+1 oy
175 göst.
Diğer kategorisinde (1,645 puan) tarafından
Kızlar bi akıl verin bana yarım saat oldu biri aradı beni kimsiniz diyorum ismini soylemedi siz kimsiniz diyo kimi aramıstınız dedim uygulamadan dedi ne uygulaması dedim pardon biri uygulamadan kendi numarası diye sizinkini attı demekki kusura bakmayın dedi kapadı bi tedirgin oldum eşime soylesem mi söylemesem mi arafta kaldım eşim yurtdışında şimdi adamın aklına farklı bişey gelir mi diyede düşünüyorum ne yapim bilemedim içim sıkıldı bi 

8 Cevaplar

+1 oy
(1,648 puan) tarafından
Canım sakın tongaya düşme yakın zamanda benim de başıma buna benzer bir durum geldi, aradılar beni kimsiniz dedim numaranızı siteden aldım dedi hangi site dedim eveleyip geveledi, numaranızı dağıtıyorlar bilginiz olsun dedi, kim dağıtıyor hangi site dedim ben size link atayım siz oradan bakarsınız dedi kapattı, muhtemelen sana da aynısını yapacaklar birkaç defa daha arayıp numaranızı şurada burada dağıtıyorlar deyip, dağıtılan site ya da uygulama bu deyip sana link atacaklar sakın deyim tıklama, dolandırıcı bunlar düşme...
(3,191 puan) tarafından
Hiç aklıma gelmemişti böylesi. Zaten son zamanlarda çok mesaj geliyor linkli falan
(1,645 puan) tarafından
Yok canım uygulama ismi vermedi linkde atmadılar
(1,645 puan) tarafından
Gecenlerde de eşime yabancı ülke numarasından whatsaptan aramışlar wp profilide Hande ercel vardı dalga gecti kendisi Hande ercel beni aradı diye he he dedim SS attı harbiden Hande ercel i koymuslar
(233 puan) tarafından
en mantıklı yorum bu gibi. büyük ihtimalle hesaplarınıza ulaşmaya çalışan dolandırıcılardır. dikkate almayın attıkları linklere de girmeyin
-Reklam-
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Söyleme canım devam ederse söylersin 
(1,645 puan) tarafından
Ben burdan kimseye numaramı da vermedim samimi oldugum kimsede yok zaten ama aklıma takıldı ne uygulaması oldugu da bir kerede yemek sepetinde biri benim numaramı girmiş restoranlardan sürekli arıyolardı. Dedim o kişi ben değilim diye
(1,112 puan) tarafından
Uğraşma boşver canım canın sıkılır irdelersen
0 oy
(1,430 puan) tarafından
Burda neden insanlara numaranızı veriyorsun çok sıkıntılı olabilir ,eşine şuan söylenecek bise yok aksi durun olursa soylersin
(1,645 puan) tarafından
Yok canım kimseye numaramı vermedim vermemde zaten burdan kimseylede samimi değilim  ne uygulaması diye sordum uygulamanın adınıda soylemedi arayan erkekti
(1,430 puan) tarafından
Aaa erkekse sole eşine canim salama hayta numarayı ver eşine ne olur ne olmaz dolandırıcı olur
0 oy
tarafından
Bence söyle. İkinci defa olursa eşne daha önce oldu söylemedim dersen daha kötü olur. Esin anlayış gosterir zaten. Olmadı numarayı arar Esin durumu öğrenir.
tarafından
Aklına başka şey gelir dedin ama sen bunu ona söylesen aklına kötü bir şey gelmez çünkü zaten kötü bir şey yapacak olan insan neden böyle bir şeyi eşine söyler..?
0 oy
(2,329 puan) tarafından
Tanışma siteleri gibi siteler var diyorlardı öyle bir yerden belki de birisi sizin numaranızı vermiştir, yada bu arayan bir rakamı yanlış yazmıştır. Şer.ef.siz mi yok. Bence eşine söyleme. Yok yere adam sıkıntıya girmesin. Yine ararlarsa o zaman soyle. Tabi yine de sen bilirsin 
(1,645 puan) tarafından
Aynen öyle söylemedim ama rahatta değilim acıkcası söyleyesim var ama bu ara işleri yüzünden biraz canı sıkkın iyice sıkılsın istemiyorum
0 oy
(3,191 puan) tarafından

Bence engelle eşin de tartışma çıkarmıycaksa anlat. Sorun olacak bir şey yok arada sırada böyle oluyor yanlış yazıyorlar falan. Hatta geçen benim eşim mesaj atmış mikail napıyon yazmış kadın çıkmıştı. Kötü şeyler aklıma gelmedi yanımda oldu zaten kadına nasıl açıklayacağını şaşırdı :D

(1,645 puan) tarafından
Gecenlerde onuda biri yabancı ülke numarasından aramıs Hande ercel beni aradı dedi he he dedim SS attı harbiden de Hande ercelin fotosu vardı
0 oy
(7,638 puan) tarafından
 Yannis aramiş olabilir tekrarlarsa  önleminizi alırsınız
(1,645 puan) tarafından
Aynen bi daha aramadılar
0 oy
(4,682 puan) tarafından
Arayan kişi erkekmiş bence eşine söylemelisin. Yanlış aradığını ama yinede ona söylemek istediğini söyle bence. Ben olsam eşim böyle bir durumda gelip bana söylesin isterdim ne olursa olsun 
(1,645 puan) tarafından
Söylemek istiyorum ama bu ara işi yüzünden canı sıkkın iyice canı sıkılsında istemiyorum ama içim de rahat değil soylemediğim için
(4,682 puan) tarafından
Bence söyle ya çok büyütecek bir şey değil ama bilgisi olsun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 111 göst.
0 oy
8 cevap 145 göst.
4 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sugra (1,205 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 78 göst.
26 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy