+1 oy
722 göst.
Diğer kategorisinde (10 puan) tarafından
Eşim uzmandi sağlık nedeniyle elendi demiştim yaa aramızda napacaz felan diye söylenmeye başladık. Neyse bende az sitem ettim bana küfürler işte 5 sene baktım sana zaten yiyicisin devran böyle donmuyormus tabi bu rahatlığa alışmıştın ekmek elden su gölden gibi bir sürü laflar ediyor ve daha bir çok şey siz olsaniz napardiniz

23 Cevaplar

+3 oy
(4,541 puan) tarafından

Eğer anladığım gibiyse eşin haklı 

tarafından
Benimde anladığım gibiyse sanırım eşi haklı.

Zaten adam bunalımda mesleğinden olmuş, eğer kadında gidip iş için napcaz dırdır yaptıysa adamda haakli
(4,541 puan) tarafından
Bende bu şekilde düşündüm ve anladım cnm

Benim eşim de çok fazla iş değişikliği yapar inşaat işi olduğu için kafaya takar boşver işmi yok 10 gün evde otursan ac kalmayız derim moral veririm
tarafından
Büşra canım iyi yapıyorsun bugün işi olmaz yarın olur.Bugun para kazanamaz yarın kazanır önemli olan evdeki huzur olsun gerisi boş hele ki dünya malı için kimse huzurunu kacirmamali
(5,558 puan) tarafından
Anladığınız , anladığımız gibi. Uzmanlar bırakınca kadrolu zabıta oluyorlar diye biliyorum öyle hakları var
tarafından
Aynı düşüncedeyim büşra
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Ya adam işten çıkarılmış elenmiş.Cani yeterince şıkkındir. Herkes zaten sorup duruyordur belki hayalindeki meslekten vaz gecirilmek zorunda kalmis kendi elinde olmadan üzüntüsüne destek olmak yerine yada sakin bir şekilde yanındayım demek yerine.Basinda dır dır edersen ne yapacak bu adam.Birde diyorsun ki sitem ettim ya neye sitem ettin desene bu kadar bencil olmayın adam bile isteye mi çıktı işten?Kusura bakmayın çok bencilce davranmissiniz sizin düşündüğünüzü o adam düşünmüyor mu sanıyorsun. Sen bir düşünüyorsan o 10 düşünüyordur bundan sonra ne yaparım diye.Sana tek tavsiyem eşine gerçekten destek ol sözde değil.Suan en çok sana ihtiyacı var
(10 puan) tarafından
İşte bende yengenizin tam tersiyim 5 senedir kendime bir mont bile almadım geçen sene annem aldı asla maaşına karışmam bana yüklü para vermez ayda bin TL felan. Geri şeyleri hep halleder. Markete gideriz elimi canımin istediği şeye bile vurmam. Her gün işe giderken günü güzel geçsin diye dua ederdim. O yönden için rahat evimde perdelerim abim gilden. Oturduğum ev desen kırk yıllık hiç gocunmadim şu giderleri bile bozuk. Biz batıdayiz kendime kışlık bir tunik almadım bunca zaman hep eskilerle idare ettim sağolsun boğazdan kesmedi ama. Ben ondan hiç bana isteyemedim ve bana bunu al bile diyemedim. Kulagimdaki küpeyi sattım ona verdim. O yönden hakkımı yiyemez
(10 puan) tarafından
Şunu da ekleyim belki inanmazsıniz ama kuaföre bile üç ay önce gittim ilk kez saç kestirdim
tarafından
Kusura bakmayın pek inanasım gelmed.Bogazimizdan kısmaz aylık da bin TL verir diyorsunuz e daha ne istiyorsun o bin TL ile bir mont alinabilir
(10 puan) tarafından
İnanmak sizin elinizde ha neden yalan söyleyim onu da bilemedim onla da bebeğime bir şey alırsam alıyordum ya da ona nakit lazım oluyordu veriyordum geriye
tarafından
Peki kocanız burada kötüleyince elinize ne geçecek
+2 oy
(7,107 puan) tarafından
Etmez ama sağlık yüzünden eşim işinden olsa bende ona sitem etmem kusura bakma eşinin haklı olduğu yanlar var 
(10 puan) tarafından
Yediği şeylerle alakalı ben yeme diyordum spor yap beni dinlemiyordu ben dedikçe daha fazla yiyordu yani çabası yoktu ki
+1 oy
(2,559 puan) tarafından
Ben senin karinsam bana bakmakla yükümlüsün derdim,bakmicaksan evlenmeseydin
(10 puan) tarafından
Diyorum artık devran öyle donmuyormus
(2,559 puan) tarafından
Çevresindeki çalışan kadınları görüyor öyle diyor demekki. Oysaki bunun bilincinde olsa öyle demez
+1 oy
(380 puan) tarafından
Benim eşiminde işten ayrılma durumu var destek olmaya çalışıyorum. Kimse keyfi rahatını ve güzelse işini bozmaz. Allah büyüktür rızka kefildir deyip moral vermeye çalışıyorum. Ki öyle de rızıktan şüphe edilmez. Zaten yeteri kadar düşünüyordur ev kira çocuk küçük bezi maması bide ben öyle konuşursam Allah muhafaza evi geçindiremediği için insanlar ne yollara başvuruyorlar.  O başımızda olsunda taşta olsa bulur getirir bende pişiririm. Herşey hallolur bu sebeple üzerine gitmeyin bence. 
+1 oy
(13,373 puan) tarafından
Adamın sağlığı yüzünden raporlu olmasına ne sitem ettiniz? Adam haklı.
0 oy
(1,667 puan) tarafından
Kötü günde sağlık da işin içindeyse sitem edilmez.

