en aaindan anamin nefesi gul yuzu olacakti yanibasimda daha kotusu mu var Allah askina suan plastik bi hayat yasiyorm annemde sonra
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Eylül 2024
Huptirik
(
2,577
puan)
tarafından
cevaplandı
Basin sagolsun, Allah sabrini versin. Okurken bogazim düğümlendi, yokluguna aliskamk cok zor olacaktir ama iyi ki zaman var, acini bir nebze olarak hafifletecektir.Allah crnnetinde kavustursun
12 Eylül 2024
Heidi nin koylusu
(
3,027
puan)
tarafından
yorumlandı
Amin Allah razi ollsn dua icin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
0
cevap
219
göst.
Kizlar biraz once post actim ? Üsluptan bahsediyorum .üslup cok guzel ve onemli bisey haberiniz var biliyorm
15 Mart 2021
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
0
oy
6
cevap
593
göst.