0 oy
1,140 göst.
Diğer kategorisinde (1,541 puan) tarafından
Kızlar ben lazere gittim bebeği bırakacak kimse yoktu mecbur elemanlar biz bakarız dedi,odaya girdiğim gibi ağlama krizine girdi,dayanamadilar yanıma getirdiler, öyle böyle hızlıca yaptık keşke gitneseydim,eve geldik hala ağlıyor tuvalete bile gidemiyorum o kadar yani,hep ağlayan bir bebek 1 yaşında.Esim beni 10 defa aradı 2 saattir agliyormus halbuki 15 dk bile olmadı eve gireli,ondan sonra eşim tekrar aradı onu uyutuyordum, eşim aniden kaza yaptı arabasının önü mahvolmuş çok sinirliyim insanlar neden böyle,halbuki her gün kadın bağırıyor çocukları hep ağlıyor bagiriyorlar bir kere bile aramadık ya..

28 Cevaplar

+6 oy
tarafından
Ulan madem çocuğa bir şey oldu sanmışlar kapına niye gelmiyorlar da eşini arıyorlar? Ne sa.lak saçma bir düşünce bu? Belki yardıma ihtiyacın var. Belki bir şey oldu. Ne alaka yani, kapına gelip sana sormak varken kocanı aramaları mantıklı mı?
(844 puan) tarafından
Doğru söylüyorsunuz merak eden kapıya gelir Ard niyetle aramış kim aradıysa
(1,541 puan) tarafından
Evet canım art niyet var bence, üst kat komşu başka bir komşuyu aramış,oda akraba olanı aramış,akrabada eşimi aramış, trafiğe bak hiç te usenmemisler...
Geçen gene bebek ağladı üst kat komşu yere vurdu bir kaç defa çok sinir oldum ya bebek bu neyinden rahatsız oluyorsun böyle.
Ben binada kimseyle konuşmuyorum karşı komşuya selam veririm o kadar,herkesi evime almıyorum diye dedikodumu yapıyorlarmış evine kimseyi almıyor diye,kombi takılacaktı bir ara ev sahibi gelmişti, üst kat komşu çocukları da gelmişti üstüm müsait değildi odadan çıkamadım o akşam baget yüzüğüm kayboldu inanırmisin nasıl guveneyim böyle insanlara.
-Reklam-
+5 oy
(10,698 puan) tarafından
çocuğun ağlıyor diye komşun eşini mi aramış? ne alaka, onane? 
(1,541 puan) tarafından
Ya gerçekten sinirim bozuldu,yok işte bebek evde tek mı bıraktınız vs, eşim bugün çok yoğun çalışıyor ve çok stres yaptı, kaza yaptı eşim aglayacak gibi oldu çok kötü olmuştu gerek var mı buna
(10,698 puan) tarafından
ben kadınla kavga ederdim, sanane. her çocuk ağlar. banyoda kriz geçiyor benim kızım, saçını bağlarken kıyamet koparıyor. dışarıdan duyan çocuğu boğazladığımı düşünür o derece.
(1,541 puan) tarafından
Ben yan komşu diye düşünüyorum,ama eşim 3 komşu aradı beni dedi, ne kadar doğruysa artık, kadını görsem soylicem siz mi aradınız diye.
(10,698 puan) tarafından
valla o sinirle ben kapı kapı gezerdim gene iyi duruyorsun
+1 oy
(20,123 puan) tarafından
Ay terbiyesizlik resmen ya inip bi haddini bildir bence
(1,541 puan) tarafından
Kim olduğunu bilmiyorum 3 komşu aradı dedi,bence yan komşu çok sinirliyim
(20,123 puan) tarafından
Sor öğren hayırdır sen çocukmusun eşine şikayet etmek ne ya manyakmılar neler
+1 oy
(7,559 puan) tarafından
Ben olsam haddini bildirirdim 
(1,541 puan) tarafından
Kadını görsem soylicem zaten o eşine demiştir ara diye,İnsanlar çok kötü.
(7,559 puan) tarafından
Niye görmeyi bekliyorsun ki o seni görünce söylemedi sonuçta ben olsam çıkar kapısına söylerdim ne vardı da kocami aradın adamı kaza yaptırdın canından ediyordun az kalsın diye
+1 oy
(2,114 puan) tarafından
Komşu kadın mı kocani aramış ne alaka kapıya gelip söylemek bu kadar zor mu ki buna da gerek yok 
(1,541 puan) tarafından
3 komşu aradı dedi eşim ama bence yan komşu aradı kavga edecegimden korkmuş olabilir, kocası aramıştır, eşim diyo bebek için tedirgin olmuşlar,ben salakmiyim evde bebeği yalnız birakacam.
(2,114 puan) tarafından
He bahane o  rahatsiz oluyorsa gitsin dağda yaşasın çocuk bu ya . Benim karşımda komşu vardı 3 çocuğu vardı laf söyleye söyleye çıkardı altındaki onu gitti kadın çocuğuma laf soyletemem dedi
+1 oy
(807 puan) tarafından
Ya bu insanlar burnunu herseye sokmaya ne kadar meraklı olmuş ardını arkasını düşünmeden. Ben bile sinir oldum çocuk ağlıyorsa gider kapısını tiklatırım iyi misiniz noldu niye ağlıyor diye. İyi niyetli olan bunu yapar gidip te niye eşimi arıyormuş haddini bildir kimse. Bir daha öyle birsey olduğunda kalına gelin kocama ispiyonlamak ne demek de. Benim de oğlum bebekken çok ağlardı ev sahibim olsun üst katta abla vardı o sağolsun gelir sakinleştirirdi biliyordu çünkü gazlı ağlak bir bebekti. Hiç bir zaman da eşime çocuk çok ağlıyor diyen olmadı 
(1,541 puan) tarafından
Canım tuvalete gidiyorum ağlama krizine giriyor bebek ben napiyim sıçmiyimde,her sicmaya gittiğimde aricaklar mı bunlar, eşimde çok sinirli biri.
(807 puan) tarafından
Komşularına açık acik söyle. Bebek bu beni istiyor tuvalete gitsem ağlıyor istediğini yapmasam ağlıyor siz hiç mi çocuk büyütmediniz niye her sesini duyduğunuzda eşimi arıyorsunuz adam sizin yüzünden kaza yaptı de. Belki utanırlar da karışmazlar bir daha
+1 oy
(7,629 puan) tarafından
Sözde duyarlı insan komşu arıcana duyarlı Varlık  niye kapıya gidip sormuyorsun yardımcı olmuyor sun akrep oppppppp
(1,541 puan) tarafından
Kocasına söylemiştir canım kadın aramaz zaten,ama çok sinir oldum ya
+1 oy
(2,684 puan) tarafından
Kadın mı aramış... Eşini arayıncaya kadar kapına gelip bi hal hatır soraymış bişeymi oldu elimizden bişey gelirmi gel bi aşağı inelim oyun oynatalım deseymiş ya gerizekalı insan ne kadar çok 
(1,541 puan) tarafından
Kadın aramaz da kocası aramıştır gelince soracam kim aradı diye,ayyy canım çok cahil insanlar var
+1 oy
(94 puan) tarafından
Ne alaka çocuk bu ağlar esı aramak ne yaa hadsiz
(1,541 puan) tarafından
Söylenecek çok şey varda ban yerim kalsın
+1 oy
(1,829 puan) tarafından
Kötü niyetli düşünme. Belki sana bir şey oldu sanıp  düşüp bayıldın çocuk da susmayınca korkup paniklemiş olabilirler. 
+1 oy
(3,008 puan) tarafından
Yani seni aramak varken. Eşini aramak nedir niye eşinin numarası var ki komsularinizda yani ben olsam kapılarına gider sizene benim çocuğundan eşimden der terslerdim yaptıkları çok ayıp 
(1,541 puan) tarafından
Kadın aramaz canım kocası aramıştır,kim bilmiyorum ama karşı komşu olabilir,gelince soracam çok sinirliyim hala ya,ben kıyameti koparsam eşim de çok sinirli biri,akrabalar var tanıdık var kim bilmiyorum.
(3,008 puan) tarafından
Valla canım kocası nerden bilecek çocuk ağladığını hadi duydu diyelim eşine söyleyip ya bir arasana kadın evde mi değil falan diyebilirdi yani direk eşini aramakta ne
(1,541 puan) tarafından
Kara cahil işte
(3,008 puan) tarafından
Valla kötu olmuş
+1 oy
(276 puan) tarafından
Ben ona değilde şeye takıldım dünya bu kadar pisleşmişken çocuğunuzu nasıl emanet edip lazer odasına girdiniz bide hiç tanımadığınız insanlar, bnm gerçekten aklım almıyor bnmi bu kadar korkuyorum sizmi çok rahatsınız gerçekten, 16 Aylık bir kızım var narin ve sıladan sonra değil yabancıya anama babama eşime bile güvenipte kızımı bırakmam
(276 puan) tarafından
Kızı erkeğimi kaldı pislik yapmak için, Ha oda değil kimse anne gibi bakamaz ellerinden kayıp düşse Allah korusun , arkadaşlar çokmu yakın ya, Kızın annesi kızına tecavüz edilmesine gôz yummuş, kızı öz amcası öldürmüş, 3 tane kızı babası vurup öldürmüş, siz kalkıp eşimin arkadaşı diyorsunuz pes gerçekten
(1,541 puan) tarafından
Orda erkek yok, işyeri eşimin arkadaşının yeri ,zaten ilk defa bıraktım oda benim hemen yan tarafim,bende kimseye güvenmiyorum zaten ama mecburi zaten yanıma getirdiler hemen, pişman oldum gittigime zaten,ben kaynanama bir ara söyledim isim olduğunda bakar mısın bir yarım saatliğine benmi yapmışım dedi bana, normalde kardeşim geliyor 1 saatlik yoldan,bu sefer işi çıktı gelemedi öyle yani.
