0 oy
162 göst.
Diğer kategorisinde (2,198 puan) tarafından
Bilen bilir belki benim oğlanı görümcem ve kaynanam o kadar şımartı ki çocuk kuralsız büyümenin cefasını biz çekiyoruz öğretmeni her gün şikayet ediyor 15 dk boyama bile yapmak istemiyorum kafamı ne zaman dönsem oğlunuz kalmış gitmis dio kural bilmiyorum en basiti yanındaki arkadaşını rahatsız ediyor dio anne ve babası olarak kural koyun dio biz koyuyoruz ama eşimin ailesi çocuk bu ne var dio halbuki evlerinde bardak tabak sus eşyası demiyor kırıyor kimse de kızmıyor şaka gibi millet çocuğuna kizilsin istemez ben kızmıyorlar diye üzülüyorum ama sonuç çocuk sosyal hayatında problem yaşıyor çünkü kimse o yaptığının kötü olduğunu söylemiyor mesela 50 yaşında kayinima senin ananı s...kim dio adam gülüp gel buraya kerata seni dio ya ben deliricem çocuk sınıfta da küfür edip geziyor babadan veya anneden ogrenmiyor bizde artık şaşırdık kaldık eşim de bende artık gün içinde eşim bağırıyor sonra üzülüyor adamda şeker de var bu sefer şekeri fırlıyor ya ben perişan. Oldum bu çocuk yüzünden 

8 Cevaplar

0 oy
(10,894 puan) tarafından
o zaman onlara götürme canım. sizin yüzünüzden size getirmiyorum de pedagog yardımı da alabilirsin 
(2,198 puan) tarafından
Alt üst oturuyorum bu b.ok çukuruna girdiğim güne lanet olsun eşim en küçükleri saygısızlık yapmak istemiyor kürtleri bilirsin belki büyüyüne saygısızlık yapamazsın benim adım geçimsize çıktı bunların yüzünden
(10,894 puan) tarafından
valla geçimsiz ol, kötü gelin ol. o çocuk senin. şimdi böyleyse ileride ne olur kimbilir. pedagog a kesinlikle götür onların evine de yollama
(2,198 puan) tarafından
Kaşla göz arasında kaçıyor bacaksız! Rehber öğretmeniyle bi konuşucaz bu arada çocuk psikiyatriye götürdük kadın açık açık dedi simartmayin diye yok bunlar sinir tanımıyor ya doğurduğum benim çocuğum her kes gibi afersin altına s..çıooo ama sanki bilmem kimin çocuğu gibi davranıyorlar Allahim yarabbim derdime bakar mısın insan güler milletin çocuğunun yüzüne bakan olmaz ellerinden gelse taht kurup padişahım çok yaşa dicekler kız valla abartmiom bazen hayret ediom ben kimi doğurdum diye
(10,894 puan) tarafından
kapını kitle...
(2,198 puan) tarafından
İki kapılı hapishane gibi zaten hep kitli cnm yetr ki açık görsün vin kaçar
-Reklam-
0 oy
(4,893 puan) tarafından
Götürmeyecen bacı, çocuğunu insan gibi yetiştirmek istiyorsan Götürmeyeceksin onlara. Onlar size gelirse de sizin evin kurallarına uyacak
(2,198 puan) tarafından
Cnm eski postlarima bi bak ben aile apartmanı kurbaniyim bu b.ok çukuruna bir giren çıkamıyor ben en başından biridir bunun savaşını verdim adım gecimsize çıktı çocuk kıskanana çıktı kaynanam hele o görümcem olacak yüzünden çocuk anne babayı saymıyor işte kafasına buyruk şimdi her gün ya her gün öğretmeni bizi arıyor valla bilmiyorum ne yapcam
(4,893 puan) tarafından
Çık git o apartmandan,kiraya gidin. Uzağa gidin. Valla bi çocuğun kaderi sizin elinizde.
(2,198 puan) tarafından
Eşim istemiyor bana kalsa kaçarım bu illet yerden
0 oy
(2,062 puan) tarafından
Beraber mi oturuyorsunuz 
(2,198 puan) tarafından
Evet maalesef bu b.ok çukuruna dusenlerdenim dışarıdan mükemmel görünen ama içten sıkıntılı insanlarmis
0 oy
(388 puan) tarafından
Ya k.bkmayin da ne demek küfür ediyor millet gülüyor görüştürmeyeceksin görüşmeyince ölmez ya böyle yapıyorsa evde sizin kurallarınızi öğrenmeden hiç bir yere göndermeyeceksiniz üzülmeniz bir şeyi değiştirmez hocada haklı başınızdan atıp sosyalleşsn demişsiniz de bu çocuk yanındakileride rahatsız edip üstüne hiç rahatsız degil okuldan al sizin dışınızda kimseyle görüşmesine izin vermeyeceksinz böyle devam ederseniz daha çok ağlarsinz
(2,198 puan) tarafından
Kaşla göz arasında kaçıyor cnm hepsi altımda oturuyor eşimin aile kürt biz en küçükleriyiz annesine falan saygısızlık yapmak istemiyor eşim göz yumdu şimdi buyur hale bak okuldan alırsam bu sefer seneye de bu şekil yapacak oğlum alışması lazım cnm mecbur hadi bu sene neyse seneye aynı şeyleri yaşamamak için bu kuralları öğrenecek zorunda da
0 oy
(3,056 puan) tarafından
Bnm oglumuda küfür öğretti 