zaten erkekler o kadar tuhaf yaratıklar ki kendisi dertleşmek konuşmak ister hatta kendisi şikayet eder önce ama sen bir cümle kur amaann senden nankörü senden kötüsü olmaz bu aslında onların kıt akılları ile yaptıkları bir tuzak güya o şikayet etmeye başlayınca sende aman efendim yok efendim diye teselliye gideceksin bütün plan proje bunun için 
(10 puan) tarafından
Sağlığını bile bile tehlikeye atan kendisiydi üstelik çok buyuk bir şey de yok. Hunharca yemek yerdi
(1,667 puan) tarafından
Bunlar öyle anacım sen o lafı et diye herşeyi yaparlar
0 oy
(205 puan) tarafından
Ablamda çalışmadı çalıştırmadı kocası olacak olan pi.... Neyse 15 yıllık evliler şimdide diyorki ablama ekmek elden su gölden ye iç yat ben itim falan zaten ben olmasan açsın gibi ablamda okudu yani üni falan ama ozmn çalıştırma eşimi şimdide evde hiçbirşey yapmadan yiyip yatan boğa diyormuş millete
(13,385 puan) tarafından
senin ablanın kocası tam bir öküzmüş
(205 puan) tarafından
Öküzlere hakaret olur o yaratık
(1,991 puan) tarafından
O kadın ev işi yapmış çocuk yetiştirmiş pis lik hadsiz şe ref siz. Bakmak zorunda utanmaz arlanmaz. karısı olmasa 3 gün yaşayamaz utanmadan kadına laf eder
(13,385 puan) tarafından
ne kadar doğru, karısı olmasa b. okuyla oynar
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Pardon da sen şaka mısın bu söylediğin durumda eşin haklı. Sağlık nedeniyle demişsin. Destek olacağın yerde söylenip köstek mi oluyorsun.
(10 puan) tarafından
Sağlık sebebi şekerin biraz değerinin fazla çıkması zaten genetik ailece bu hastalıkları var yani
(10 puan) tarafından
Söylenip dediğim şey de sadece meslek için değil kendi sağlığın için dikkat et Yemen'e icmene dediğim halde her şeyi hunharca yemesiydi. Ben kendimi ifade edemedim heralde
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Almayaydın bilmiyo muydun böyle olacagını deseydin 
0 oy
(3,605 puan) tarafından
Sen niye sitem ettin peki 

Mesela ne dedin
(10 puan) tarafından
Ya ben dedim ki ailede genetik hastalık şeker ama o da çok yüksek değil sadece sınırı geçmiş ama onda bile elediler kan vermeye tok karnına gitmiş felan neden yemek konusunda dikkatli olmadın
0 oy
(4,610 puan) tarafından
İşten çıkarılmış ve büyük ihtimalle başka mesleğe yatkınlığı olmayan biri eşin ve bir erkeğe parayla ilgili sorun yaparsan oda tersler 
(10 puan) tarafından
Aynen asla başka meslekten anlamaz
(4,610 puan) tarafından
Zaten uzmanların çoğu başka meslekten çok anlamadıkları için askerlik seçiyor meslekten atılınca da kalıyor böyle. Mecbur işe girecek sen çalışırsan sıkıntı daha büyük bu sefer daha çok yüklenecek sen para kazanıyorsun diye
(10 puan) tarafından
Yoo kız ben yeter ki çalışayım keyfinden geçilmez
0 oy
(1,991 puan) tarafından
Adam da suçlu sen de. Şimdi adam o kadar iyi maas alırken iyiydi. Ama yorumlara baktım şeker çıkmış. Yani sağlıklı beslenip spor yapsa önlemini alsa boyle olmayabilirdi tabi o da çok sorumsuz davranmış. Sen de şimdi kaygılısın tabi geleceginiz için. ama olan olmuş canım yanındaki yol arkadaşın o. el ele verip çözüm bulma zamanı " ben sana demiştim " kafasından çıkmalısın zamanı geri alamazsın. Aksam otur elini tut gönlünü al iyi günde kötü günde yanindayim halledeceğiz her şeyi de 
(10 puan) tarafından
En doğru yorum teşekkür ederim
0 oy
(301 puan) tarafından
Adam işi kendi bırakmamış sağlık yönünden elenmiş kim bilir zaten ne uzgundur sen neyin sitemini yaptın ki.

