+1 oy
445 göst.
Diğer kategorisinde (2,329 puan) tarafından
Yoksa bir gün evde dinlensin dermisiniz? 

Geçen yılın tecrübeli anneleri bütün hafta gitsin mi yoksa bir gün evde kalsın mı oglum anne yoruldum ya dedi ona rağmen götürdüm çok mutsuzdu

15 Cevaplar

+3 oy
(6,586 puan) tarafından
Kız bismillah ne yorulması daha bıgün okulun 4. Günü :D
(2,329 puan) tarafından
Yatırımıyorum küçük adamı evin içinde isyan var görsen bide babası evde kaldığı günler daha beter yatmicammmmmmm diye bağırıyor
(11,295 puan) tarafından
Okul döneminde düzelir canım sen hastalık dışında gönder erken kalktığı için erken yatmak ister belki ilerde
(5,873 puan) tarafından
yorulsa da sonucta okul. :)) o hilinc olusmazsa ilkokuldada canim istemiyor gitmicem der lisede de. o canim istemiyor gitmicem lucu anca universtede olur.:) hastalik harici gonder. yoruluyosa gelsin evde uyusun sizsin dinlensin:))
(5,873 puan) tarafından
basligi okuyunca sey sandim bikac gun ben gitureyim bikac gun babasi gotursun bi kendin gtsin  gibi mi soruyir acaba dedim basliktan :)
tarafından
Ayy şöyle olmayın bu çocuk bbuna alışırsa ileridede bu alışkanlıgi sürdürmek isteyecek ki bu okul öncesi çocukların hepsi neredeyse sıkılır herşeyden okula alıştırmak bizim elimizde gidince sosyalleşir oynar arkadas edinir en önemlisi eğitim alır
-Reklam-
0 oy
(1,620 puan) tarafından
İlkokulsa gitmesi gerekiyor cok geri kalıyor sonra gecen sene arkadasın coğunlukla göndermedi cocuk sınıfın cok gerisindeydi ne yazbiliyodu nede okuya biliyordu sınıfrekrarı yaptılar bu sene 
(2,329 puan) tarafından
Yok cnm anaokul bizimki her gün götürcm bu arada
0 oy
(7,131 puan) tarafından
Öyle şey mi olur canım hergun gidiyor geçen yılda hergun gitmişti daha kaç gün oldu ki yüz verme derim
0 oy
(547 puan) tarafından
Benim kızım da bugün aynı şekil gitmekle gitmemek arasındaydı. Babası götürdü yarım saat orada oyalamış bırakmamış babası gitsin arkadaşı gelince bırakmış. Erken gidiyorlar aslında oyuzden bu ilk hafta birazdaha alisirlar 
(2,329 puan) tarafından
Çok erken gidioz 8 ,8 buçuk olsa yine iyi ama 7 çok erken ama işte
(547 puan) tarafından
Benimkide babası bırakıyor diye 7.5 gidiyor 8.5 gibi bütün arkadaşları geliyormuş okadar bekliyor diye canı sıkılıyor Muş. Okul bize biraz uzak diye ben goturemiyorum öğlen ben alıyorum. Ehliyetim yok olsa okul saatine yakın bırakacam kızımı.
tarafından
Benim ehliyetim var pratiğim yok o yüzden sevrjse verdik eşimle tartışıyorm sürekli inşallah ders almaya ikna edicme
0 oy
(340 puan) tarafından
Hergun getirin eğer bur gün gitmezse Bile alışır hiç gitmek istemez oğlunun seni kandirmasina izin verme :)) çok uyanık oluyor çocuklar 
(2,329 puan) tarafından
Demi ya bide tek çocuk öyle nazlı büyüdü ki üzülse kıyamıyorum evimin reisi:))
0 oy
(694 puan) tarafından
Hergun götürdüm.gene götürüyorum 
(2,329 puan) tarafından
Tmm cnm öyle yapcam
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Benim kizimda da kondisyon eksikligi var birde okul kalabalık yabancı ortam hersey değişik gozlemle gozlemle okuldan pert geliyordu  yoruluyordu ama öğretmenle konuştuk ritme alışana kadar kalma süresini yavaş yavaş uzatırım demişti

Aslında okula 08:30 teslim 10:00 da teslim ettim ilk hafta bu hafta sabah 09:00 a geçtik. Öğlen yemeğinde çıkmayı ikindi kahvaltısına ordan saat 16:00 ya uzattık süreci yavaş yavaş artırarak da ilerleyebilirsiniz.

