+3 oy
915 göst.
Diğer kategorisinde (5,010 puan) tarafından

Allah binbir belanızı versin artık yaaa diyecek laf söz kelime cümle kalmadı artık kalmadı iki yaşındaki bebekden ne istedin nasil nefsin kalktı ayyy Allah'ım delirmek üzereyim çekin bu çocukların üzerinden ellerinizi çekin yeter :'(

26 Cevaplar

+7 oy
tarafından

Nemrut’a sormuşlar: “Nasıl bu kadar zalim oldun?” “Kimsenin sesi çıkmadı, ondan” demiş.

-Reklam-
+4 oy
(7,921 puan) tarafından
İdam gelsin yeter artık.  
+3 oy
(699 puan) tarafından
Bebeğe çocuğun tec. avüz ettiği ve annenin göz yumduğu bir cagdayiz kahrolsun o anne gebersin o pislik
+2 oy
(5,750 puan) tarafından
Allah'ım hergun yeni bir kahredici haber ne istiyorlar bu bebeklerden. Allah'ın laneti üzerlerine olsun inşallah geberirler.
(3,435 puan) tarafından
Amiin başlarına aynı şey gelmeden de gebermesinler şerefs.iz mahluktlar
0 oy
(7,638 puan) tarafından
En son yoğun bakımda anne tutuklandı diye gördüm  olayı bilmiyorum
(5,010 puan) tarafından
Üvey babasının tacavuzune uğramış malesef ve işkence görmüş
(7,638 puan) tarafından
Rabbim  ne hissettiğimi biliyorsun  gerisi sana kalmiş
(6,112 puan) tarafından
yeni olaymi ben duymadim ay allahim yaaa 2 yas nedir yaaa
(5,010 puan) tarafından
Evet cnm üzerine TV dolabı düştü diye hastaneye götürmüşler ama olay bambaşka çıkmış
(3,131 puan) tarafından
Bende haberlerde 13 14 yaşındaki komşu çocukları taciz etmiş die okudum .. hangisi gerçek acaba. Bide üvey baba çıktı. Hepsi gün yüzü görmez inşallah
0 oy
(163 puan) tarafından
Ah artık görmek istemiyorum yeter! 1 buçuk yaşında kızım var dibinden ayrılmak yok artık. Bizi bu hale getirenler ölsün lütfen ya!
(5,010 puan) tarafından
Hiç sorma hiç kızımı servise veriyorum gelinceye kadar akla karayı seviyorum
0 oy
(998 puan) tarafından
Bu yüzden dünya başımıza yıkılacak gerçekten bizde günah işliyoruz tabiki herkes bilmeden de olsa işliyor ama yoldan çıkmış sapıtmış kavimlere döndük hele bu çocuklardan ne istiyorlar 
0 oy
(12,776 puan) tarafından
Ne iğrenç ne berbat bir çağdayız yarabbim  
0 oy
(7,076 puan) tarafından
En içimden diliyorum Allah belalarını versin inşallah gelsin artık şu idamda zevkle izlerim gebermelerini 
0 oy
(1,434 puan) tarafından
Rabbım Kahhar ismiyle kahretmesin o anayı babayı 
0 oy
(446 puan) tarafından
Valla bu gidişle memurluktan istifa edıp çocuklarımı kreşe bıle gondermıycem. Peki siz kreş mıdır ana sınıfı mıdır nedir ordaki skandalı gördünüz mü cocıgu bahçede unutuyorlar çocuk imdat kurtarın benı dıye ağlıyor 3 yaşında anne nerdesın dıyor kahroldım  karşı sıteden biri de balkonda görüyor vıdeoya cekıp sosyal medyaya atıyor  annesı de o sekılde denk gelıp görüyor bu benım çocuğum dıye dava acdılar ben bıde burdan kreş anaokulu annelerine sesleniyorum çocuğunuzu çok takıp edın neler var 
(5,010 puan) tarafından
Özel canım malesef kaçak olduğunu öğrendim
(2,488 puan) tarafından
Napiyorlardiki çocuklara şiddet mi vardı
(7,907 puan) tarafından
Yabancı ulkedeydi benim duyduğum ama Türkiye'dede olabilecek bişey kreşteki öğretmen mi ne artık kaç tane çocuğu istismar etmiş:((
(446 puan) tarafından
Sübyan okulunda napıyorlardı ki konuyu çok üstten demıssns lütfen acıklık getırın  ayrıca sübyan okulu ben hiç duymadım nerde o
(5,010 puan) tarafından
3 6 yaş arası bı kreş tarzı bir yerdi canım kesinlikle cocuklara kötü davraniyorlardi haa ben heryer öyle olacak demiyorum ama burası öyleydi resmen kokmuş malzemelerden yemek yapılıyordu yemeyen çocukların önünden alıyorlardı yada zorla ağızlarına tikiyorlardi
0 oy
(7,638 puan) tarafından

