0 oy
122 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,744 puan) tarafından
Kızlar yazz kullanmaya başladım adetim bitmek bilmedi uzatır mı? Daha önce Yasmin kullandım o böyle sorun yapmadi 9 gün oldu hala kanama geliyor 

3 Cevaplar

0 oy
(2,744 puan) tarafından
Kızlar kimse yok mu 
-Reklam-
0 oy
(537 puan) tarafından
Zannetmem uzatacagınj canım bır doktora görün bence 
(2,744 puan) tarafından
9 gün oldu bitmek bilmedi ben bide miyom aldırma ameliyatı oldum 1 buçuk ay önce bugün baya yoğun geliyor . Düzensiz olucak demişti ama ilk başlarda düzen olmaz dedi gecen hafta gittim adetin 2 günü leke olarak geldi normal dedi ek hap vermedi yazz a devam et dedi düzene sokar elbet dedi de çok yogunlasti
(537 puan) tarafından
Anladım canım e doktor demıs o zaman üç dört aya kadar düzene gırecek
(2,744 puan) tarafından
Hap adet duzenlemeye destek zaten dedi de çok geliyor korkuttu beni
0 oy
(994 puan) tarafından
O hapı üç ay kullandım yemin ederim adet olmamak için hapı bıraktım hapı aldığım saat başlar üç ay kullandım bir de ara vermek de yok onda biliyorsun 28 tane var kansızlığım da var mahfetti beni geri yasmine döndüm böyle bişey görmedim ben ya
(2,744 puan) tarafından
Bende Yasmin kullandım ama o beni feci mantar yaptı perişan etti. Ondan yaz aldım diğerleri de çok korunması güvensiz dedi eczacı ya yazz al yada Yasmin dedi bende yazz deniyim dedim kaç gündür abdest alıyorum tekrar başlıyor nefret etti sabah bitti ohh dedim az önce yine baktım şar şar geliyor
(994 puan) tarafından
Ben üç ay dayanabildim valla bıraktım
(2,744 puan) tarafından
Bende yeni basladim bide ben miyom ameliyatı geçirdim 1 buçuk ay önce düzensizlik yapar dedi ama uzatır demedi hap dan kaynaklı bu uzama diye düşünüyorum ki bı kere adet gördüm ameliyat sonrası gayet normaldi o 5 gün ve az gelmişti normal şekilde bu ikinci ve hapı başlayalı 10 gün oluyor
(994 puan) tarafından
Ya her doğum kontrol hapının ilk üç ay bir düzensizlik yapacağını ve yavaş yavaş oturacağını söylüyorlar zaten ama bana anormal fazla geldi kanama miktarı bana olmazsa çok yan etki yaptığını söyleyip başka bir ilaç isteyin doktordan bir sürü var uygun olanı söylesin sevabına
(2,744 puan) tarafından
Ben maddiyatta da değilim ücreti farketmez ama Yasmin kullanamam ee sprial de taktırmak istemiyorum napcam bilmiyorum
(994 puan) tarafından
Çok fazla doğum kontrol hapı var ben sanıyordum ki üç beş tane tabiki her birinin etkisi farklı ama muhakkak uygun olanı olmalı bunu da yalnızca doktor bilip yönlendirir veya tanıdık bir eczacı yardımcı olabilir öbür türlü araştırıyorsun ama emin olamıyorsun her ay başka hap deneyerek de olmuyor gerçekten
(2,744 puan) tarafından
Evet microgoyn mu ne onu kullandım  sonra Yasmin kullandım şimdi de yazz aldım güvenli olsun ki 1 sene kalmiyim hamile çünkü dikisim çok rahim kendini toplamasi gerekir kesinlikle kalma dedi doktor
(994 puan) tarafından
Bana eczane sürekli Diane verdi aşırı sinir yaptı önceden gynelle vardı çok güzeldi sıfır yan etki regl düzeni çok güzeldi kaldırmışlar heralde yok şimdi
(2,744 puan) tarafından
Benim çok hap tecrübem yok 6 yıllık evliyim daha önce sprialle korundum sonra cikarttirdik işte 1 buçuk yıl denedik doktor ameliyat olmadan olmaz dedi ikinci şimdi de 1 yıl yasak verdi
(994 puan) tarafından
Aylık iğneyi sorabilirsiniz ben ondan da çok memnundum
(2,744 puan) tarafından
Devam ederse gitcem zaten adam da benden bıkcak artık ameliyat oldum olali her hafta ordayım bide erkek doktor insan ne kadar da olsa bi tuhaf oluyor bı şey derken :D gecen hafta adet olmadim diye gittim yazz aldım dedim adeti duzenlesin diye mi dedi yok korunmak için dedim öyle bı kaç saniye bakıştk adamla:D bı şey sorcam soramiyorum amelîyat olduktan sonra ne zaman ilişki olmalı diye sorcam kırk takla attım sorana kadar :D
(994 puan) tarafından
Evet doğrudur ama bir yıl bebek yok dediyse nasıl korunmanın uygun olacağını da söylemeliydi bence bazı doktorlar hasta sormayınca birşey demiyor biliyor diye düşünüp heralde ama sormamız gerek ben hep yazarım doktora giderken de kağıttan sorup yazıp çıkarım öyle çok iyi oluyor aklımda bişey kalmıyor
(2,744 puan) tarafından
Ya biliyordur herhalde çocuk doğurmuş diye mi düşündü yeni buldum ben bu doktoru 3 4 aydır tanıyorum yani sormadan anlatıyor bı şey sordum mu cevaplıyor sağolsun cok memnunum çok iyi çok düzgün bı doktor ama işte korunun dedi ama bı şey önermedi bana . Ee bende sormadım biliyor herhalde diye düşündü ne bileyim
(994 puan) tarafından
Bence öyle olmuştur
(2,744 puan) tarafından
Bence de canım deneyelim bakalım hapı olmazsa sprial yada 3 aylık iğne
(994 puan) tarafından
Mecbur canım çok çok geçmiş olsun sana da
(2,744 puan) tarafından
Sağol canım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 91 göst.
0 oy