Kaynnaa amcası baba tarafı şükür okula yazdirdik öğretme ini cok seviyor küfür u azalttı baya bende 2 adımlık yerde oturuyirm yollamiyorum kaynanaya gitemj k isteyince dikkatini çevirecek seyelr yapiyrum yollama alt üst olsada bana da diyorlardı rezil olursunuz nasıl çocuk durdurak bilmiyor sorun kendileriymis Allah'ın cezalari 
(2,198 puan) tarafından
İşte ben şuan bu durumdayım oğlumla iletişim kuramıyorum aklı hep onlarda gidim oynim dio ben izin vermesem eşim veriyor sonra o vermese bu sefer çocuk kafayı yemiş gibi oluyor kendi kendine konuşuyor ağlıyor kriz geçiyor eşyalara zarar veriyor
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Görüşme onlarla siz düzelene kadar torunu görmek sevmek yasak de 
(2,198 puan) tarafından
Aile binasında öyle olmuyor kuzu ya evde zTen huzur yok eşim ailesi yüzünden sürekli kavga tartışma çocuk çok şeye sahit oluyor:( yaşamayan bilmez bunu illet biseymis bu
(1,016 puan) tarafından
Tabi böyle bir durum varsa zor öyleyse eşiniz ogretmenle muhatap olsun eşiniz şikayet alınca belki ciddiyeti anlar
0 oy
(255 puan) tarafından
Allah sabır versin size böyle insanlarla mücadele etmek zor sizi çok iyı anlıyorum
(2,198 puan) tarafından
Hasta oldum psikolojim bitti adım kötüye çıktı çocuğum beni sevmiyor resmen 4 analı bilmiyorum ne yapcam
(255 puan) tarafından
Nasıl olsa kendılerı ugraşmıyor anca sevsinler. Cocuk da sınırsız sevgiyı özgürlüğü kimden alsa annesini takmaz normal. Alın karşınıza ciddi ciddi konusun hepsiyle böyle olmaz diye
0 oy
(81 puan) tarafından
Benim böyle bir öğrencim vardı ve sınıf düzenini sürekli bozuyordu. Maalesef diğer çocukları da olumsuz etkiliyordu. Etkinlikler yarım kalıyordu, diğerlerine zarar veriyordu vs. 

Gerçekten bir öğretmenin sınıfta en zorlandığı öğrenci tipi. Aile ile işbirliği olmadan mümkün değil sınıf yönetimi sağlanmıyor. Ben sınıfta mümkün mertebe sorumluluk veriyordum. Örneğin etkinlik zamanı , o çocuk sınıf kağıtlarını dağıtıyordu. Etkinlik bitince o çocuk sınıf kağıtlarını toplayıp getiriyordu. Yani ona görev vermem, onu kısmen toparlamıştı ve ilgisini arttırmıştı. Mesela sınıfta küfür ediyordu, kural olarak küfür edilmemesi gerektiğini anlattıktan sonra, o çocuğu sınıf başkanı yaptım ve küfür eden olursa uyaracaksın falan diyordum. Buna rağmen olumsuz davranışları ortadan tamamen kalkmadı ama bir öğretmen olarak olumsuz davranışlarını azaltmıştım. Tabi bunu yaparken, diğer öğrenciler de özenip " bizde dağıtmak istiyoruz, bizde başkan olmak istiyoruz" gibi şeyler diyorlardı. O yüzden dönüşümlü olarak başka öğrencilere de görev veriyordum. Gerçekten illallah ettirmişti. Bir gün sınıfa çok terbiyeli, akıllı bir kız öğrenci kayda geldi. O da maşallah büyümüş de küçülmüş gibiydi. Ne hikmetse o çocukla da iyi anlaştılar. Grup çalışmalarında yan yana oturttum ve o arkadaşından daha olumlu davranışlar kazandı. 

Bir anne olarak ne yapılır tam bilmiyorum ama bir öğretmen olarak görev sorumluluk vermenin iyi olacağını düşünüyorum. Acaba öğretmenden böyle bir şey mi rica etseniz? 
(2,198 puan) tarafından
Bir ara söyleyeyim bakalım olmazsa okuldan alcam son carem

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 103 göst.
4 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Fatmaaa... (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 240 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,198 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 102 göst.
2 Mart 2024 Diğer kategorisinde 175766 (314 puan) tarafından soruldu