(276 puan) tarafından
Bni yanlış anlama gerçekten kimseye güvenmeyin gerçekten dünya iğrençleşmiş
(1,541 puan) tarafından
Bilmiyorum canım bana çok sert çıktın başta,ben rahat bir insan değilim zaten,bu aralar gündemde olan çirkinlikler yüzünden hepimiz etkilendik kimseye güvenmiyorum.
(276 puan) tarafından
Az önce sıla bebeğin haberini okudum gerçekten hala ağlıyor içim sızlıyor, evladınızı kimseye emanet etmeyin , hiçbişe onlardan daha ônemli değil olamazda, kusura bakma cnm söz konusu çocuk olunca , hakkını helal et
+1 oy
(18,276 puan) tarafından
Acaba çocuğa ya da sana bişey oldu diye mi aradı. Yoksa şikayet eder gibi mi
(1,541 puan) tarafından
Bilmiyorum canım ama kimse iyi niyetinden aramaz ,belki sesinden rahatsız olmuşlardır bilmiyorum gelince soracam
+1 oy
(727 puan) tarafından
Kimene çocuk ağlıyor aaaa bunada mi burnunu sokuyorlsr bebek bu çocuk bu tabikide ağlar kendino ifade edemediği için. Acaba şiddet uyguladığınizi düşünmüş bu sebepten dolayı aramış olabilir 
(1,541 puan) tarafından
Bilmiyorum canım ama çok canım sıkıldı
+1 oy
(6,717 puan) tarafından
Gidip hesap sorardım sanırım o kim oluyoda benim kocamı arıyor ve numarasını nerden buldu 
(1,541 puan) tarafından
Kim aradı bilmiyorum yan komşu olabilir,arayan da kocasıdir canım kadın değil
(6,717 puan) tarafından
Kadın olsun erkek olsun anlayışsız bı eşin olmuş olsa al sana huzursuzluk sebebi
+1 oy
(1,623 puan) tarafından
İnsanlar gercekten cok tuaf canım karsı 4 cü kattaki komsumun kızıyla Oğlum kedi besliyolar bahcede karsı komsum 4 cü kattaki komsuma çocuklar kedilere mama vermesinler alıstırmasın cocuklar kediyi bahceye rahatsız oluyoruz demiş bana deseydi sanane benim camımın önü ben rahatsız değilim derdim ama bana demedi kendi camının önu olsa neyse benim camımım önunde besliyolar 
(1,541 puan) tarafından
Herşeye burunlarını sokmaktan zevk alıyorlar
+1 oy
(2,246 puan) tarafından
Eşini aramak nasıl hadsizlik. İyi duruyorsun valla ben bütün komşuları gezer çocuğunuzun sesini duyarsam babalarını geçtim polisi bile arar şikayet ederim diye hepsine bağırır yıkarım ortalığı 
(1,541 puan) tarafından
Kocası aramıştır kadın aramaz da,hadsizlikten başka bir şey değil çok sinirliyim,bide eşim bana kızıyor sen ona kızdığın için böyle yapıyor diye,tuvalete bile gidemiyorum hemen ağlama krizine giriyor Allah'ım bana sabır versin inşallah:( kimmiş bir öğrenelim ona göre konuşurum canım, eşim çok sinirli biri akrabalar, tanıdıklar var bide kaza yapmış ortalık karışsın istemiyorum:(
+1 oy
(3,744 puan) tarafından
Yani zile basıp evde kimse olmadığından yada kapiyi kimse acmadigindan emin olduktan sonra arayabilir , bebeğiniz ağlıyor zile bastım kapıyı açan olmadı acaba eşinize birsey mi oldu endişelendim dedilerse yada bu anlama gelecek şekilde gayet normal bir durum hatta iyi yapmislar.Ama zile basmadan yada emin olmadan ortalığı (bir kişide ailesi ile alakalı endişe uyandırmak) velveleye vermek hiç de iyi niyetli birr tutum değil tabiki.