Şimdi ekrana geldi  kesin dinlenıyoruz

image

(5,010 puan) tarafından
Tobe yarrabim
0 oy
(3,533 puan) tarafından
13 ve 14 yaşındaki komsusunun çocukları tutuklanmis
(7,638 puan) tarafından
Onlarda  yaptı  demeyin valla hı bayılcam artık
(3,533 puan) tarafından
Üvey baba anne iki çocuk ve komsu kadin tutuklanmis
0 oy
(20,548 puan) tarafından
Batsın bu dünya ya gerçekten tiksinç
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Allahimmmmmmmmmm
0 oy
(600 puan) tarafından

Maalesef sıla bebek hayatını kaybetti.  Az önce Halk Tv'de gördüm.  Allah belasını versin ona bunu yapanlarınn :'(

(5,010 puan) tarafından
Allah binbir belalarını versin inseallah
0 oy
(2,394 puan) tarafından
Dayanilacak gibi değil kafayı yicem artık kadın çocuk ****** demio bu insanlar olmayan pisliklere ne oluyor ne ara bu kadar kötü olduk el kadar bebege dokunmak nedir 
0 oy
(1,359 puan) tarafından
Malesefki hayatını kaybetmiş bebek
0 oy
(1,423 puan) tarafından
Allah belalarını versin ya bu ne ne oluyor bu mahluklara şe.re.fsiz pislikler Allah kahretsin bu zihniyetteki insanları içim yandı yaa gün geçmiyorki bi başka çocuğa üzülüp kahrolalım lanet olsum size
0 oy
(5,857 puan) tarafından
Bende bugün gördüm narinden dolayı zaten kafam kazan gibi  bide bunu duyunca çok üzüldüm 

Üvey baba komşu çocukları iki kişi 14  15li yaş bide başka bı adam 4 kişi birden . Kız vefat etmiş galiba yavrumun bedeni yenik düşmüş 

Yani herkes anne yada baba olmamalı. Ben normalde asla küfür  beddua  etmem ama öyle şeyler geliyor ve dile getiriyorum ki bu aralar  artık bu tür insanlar yüzünden dengemiz değiştim 

Pamuklara sarması gerekirken o haysiyet yoksunu anne ah ah neler yaptılar çocuğa  ah nasıl canı acimistir daha  bebek ya aklım almiyor inşallah diliyorum cezaevindekiler haklarindan gelir ki gelicektr selam olsin onlara inşallah bı el atarlar çünkü bizde adalet yok. Onlar hakkından gelir inşallah 
(11,201 puan) tarafından
2 yaşındaki çocuğa 4 kişi ;((!!!
(5,010 puan) tarafından
Allah im etimle kemigimle igrendim bu dünyadan kurban olduğum Allah im isyan sayma yarrabim
(5,857 puan) tarafından
Vala cnm artık insan kime nasıl guvensin blmyr bu zaman bu dönem çok çok kötü kimden koruyacağız babadan mi amcasan mi abiden mi dayidan mi valahi durum artık bu hale geldi Allah'ım bizi sinamasinnbu konuda yani insan artık bilmiyorki ne yapsın

Bnm zamanımda 94luyumn2000ler diyim sokakta oynardık akşam eve gelirdik mahlelde herkes komşu akraba.  Kapılar açık birbirimze gider bgelirdik şimdi kapı açmaya korkar olduk çocuklarımızı biri sevse aklımızda bir sürü şey of kafam kaldırmıyor vala

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 214 göst.
31 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Hersey-nasip (368 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 271 göst.
17 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Defne4567 (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 424 göst.
17 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 143 göst.