0 oy
114 göst.
Diğer kategorisinde (455 puan) tarafından
Herkese iyi akşamlar o kadar halsizim ki ortada ruh gibi dolaşıyorum hiç enerjim yok kolumu kipirtadicak halim yok elimden gelse gece gündüz uyurum dışarı çıkmak istiyorum çıkınca mutlu olmuyorum eve gidiyorum evdede yine sıkılıyorum doktora gittim vitaminlere baktırdım kan verdim bı sorun çıkmadı ben niye böyleyim böyle enerji vericek karışım filan olsada yapıp içsem artık çok sıkıldım bu durumdan

2 Cevaplar

0 oy
(54 puan) tarafından
Ya nazardan ya da depresyon 
(455 puan) tarafından
Valla bende düşünüyorum hangisi bilemiyorum teşekkür ederim yorumunuz icin
(54 puan) tarafından
Rica ederim canım ikisi de mahfeder
(455 puan) tarafından
Nazar için dua okuyucam kendime yada okutturucam bende çoktandır nazarmi acaba diyorum ama sonra niye nazar olsunki diyorum inşallah biran önce kurtulurum bu durumdan
(54 puan) tarafından
Valla olur mu olur kimin insana hangi gözle ne niyetle baktığını bilemezsin insanlar genelde bir şeye layık görmezler
(455 puan) tarafından
Haklısın canim
-Reklam-
0 oy
(134 puan) tarafından
Şeytanın vesveselerine kapılmişsın neden derseniz tembel uyuşuk surekli uyuma isteği uzanma bunların bi insanda olmasını isteyen tek varlık şeytandır o yüzden kendinizi sirkeleyin güzel bi banyodan sonra abdest alıp iki reket namaz kılın sonra günlük program hazırlayın bu gün şunları şunları yapacam diye yapmaya da gayret ediniz hata yapacak hic bi şey yoksa bile ilginizi ceken bi sanatı tapmaya kalkişin el işi resam ne bileyim heykel veya halk kültür merkezine gidip kurslarına katılma gibi bu sizi hem zihinsel hem bedensel uyuşukluğunuzu giderir bnce
(455 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim yorumunuz için bunları uygulayacağım halk eğitim kurslarına katılmayı çok isterim ama çocuğum küçük daha o biraz büyüsün gidicem inşallah başka uğraşlar bulmaya calisicam
(134 puan) tarafından
Rica ederim. Yanlız kimse gelipte sizin ruhsal bedensel halerinizi değiştirecek güce sahip değil o piskolojiyi üzerinizden atlatacak kişide yine sizsiniz. İlaclarlada olacak iş değil insanın en iyi doktoru yine kendisidir hata bazı doktorlar kanseri bile yenmenin pozitif düşünce ve hayata tutunma isteğinin olduğunu söyluyor.
(134 puan) tarafından
O programı hazırlamanızı da niye tavsiye etiğimede değineyim cünkü görünüşe göre hayatınız modlaşmiş hergün ayni şeyleri görmekten yapmaktan sıkılmışsınız  ayni ev aynı cevre derken hayatan zevk almamaya başlamişsınız. Program hazırlasanız günlük yaşantınıza farklılık koymuş olursunuz. Buda belki bi nepze ruh halınıze yansır enerjinizi modunuzu yükseltir.
(455 puan) tarafından
O kadar haklisinizki gerçekten aynı çevre aynı evin içinde kısır bı döngüye döndü sanki hayatım ama sizin yazdıklarından sonra düşündüm işime gerçekten çok yariyacak tavsiyeler var o programı hazirliycam pozitif bakmaya calisicam o kadar mutlu oldumki anlattiklarinizdan sonra iyiki buraya yazmışım Allah sizdende razı olsun böyle bilgiler verdiğiniz için tekrar çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 184 göst.
0 oy
1 cevap 157 göst.
8 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Civcivim (1,110 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 352 göst.
21 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde M1e2l3e4k5 (258 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 130 göst.
13 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu