0 oy
169 göst.
Diğer kategorisinde (943 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Hshehsjdkdmemsmsgs

13 Cevaplar

0 oy
(963 puan) tarafından
Benimde rüyamda gördüklerim çıktı anneler genellikle görüyor kaç haftaliksiniz suannda 
(943 puan) tarafından
14 olduk bu gun ben hamile oldugumu ogrendigimden beri 3 defa kız gördüm rüyamda
(963 puan) tarafından
Ben hep hamile kalmadan önce görürdüm o şekilde hamile kaliyordum
-Reklam-
0 oy
(4,421 puan) tarafından
Bende görmüştüm pamuk gibi iri gözlü kirpikleri dolu dolu gamzeli bebek görmüştüm ama cinsiyet hatırlamıyorum ne gördüysem öyle bı kızım oldu 
(943 puan) tarafından
Yaa ne güzel
(4,421 puan) tarafından
Evet canım rabbim sağlıklı evlat versin
0 oy
(7,751 puan) tarafından
İki kızımda oğlum olduğunu gördüm :) 
(943 puan) tarafından
Kız diemi düşünüyordun sende canım
0 oy
tarafından
Ben de hep kiz gordum ruyamda..ve kizim oldu
0 oy
(5,896 puan) tarafından
Bnmde rüyamda kızım oldgnu gördüm ama tombiş pembe yanak gerçektende öyle oldu tombiş pembe yanak çekik gözlü 
0 oy
(1,269 puan) tarafından
Hamileligimin başlarında rüyamda pembe kıyafetler içinde minicik bir kız bebek emzirdigimi gördüm sonuç minicik dünyalar güzeli prensesim oldu Allahim gönlünden geçeni sağlıkla kazasız kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 
0 oy
(157 puan) tarafından
Yani his ettigin ruya gercek gibiydiyse bence doğrudur. Cunku bende cok merak ediyordum ve ruyamda ultrasyondayken bebegin cinsiyetini gordum. Oylede oldu 
0 oy
(31 puan) tarafından
Anneler hissediyor gerçekten bende boncuk gozlu oglan gördüm hep ve bi oglum oldu h3mde mavi gözlü :):)
0 oy
(3,355 puan) tarafından
Ben ikisini de gördüm rüyamda tıpkı aynısı resmen hele ikinci oğlumu saçları sıfır bir sekilde gördüm geçen gün saçlarını kestik bakıyorum aynı rüyamda ki bebek :)
0 oy
tarafından
Bende iki kızımda da kız olacağı haberini gördüm rüyamda.ama şimdiki hamileliğimde baya kafam karıştı kucağıma çok güzel bir erkek bebek veriyorlar hatta ismine kadar söylüyorlar kaç defadır öyle görüyorum ama doktorum kız dedi .hislerim rüyalarim da çoğunlukla çıkar yani ne görsem çıkar abartmıyorum bazen kırk kat yabancıya bil ne görsem çıkıyor iki kizimdada net bir şekilde gördüm kızlarını bunuda öyle ama bilmiyorum gerçekten benimde ilk defa kafam karıştı 
0 oy
(1,097 puan) tarafından
Ben hamile olduğumu öğrenmeden bir gün önce kız bebek rüyası görmüştüm. Şu an hanimeyim ve bir kızım olacak. Bebek sarı saçlı ve mavi gözlüydü bana benziyordu doğumdan sonra göreceğim artık. Benim rüyalarım genelde çıkıyor o bebek olduğunu düşünüyorum hala ben
0 oy
(610 puan) tarafından

Canım ben de dün gece gördüm rüyamda doğum yapmışım dünya güzeli yanakları pembe pembe nasıl tonton öyle seviyordum oturuyordu beşikte:) şuan 12 haftalığım 3.hamilelik  cinsiyet bilmiyorum yaşayıp yaşamayacağı bile belli değil spiral kaymadan hamileyim bakalım hayırlısı bak internet de de gördüm rüyamdakine benziyor sana atayım

image

0 oy
(3,452 puan) tarafından
Ben ve eşim erkek görmüştük erkek oldu canım 

İlgili bir soru bulunamadı

410,679 soru

12,356,415 cevap

41,052 kullanıcı

Kategoriler

...