0 oy
547 göst.
Aile kategorisinde (839 puan) tarafından
Üniversite arkadaşım bir aylık evli ama boşanmak istiyor çünkü arkadaşım eşi ve annesi beraber yaşıyorlar dubleks villada ve kaynanası  kızın lokmalarini sayıyor duş almasindan tutun yattığı kalktığı saate karışıyor benle gezsin diyorn kendisi 70 yaşında benle kahve içsin akraba ziyareti yapsın diyor gelinine hakaret küfür argo kullanmış kız da olmaz yapamam diyor baba evine  gitmiş şimdi eşi boşanma davası açmıyor Zengin pintiler bu kız sizlere soruyor diyor ki boşanma davası açarsam ne kadar param gider avukat tutmasam olur mu sadece dosya masrafı olur mu ne kadar tutar diyor  benim de bilgim yok sizlere sorayım dedim kızlar teşekkür ederim 

9 Cevaplar

0 oy
(10,917 puan) tarafından
bilgim yok ama aferin ilk baştan kaçıyor. çocuk falam olmadan bitirsin. çekilecek çile değil 
(839 puan) tarafından
Valla olacak gibi değiller çocuk arıyor annemden özür dile diyor annesi gelinine o.rup diye küfür etmis
(10,917 puan) tarafından
hohhhh yok daha neler. kaçsin kurtarsın kendini
(839 puan) tarafından
Yani anormaller anormal
-Reklam-
0 oy
(7,633 puan) tarafından
 Baroya başvursun    
(839 puan) tarafından
Sagolcanim
0 oy
(4,073 puan) tarafından
Barodan avukat isteyebilir 

Bu arada çok uzatmadan doğru karar vermiş en azından düzelir diye uğraşmamış
(839 puan) tarafından
Vala bence de
0 oy
(5,664 puan) tarafından
bi zahmet pinti de olsa kicasi essek gibi odeyecek zaten nafakasi osu busu. kiz alsin altinlarini bozdursun bir iki  bilezik bise bozdursun. . kocasinin odeyecegi nafakayla alir koyar yerine nolcak
(839 puan) tarafından
Sağol canım söyleyeyim bakayım
0 oy
tarafından

image

tesadufen bu postu gördüm belki işinize yarar
tarafından
Evlilik reddi diye bir şey varmış
(839 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ama böyle bişey olur mu ya sonuçta evlenmiş her türlü
tarafından
Nikah iptalinden bahsediyosun sanırım ama ne gerek var kadın boşanmış oluyo yaptığı masraf hayaller umutlar bu kadar basit olmamalı boşanma davası açsın nafaka da tazminat da alsın o kadar hakaret yemiş
tarafından
Bilmiyorum ki bende sadece yorumlarda gördüm
(839 puan) tarafından
Kızın yedi ceddi evlendiğini biliyor yarın öbür gün nikahsiz beraberliği olmuş mu desinler malum kız gerçekten evlenmiş ve bizim toplumumuzu biliyoruz bence nikah iptaline gerek yok
0 oy
(593 puan) tarafından
Hem baroya başvursun hem de muhtarliktan fakirlik belgesi alsın o sekilde 200 300 tl gibi Bi ödeme yapar gerisini devlet karşılıyor siye biliyorum 
(839 puan) tarafından
Sağol canim
0 oy
(5,867 puan) tarafından
Farklı ev tutsun kocası olmazmi öyle 
(839 puan) tarafından
Kabul etmiyor annesinden özür diletme derdinde
0 oy
(93 puan) tarafından
1 sene dolmadan boşanma davası gerçekleşmiyor diye biliyorum. Ama iyice araştırırsa hemen bosanabilir belki. Eşi boşanmak için direnmezse anlaşmalı bir dava olursa maksimum 10 bin lirası gider. 
(839 puan) tarafından
Sağol canim
0 oy
(682 puan) tarafından
Yine sinirim alt üst oldu ne biçim insanlar var ya 
(839 puan) tarafından
Yazıklar olsun aynen

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 991 göst.
24 Haziran 2022 Aile kategorisinde Papatyasever (3,225 puan) tarafından soruldu
0 oy