0 oy
121 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,744 puan) tarafından
Kızlar yazz kullanmaya başladım adetim bitmek bilmedi uzatır mı? Daha önce Yasmin kullandım o böyle sorun yapmadi 9 gün oldu hala kanama geliyor 

3 Cevaplar

0 oy
(2,744 puan) tarafından
Kızlar kimse yok mu 
-Reklam-
0 oy
(537 puan) tarafından
Zannetmem uzatacagınj canım bır doktora görün bence 
(2,744 puan) tarafından
9 gün oldu bitmek bilmedi ben bide miyom aldırma ameliyatı oldum 1 buçuk ay önce bugün baya yoğun geliyor . Düzensiz olucak demişti ama ilk başlarda düzen olmaz dedi gecen hafta gittim adetin 2 günü leke olarak geldi normal dedi ek hap vermedi yazz a devam et dedi düzene sokar elbet dedi de çok yogunlasti
(537 puan) tarafından
Anladım canım e doktor demıs o zaman üç dört aya kadar düzene gırecek
(2,744 puan) tarafından
Hap adet duzenlemeye destek zaten dedi de çok geliyor korkuttu beni
0 oy
(994 puan) tarafından
O hapı üç ay kullandım yemin ederim adet olmamak için hapı bıraktım hapı aldığım saat başlar üç ay kullandım bir de ara vermek de yok onda biliyorsun 28 tane var kansızlığım da var mahfetti beni geri yasmine döndüm böyle bişey görmedim ben ya
(2,744 puan) tarafından
Ya biliyordur herhalde çocuk doğurmuş diye mi düşündü yeni buldum ben bu doktoru 3 4 aydır tanıyorum yani sormadan anlatıyor bı şey sordum mu cevaplıyor sağolsun cok memnunum çok iyi çok düzgün bı doktor ama işte korunun dedi ama bı şey önermedi bana . Ee bende sormadım biliyor herhalde diye düşündü ne bileyim
(994 puan) tarafından
Bence öyle olmuştur
(2,744 puan) tarafından
Bence de canım deneyelim bakalım hapı olmazsa sprial yada 3 aylık iğne
(994 puan) tarafından
Mecbur canım çok çok geçmiş olsun sana da
(2,744 puan) tarafından
Sağol canım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 91 göst.
0 oy