0 oy
201 göst.
Diğer kategorisinde (163 puan) tarafından
Merhaba 5 yaşında oğlum var birden bire kekelemeye başladı çok canım sklyo sizce gecicimidir yoksa kalıcı mı doktora göturdum ters ters konustu hiçbişey söylemedi teyzesindede var genetik olabilirmi gemetik olunca düzelme ihtimali olmuyo mu canım cok skkn çok üzülüyorum

8 Cevaplar

0 oy
(2,987 puan) tarafından
Birden mi oldu acaba bagirdiniz mi veya korktu mu anı bağırma dan da kaynaklı olabilir 
(163 puan) tarafından
Çok sinirlenince bagiriıyorum yalan söylemiyim ama diyemem şu gün bagırdım o yüzden oldu diye hiç bilmiyorumm ama keske korktuğu için olsa onun çözümü varmıs düzeliyomus gemetik olunca daha zormus düzelmesi
-Reklam-
0 oy
(20,185 puan) tarafından
Dostum bı süre bence olabildiğince sakin olun. Onun eglenecegi seveceği şeyler yapın. Muhabbet edin. Ve onun sözünü tamamlamayı. Kekemelik yokmuş gibi davranın. Sabırla hicbisey yokmuş gibi dinleyin. Ve ne durumlarda daha çok kekeliyo onu çözmeye calis. İnşallah düzelir bilemiyorum. 
(163 puan) tarafından
İnşallah canım çok sağoll
0 oy
(94 puan) tarafından
Bagira bagira kitap okusun diyecem de okuma bilmez resimli hikayeler alın onu yorumlasin sizde can kulağıyla dinleyin belki faydası olur
(163 puan) tarafından
Tamam canım denıcem çok sağol
0 oy
(2,765 puan) tarafından
Yiğenimde 4 yaşında ve o da bir anda kekelemeye başladı. Dil terapisine başlayacaklar. Ayrıca kreşe başladı. Eğitmen bu yaştaki çocukların ilgi çekmek içinde yapabildiğini söylemiş. Siz bir dil terapisti araştırın derim
(163 puan) tarafından
Yarın bi değerlendırmeye gidicez zaten dil terapistine
0 oy
(11,599 puan) tarafından
Canım görümcem çocuklarına öok bağırıyor 6 ve 3 yaş çocukları ikiside kekeliyor 
(163 puan) tarafından
Allah yardımcıları olsun
0 oy
tarafından
Ay canım bu konu iki ay önce başıma geldi 

Oğlum çok eskiden aldığımız oyuncak mikrofon vardı ta bebekken ondan korkmuştu bende bundan iki ay önce çıkardım oynarlar diye bu çocuk yine korkmuş ben bilemedim onu da aldım bir odaya koydum oğlum ondan sonra tuvalete dahil gitmedi odadan çıkmadı birden kekelemeye başladı ama ben bunları bir hafta sonra bagdastirdim, oyuncagin göz önünde olması onu tetiklemis neyse sonra oyuncağı gözünün önünde çöp konteynerine attım eve geldim evi gezdirdim bak hiçbir yerde yok dedim 

Zamanla iki üç hafta kadar sonra iyice düzeldi şimdi ise çok şükür hiç kalmadı 

Belki de sizinde böyle probleminiz olmuştur o yüzden bu kadar ayrıntılı yazdım 

Ve evet bu sürec içerisinde defalarca ağladım ben çok zor bir durum size de geçmiş olsun 
(163 puan) tarafından
İnşallah korktuğu için olmuştur
0 oy
(8,881 puan) tarafından
Teyzemin oğlu öyle kekeme ama daha yaşı kücük bol bol kitap okuyo dil okuluna gidiyomuş düzele bilir babasıda öyleymis sonradan geçmiş
(163 puan) tarafından
İnşallah bizimde düzelir
0 oy
(694 puan) tarafından
Benim erkek Kardeşim ilk konuşmaya başladığında çok güzel konuştu. Bir dizi vardı Geniş aile orda kekeme konuşan bir karekter vardı kardeşim onu taklit ediyor du daha küçüktü ve öyle devam etti büyüdükçe dahada zorlandı şimdide öyle bazen kelimeler çıkmıyor kendini özüyor çok kez ağladı okula gitmeyecem dedi okulda dalga geçiyorlar diye şimdi üniversite de okuyor. Demem o ki bişeyden etkilenmiş olabilir başka doktora gütürün yada dil terapistine. Bişey olmaz zamanla geçer demeyin kardeşim 21 yaşında halen öyle. 
(163 puan) tarafından
Genetik olunca iyileşme olmuyo malesef

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 40 göst.
21 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ümranşen (1,880 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 199 göst.
6 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Melodiii (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 144 göst.
12 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Durunun Annesi (4,292 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 146 göst.
28 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Kubraaaaa4545 (188 puan) tarafından soruldu

411,415 soru

12,384,663 cevap

43,443 kullanıcı

Kategoriler

...