0 oy
277 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,627 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız akşama yemekleriniz neler bittimi işler neler yaptınız belki kolay şeyler gözüme ilişir bende üşenmem yaparım 

Kahvemi  aldim 4 gözle  menüleri bekliyorum 

image

9 Cevaplar

0 oy
(1,218 puan) tarafından
Afiyet olsun canım kendime diyet yemeği eşim ve çocuklara ne yaparım Allah bilir karışık kızartma yapasim var bilmiyorum hiç bende beklim bakalım burada belki aklıma bisiler gelir
(4,627 puan) tarafından
İnşallah cnm
-Reklam-
0 oy
(209 puan) tarafından

Afiyet olsun canım keyfin bol olsun :)

Ispanak yemeği yapıcam galiba bugün üzerine yoğurt oğluma da belki köfte kızartırım 

(4,627 puan) tarafından
İnan hiç bir şey yok işin kötüsü ağrım var uykum var çocuk yiyecek adam uğraşma dedi ama beton atıyorlar geç gelecek birde yemekle uğraşmasın istiyorum

Hiç bir şey bulamazsam bayat ekmeklerim var yalancı pizza yaparim eşim yola çıkınca fırını acarim sıcak sıcak yeriz
(209 puan) tarafından
Canım olmadı bulgur pilavı yap yanına köfte salata yaparsın bebişin de yer bence
(4,627 puan) tarafından
Bulgur pilavı  yasak midede büyüme yapıyor eşim geç gelicem dedi ama erkenden geldi bi kaç gündür ıspanak arıyorduk bulmuş tavuk suyunu şehriye çorbası ıspanak yapicaz başladığım tavuklada güzel bir salata oh mis
(209 puan) tarafından
Ohhh afiyet şeker olsun canım ne güzel düşünmüşsün
(4,627 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm ♥️
0 oy
(486 puan) tarafından
Köz patlıcan yapmayı düşünüyorum ama yanına ne yapacam bilmiyorum evde Ocak yok sadece fırında ne yapabirim
(4,627 puan) tarafından
Patates olabilir
0 oy
(5,353 puan) tarafından

Afiyet olsun. İşlerim bitti evde biraz domates patlıcan ve kapya biber vardı sos yaptım az uzundim toprağı doyurup uyutacam akşama karışık kazartma yaparım diye düşünüyorum...

image

(4,627 puan) tarafından
Benim toprakta uyusa  çok makbule geçer bende uyurum

Bereketli olsun inşallah
(464 puan) tarafından
Nasıl yapılıyor hıc yapmadım
(5,353 puan) tarafından
Cok yaramaz bnki
(4,627 puan) tarafından
Sana yemin ederim düz duvara tırmanıyor diyorum bunun ormanda yetişmesi lazım
(5,353 puan) tarafından
Biberlerimi fırında kozledim patlıcanları tüpte kozledim temizledim dometesleri soydum rondodon geçirdim sonra patlıcanları ayrı biberleri ayrı rondodon geçirdim karıştırıp kaynattim bir çay bardagi sıvı yağ koydum iki diş sarimsak tuz acı biberr
(5,353 puan) tarafından
İlk aylar cooook sakindi tmm çok iyi ağlamayı bilmez derdim takı 6aylik olana kadar emdigim süt burnumdan geldi
(4,627 puan) tarafından
Benimki de 1 yaşına kadar varla yok arasında bir çocuktu
0 oy
(5,875 puan) tarafından
Ve aleyküm selam canım 

Afiyet olsun işler bitti namazımı kıldım uzandım öyle

Yemekte biber dolması şehriye çorbası salata var
(4,627 puan) tarafından
Şehriye çorbası güzel fikir aygaza az tavuk atayim suyuyla şehriye çorbası etiyle salata yapayım

Teşekkür ederim cnm Allah kabul etsin dualarına benide katarsan çok sevinirim 3 ay oldu artık iyileşmek istiyorum
(5,875 puan) tarafından
Rabb'im sanada hayır'lı sağlıklı kolay doğum nasip etsin hayırlısıyla kucağına alırsın inşaAllah ❤❤
(4,627 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️♥️♥️
(5,875 puan) tarafından
Sendende razı olsun canım benim ❤❤
0 oy
(639 puan) tarafından
Afiyet olsun canim sabah kahvaltı yaptık eşimi ise gönderdim biraz domates aldirmistim kırmızı biberle kahvaltılık sos yaptım çilek vardı biraz onu da recel yaptım salon koridor ve yatak odasını topladım yastıkları döktüm kılıfları ve adtarlarini yıkadım aksama balık salata kola yapacam ama şimdi ne yicem bilmiyorum canım hiç bir şey de istemiyor bı yemek yiyeyim o yastıkları doldurcam geri kızı uyutcam sonra da akşam yemegine giriscem bulaşıklar da var mutfakta umutsuz ev kadınlarına bağlarım iyice bitmiyo su isler
0 oy
(1,119 puan) tarafından

image

bi takım bezelye var burda istersen☺️akşam yemeğim babamiz geç geliyor sizede afyet olsun ben çok yorgunum kim kaldircak beni burda

0 oy
(7,237 puan) tarafından
Libye (taze börülce)

Bulgur pilavı yaptım

Annemde aradı buraya gelin diye ama gidemem 
0 oy
(1,081 puan) tarafından
Etli türlü 

Bulgur pilavı 

Cacık 

İlgili sorular

+2 oy