Gerekirse bu dönemde sen çalışıp destek olmalısın.
0 oy
(8,272 puan) tarafından
Alttan alırdım herhalde . Adam rahatsız canı yanmiski öyle konuşmuş 
0 oy
(20,040 puan) tarafından
Neden soylendin eşine. Sağlık nedeniyle diyosun . Anlayamadım 
0 oy
(1,439 puan) tarafından
Destek çok önemli herkes göstek olur...
0 oy
(138 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Bu sitedeki kadınlar ne kadar kocacı böyle ya en haklı olunan konuda bile karşı tarafı haklı bulurlar pes yani
(1,439 puan) tarafından
Evet kocasıyiz malesef ..yani onca yorumdan bunumu anladınız:))) para varken iyi ,para yokken  işsizken adam kötü komik yani aslında kocaci veya kocasiz durum değil canimmm
(138 puan) tarafından
Ekmek elden su gölden denmez kadina erkeğin yaptığı bir işse kadının on iş
(1,439 puan) tarafından
Ya tabi o yanlış cümle canim ama bayanın yorumları tuaf
0 oy
(261 puan) tarafından
Şimdi birincisi eşin sebep ne olursa olsun elinde olmayan nedenlerle işten çıkarılmış olabilir herkesin başına gelebilir. Multimilyonerler bile bugün para içinde yüzuyolar yarın batıyorlar. Atalarımız ne demiş erkeği varlıkta kadını yoklukta tanırsın. Benim de elim kolum varsa eşim işten çıkarilmissa ben çalışırm yani ne var bunda anlamıyorum hayat müşterek değil miydi? Her konuda kadinin arkasında hayat müşterek diye duruyosak erkek için de şartlar eşit ve müşterek.  1 sene de eşim çocuklara bakar ben çalışırım. He bak keyfine evde oturan erkek de sevmem orası ayrı. Adam ayak ayaküstüne evde yatacak kadın calisacak adam yiyecek olmaz öyle şey onlar erkek bile değil bana göre. Ama zaruri sebepten işsiz kalmışsa elden bisey gelemz . Ayrıca işsiz kalmasına da gerek yok maddi olarak imkanlar biz ve çocuklarımız için yetersiz kalıyorsa yine çalışırım ki çalıştım da. Cocuklar küçük değilse veya imkan varsa evde oturan kadını da anlamıyorum açıkçası. Ayrıca seker hastalığı deyip de geçme çok çok önemli bir rahatsızlık hafife alınacak bir durum yok. Ama eşin de belki o şekilde kendini ifade etmese daha iyi olurdu tabi ki herseyin bir soylenme şekli vardır.  Yorumlarda kuaföre en son üç ay önce gittim demişsin valla güldüm yıllardır kuaföre gitmiyorum ben en son oğlum yeni doğduğunda gitmiştim işte saçımı kesmeye 5 seneyi geçti onun dışında herseyimi kendim hallediyorum kuaföre verilen parayı gereksiz görüyorum açıkçası ama şu sebeple güldüm demekki buna alışmışsın yükseğe alışmışsın o yüzden eşinin işsiz kalması senin için zor oldu diye düşünüyorum.  
(10 puan) tarafından
Canım ben teklif ettim zaten kendim calismayi merak etme çocuklara asla bakmayacagini soyledi
(10 puan) tarafından
Canım ben teklif ettim zaten kendim calismayi merak etme çocuklara asla bakmayacagini soyledi 5 sene içinde ilk kez 3 ay önce gittim dedim kuaföre yanlış okumussun
0 oy
(934 puan) tarafından
Benim de eşim polis bekciliginden elendi. Ona hicbirsey demedim hayırlısı buymuş dedim maddi olarak o kadar cokuntude olmamıza rağmen 

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 669 göst.
2 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Esra93 (292 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 79 göst.
4 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 944 göst.
3 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Karanliksanri (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
74 cevap 2,535 göst.
31 Temmuz 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,766 soru

12,360,305 cevap

41,443 kullanıcı

Kategoriler

...