(1,541 puan) tarafından
Canım bilerek yaptılar bence ya, geçen Bebek gene ağladı üst kat komşu yere vurdu bir kaç defa çok sinir oldum kimseyle konuşmuyor um evime almıyorum diye dedikodumu yapıyorlarmış evine kimseyi almıyor diye,bide bunlar eşimin akrabası ne düşüneceğimi bilmiyorum canım, rahatsız olabilir ama bebek bu anlamıyor ki.İnanki tuvalete bile gidemiyorum yanından ayrilamiyorum ağlıyor hemen,strese girdim,tuvalete girersem ağlarsa genemi bunlar arıcak böyle eşime de söyledim yani bunu.esim onlar yüzünden kaza yaptı bugün çok yoğun çalışıyordu, üstüne çok stres yapmış başımıza kötü bir şey mi geldi diye eşim ağlama derecesine gelmişti konuşurken:(
(3,744 puan) tarafından
Bu dedikoduyu kim getiriyorsa sana asıl o kisiyede dikkat et bence ,emin ol diğer tarafada evine girip çıktığı için senle ilgili birseyler diyordur.Bebek ağlar yani normal bir durum ama ısrarla bebek üzerinden sana rahatsızlık vermeye çalışmalarıda çok ilginç bir de akrabalık söz konusuymus.Esine sordun mu ne diyerek aramışlar karşılıklı birbduurm değerlendirmesi yapsaydınız.Cunku esinizde çocuğu bırakıp gitmeyeceğinizi bilir yani başka birsey mi demişlerde,o da bir anda bu kadar paniklemis
+1 oy
tarafından
Arayan şahsiyetsizin yanina gifip ağzının payinı verirdim ben ona neymis gerizekalimi ne ya 
(1,541 puan) tarafından
Ayyy eşime sordum akşam kimdi arayan diye, üst komşu diğer komşuyu aramış,o komşu da akraba olanı aramış,oda eşimi aramış:D şaka gibi gerçekten.
Her çocuk ağlar ağlamayan çocuk yok ki onların hiç mi ağlamıyor bilmiyorum enteresan karşılaşmışlar
tarafından
Akrabanla birlikte açigıni arıyorlar sanki ben olsam hepsini bir araya toplarim agizlarının payini veririm
(1,541 puan) tarafından
Onlarla muhabbetim yok herkesi evime almıyorum diye bana karşı tavır almış olabilirler,art niyet varsa Allah'a havale ettim.
Eşim çok sinirli biri canım ben tepki gösterirsem kavga çıkabilir,bide kaza yaptı ya moral vermeye çalışıyorum:(
+1 oy
(1,493 puan) tarafından
Böyle komşular düşman başına. Bebegim kolikti daha 2 aylık falandı. 4 5 saat aralıksız ağlardı. Bir kere mama yapana kadar çok agladi komşu duvara vurdu. Sonra eşimi aramışlar oda eve geldi aksam kadınla beni yüzlestirdi kadın diyor eşin bebege vurdu sandık çok ağlayınca bende dedim küçücük çocuğa mı vurucam çok sinirlenmistim
(1,541 puan) tarafından
Aynen öyle canım.offf bizde çok yaşadık onu gece uyandırdı ağlardı gaz sancısı çoktu,mama yapana kadar kafam allak bullak oluyordu hatta bazen suyu bile döküyordum ocağa, mamayı biberona koyacağıma cezveye bile dokmuslugim var sen düşün artık:)
Bir ara gene böyle ağladı ben susturmaya çalışıyorum üst kat komşu yere vurdu bir kaç defa çok sinir oldum ne kadar anlayışsız insanlar var ya.
Sinirlenmekte haklısın canım garipler yani.
(1,493 puan) tarafından
Evet canım çok anlayışsızlar. Bir ara markete gitmiştim eşim bebeğe bakıyordu. Alt kattaki yaşlı teyze diyorki kızım bebegin çok ağlıyordu geçen az daha eve gelicektik dedim teyze kolik gazı olduğu için çok ağlıyor gelseydin dedim
(1,541 puan) tarafından
Onların bebekleri hiç mi aglamamis anlayamiyorum,hadi kapıya da gelse ne dicek ki saçma yani
(1,493 puan) tarafından
Valla bende anlamıyorum artık kimse kimseye tahammül etmiyor bebege bile

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 281 göst.
9 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 285 göst.
27 Ağustos 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 557 göst.
20 Mart 2022 Aile kategorisinde Gammmze (1,331 puan) tarafından soruldu