0 oy
97 göst.
Diğer kategorisinde (78 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar 9 eylülde sezeryan doğum yaptım..Sol tarafımda başından beri ciddi yanmalar oluyor ara ara ..Ciddi birsey mi anlamadım..Oluyor mu onuda bilmiyorum 5 sene önce de sezeryan yapmıştım ama hatırlayamadım 

7 Cevaplar

0 oy
(4,669 puan) tarafından
Ben sezeryan değil de açık miyom ameliyatı oldum 1 buçuk ay önce aynı sezeryan gibi rahim üstü kesik benim de çok olmuştu yanma acı daha 1 kaç gün olmuş normal demişti doktorum oturup kalkarken olur sıkıntı değil demişti eğer kızarıklık şişlik vs yoksa normal demişti 
(78 puan) tarafından
Gecmis olsun teşekkür ederim
(4,669 puan) tarafından
Sana da geçmiş olsun hayırlısı olsun
-Reklam-
0 oy
(5,524 puan) tarafından
Normal canim agri kesici ve antibiyotik vermeeiler mi dusunu aldin mi
(78 puan) tarafından
Antibiyotik değilde agri kesici verdiler canım az önce yaptim
(5,524 puan) tarafından
Antibiyotik niye vermediler ki ben kullanmistim orayi pansuman yap bir sure daha temiz bir kumasla ort ic camasir kesiden yukarida kalsin bol hareket et on gune kadar toparlarsin ama kesi uzerinde kizariklik ve akinti gorursen doktora git enfeksiyon belirtisi bu
0 oy
(2,965 puan) tarafından
Normal cnm hijyene dikkat et ki enfeksiyon kapmasın cnm bide sürekli kuru tut 
0 oy
(157 puan) tarafından
Benim bir ay oldu hala yanma olyor ara ara ilk zamnlar cok fazlaydi 
0 oy
(3,370 puan) tarafından

Ay bu Ben.100 gün önce sezeryan oldum. İlk ayılınca hemşireyi çağırıb dikiş qucumda ne var çok ağrıyor. Acaba içerde pamuk falanmı kaldı demiştim:D  hemşire sağa sola dönünce olmuş. Ama haraket et dönmen iyi demişdi. İlk zamanlar ok oldu o ağrı. 10 gün önce kontrol için gittim.ultrasonla Rahmim bakı. Her şey temiz dedi. Be bu günde dikiş qucumda iğne batması gibi ağrı oldu. Artık aldırmıyorum. Doktoru Ben 3sene önce oldum. Bende de hala var o ağrı demişdi. 

0 oy
(155 puan) tarafından
Ben 4 eylül de sezeryan oldum bende de aynı şey var Pazartesi dikişleri mi açacak doktor o zaman soracam
0 oy
(1,119 puan) tarafından
Geçmiş olsun vallh bendeb3 ay oldu doğum yapalı benimde 9 uçlar bazen yanıyor bazen sanki gerilyor bebebis tekme falan atınca agiryo halen yada dengesiz oturnca emzrince sızlıyor bende bilmedim ilk bide benim sağ taraf genlde agiryo 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 121 göst.
26 Mart 2024 Diğer kategorisinde yaseminozturk9 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 83 göst.
13 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Minaasel (95 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 116 göst.
13 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Karadenizin incisi (10,492 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 66 göst.
16 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Elif222222 (64 puan) tarafından soruldu

411,679 soru

12,393,127 cevap

43,977 kullanıcı

Kategoriler

...