0 oy
254 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar 12 gün önce doğum yaptım daha önceden bir kızım vardı ve hep kafayı yedi resmen uyku bilmiyor kesinlikle öğlene kadar yatıyor gün içinde oglende kalkıyor 11 e kadar uyutmuyor um iyice yorulsun diye 11 de uyuyor 11 buçuk yada 12 gibi bir kalkıyor amma 4 amma 5 sabaha karşı uyuyor delircem artık yaa sabah erken kaldırıyor um oglende uyumuyor akşam üstü dayanamıyor uyuya kalıyor yine gece uyku yok delircem artık yaaa oğlum hep perişan kaldı yavrum saat 3 buçuk su an hala ayakta gözünde gram uyku yok oğlumu kayınvalidem e verdim emzirip siz ne yapıyorsunuz bir şey kullanıyor musunuz en son doktora goturcem başka çare yok

3 Cevaplar

0 oy
(3,315 puan) tarafından
Uyku damlasi vardi bitkisel onu kullaniyordum, by by night galiba ismi
tarafından
İse yarıyor muydu peki uykusu geliyor mu yada uzun uzun uyuyor mu
(3,315 puan) tarafından
Evet yariyordu, artik en son care onu kullandim
(958 puan) tarafından
O tür ilaçlar gelişim geriliği yapıyor diye kullanmadım ben benim kızımda yeni dogdugunda gece yarım saat belki uyurdu yada uyumazdi gece boyu ayağımda salliyordum ama ona rağmen yine kullanmadım aklımdan geçmedi değil ama çocuğa yazık
(3,315 puan) tarafından
3 yil direndim ama dogal icerikli oldugundan dolayi uykusu duzene girene kadar 2 3 hafta kullandim
tarafından
Yeni bebeğim var uyumayinca ona sarıyor uyku düzeni olunca bırakırım yaa
-Reklam-
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Erken uyandirmak v belirledifiniz saatte uykusu olmasa da o yataga girmek bir sure sonra o saatte kendisi uyumak istitecektir
tarafından
Şaşırdım artık yaa erken uyandırdım yok geç uyandırdım yok
(3,102 puan) tarafından
Ben uyku sersemi 3 bucugu yas olrak algoladim bence.nolursa olsn disaridan o baybay night damla falan hic bulasmayin bi doktorun birinden iyi olmadigini duymstum
Cocugun uyumamasinib sebebi ne o sebebi bulmak sonrasinda ona gore harejet edin gaz mi sicaklok mi isik mi vs hepsini deneme yanilma yontemiyle bulmaniz gerekiyor
(3,102 puan) tarafından
Yatirirken oldukca karanlik bi ortam ve guzel bi anne ninnisine dayanabilecek yavru yoktur diye dusunuyorm 4yaaidaki pasami 1 de bu sekilde uyuttum uykum yok diyerek girdi yataga
tarafından
2 buçuk senedir neler denedim olmadı ninni masal
0 oy
(258 puan) tarafından
sağlık ocağında ebe bir tane damla önerdi biz kullanmadık ama kendisi kullanmış çocuğuna belki işinize yarar diye yazıyorum: 

melatonin damla. çocuk için kullanacağınızı söylersiniz. yetişkin için olanı da varmış çünkü
(258 puan) tarafından
evet tavsiye edeceği bir o olur onun dışında bişey yapmıyorlar yani normal görüyorlar
(258 puan) tarafından
bu arada uyumayan çocuğunuz kaç yaşında?
tarafından
28 aylık 2 buçuk yaşında 1 aydır böyle hamileydim yeni doğum yaptım hep çıldırdı akşam 1 saatlik uykuyla duruyor sonra öğlene kadar yatıyor
(258 puan) tarafından
çocuğunuz acaba 2 yaş sendromuna biraz geç mi girdi? daha önce böyle değilmiş sanırım 1 aydır böyle doğru mu? eğer öyleyse büyük ihtimal sendroma girmiş. çünkü hr çocuk bu sendromda böyle uyku sorunları yaşıyor. aynı sorun bizde de var. bazen gece kalkar 3 saat ayakta kalır sabaha karşı uyur misal.
tarafından
Yani normal bir uyku düzeni olan çocuk uyur diye düşünüyorum birde öğlen 12 de kalkıp akşam 12 ye kadar ayakta kalan bir çocuğun yorgunluktan bitmesi lazım akşam üstü uyumak istiyor uyutmuyor um ağlıyor sızlıyor sonra unutuyor 12 uyku diyince kaçacak yer arıyor uyusa bile 1 saat maksimum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 238 göst.
23 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 589 göst.
7 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Dilekk (1,136 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 552 göst.
16 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aygün24 (1,340 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 473 göst.
26 Kasım 2020 Diğer kategorisinde MelikeArslan (830 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,720 soru

23,669,517 cevap

309,460 kullanıcı

...