Öğretmen getirmemek konusunda da beni uyardi eğer öyle birsey yaparsanız emin olun 1 kere olan hep olur ikna etmesi zorlaşır demisti

Karnım ağrıyor der gerçekten stresten ağrır demek ki dikkatini dağıtacak birseyler bulmalısın sabah hazırlanırken demişti bende 2 tane ingilizce sarki öğrettim yürüyüş şarkısı evden okula gidene kadar şarkı söylemek gittik hatta telefondan açtık kısık sesle söyledik söyledik yürüdü unuttu :))
(2,329 puan) tarafından
Yaa ne güzel tmm çok teşekkür ederim;)
0 oy
(17,467 puan) tarafından
Yani çocuk okulun canı istediğinde gitmeyebileceği bir yer olduğunu düşünsün istemem hasta değilse her gün gitmeli yoruluyorsa akşam erken uyut ya da gelince biraz uyusun 
(2,329 puan) tarafından
Oyle yaparım artık
0 oy
(4,087 puan) tarafından
Hasta olmadığı günler hariç her gün götürdüm 
(2,329 puan) tarafından
Anladım cnm tmm öyle yapim
0 oy
(302 puan) tarafından
Canisi zaten 7 günün 5 günü gidip 2 günü dinleniyorlar daha ne
(2,329 puan) tarafından
Biliyorum cnm bende hergun gitsin istiyorum daha en başındayız eziyet haline dönmesin çocuk için çok mutsuzdu sabah kıyamadım
(302 puan) tarafından
Sakin yapma vallahi deneyimli anne tavsiyem olsun eğer bu yüzü verirsen asla alismaz çeken sen olursun. Okulu hergun gitmesi gereken mecbur olduğu bir yer olduğunu bilmek zorunda. 1. Sınıfta da böyle gider alışırsa kuzum
0 oy
(317 puan) tarafından
Ben bu okul işlerinde hasta olmadıkları sürece keyfi gondermeme olayını doğru bulmuyorum...disiplin olması gerekir.orasinin okul olduğunu kurallari olduğunu keyfi gidilmemesi gereken bir yer olduğunu anaokulundan ogrenmesi gerekir..ileride birinci sınıfa gittiğinde canım istemiyor yoruldum dediğinde ki illa diyorlar..aynı sorunu yasarsiniz..hasta olmadığı sürece.gondermelisin..he yaşı daha küçükse seneye de gidicekse o zaman terelons gösterebilirsin..ama seneye birinci sınıf öğrenci ise bemce gitmeli
tarafından
Tolerans değilmiydi kız o :))
(317 puan) tarafından
Aynen ondan işte :⁠-⁠D yazarken çocuklarla ugrastigima gidiyor
0 oy
(2,772 puan) tarafından

4. Günümüz oldu hergün 2 saat uyum haftasına gidiyoruz şuan memnun bende iki saat bekliyorum kapıda.

Haftaya tüm gün olacak inşallah hep gönderirim
0 oy
(4,133 puan) tarafından
Gecen sene oglumu her gun goturdum. O disiplini ogrensin diye zaten okul oncesine gonderiyoruz veya ona gore ders goruyolar. Anaokulu sadece oyun oynama yeri degil.
0 oy
(4,842 puan) tarafından
Canım şimdi bir gün sıkıldı bir gün gitmesin diğer gün gitsin disiplin olmaz ki buna emin ol ilk okulda da öyle oalacak diye düşünür ve zorluk çıkarır birinci sinfta devamsızlık gibi bir seçeneği yok bir gün gitmese bir hafta geride kalır çocuk şimdi benim kızım 4 e gidiyor hafta sonu bile etude gidiyor pazar günleri basket kursuna gidiyor 
(2,329 puan) tarafından
Tamam cnm çok saol goturcem hergun inşallah
0 oy
(2,789 puan) tarafından
Gider tabiki simdi nasil alisirsa yarinda oyle olur hasta oldugu kendini iyi hissetmedigi durumlarda gitmez sadece 

İlgili sorular

+1 oy
37 cevap 490 göst.
0 oy
8 cevap 198 göst.
0 oy
0 cevap 37 göst.
18 Ekim 2024 Diğer kategorisinde bglm_ftma (6,869 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 181 göst.

407,119 soru

12,219,160 cevap