0 oy
705 göst.
Diğer kategorisinde (3,055 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Fotoğraf silindi.

kizlar bu öğretmen anormal mi ya ses kayıtlarıni birde dinleseydiniz terör estiriyor yani çizgilere niye dikkat etmiyorsunuz dedikleri öğrencilerin çizdiği şey yeni yeni öğreniyorlar

27 Cevaplar

+20 oy
(12,915 puan) tarafından
Ben Öğretmenim arkadaşın sıkıntıları var sanırım. Okula gidin. Bunları ss aldığınızı ses kayıtları ve ss ile kendisini milli eğitime şikayet edeceğinizi çocuğunuza şiddet uyguladığını bildiğinizi söyleyin. Onun yerinde olmak isteyen binlerce insan olduğunu kendisine hatırlatın. Maaşını aldığı işini düzgün yapması gerektiğini aksi takdirde bu işi sadece ilçe/il milli eğitim ile sınırlı tutmayacağınızı bakanlığı muhakkak ulaşacağınızı söyleyin. Öğretmen bazen kızar azarlar ki hepsi çocuğun iyiliği toplumsal düzene uyumu içindir bahsettiğim güruh lise. Ama birinci sınıf bebeğine çocuk bile değil annesinin kuzusuna bu şekilde davranamaz. Eğitim bu yaşta şefkat ile doğru orantılıdır 
(12,915 puan) tarafından
İşte bu üslup berbat bir de isim isim ödevini yapmayan ifşası falan çok çok fena
(3,055 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim dediklerinizi yapacağım gerekirse ben gideceğim çünkü ablam da sessiz sakin biri oğluna üzülüyor oğlun çok hevesle gitmek istedi şimdi gitmiyor evde ağlıyor diye üzülüyor ki gerçekten yeğenim öyle yaramaz biri de değil annem kuzusu dışarıya bile çıkmaya korkar Allah iyi etsin aynen dediğiniz gibi öğrenci ismi bile vermiş değişik bir kadın ben mi abartıyorum diye buraya sorayım dedim
(860 puan) tarafından
Nagis hanım, kutlarım sizi ne güzel ifade etmişiniz toplumun sizin gibi öğretmenlere ihtiyacı var bahsettiğiniz güruh gercekten çok fazla can sıkıcı
(12,915 puan) tarafından
Hayır tepkiniz abartılı değil çoğu kez öğretmeni haklı bulup artı eksisini anlatmışımdır burada. Fakat bu olay baştan ayağa fiyasko.
Canım bizler öğretmen olarak kızıyoruz da bazen fakat asıl amaç iyi insan düzgün nesil yetiştirmek. Amaç buradan sapıp küçük çocuklar üzerinden güç gösterisine dönemez. Hele ki böyle ifşa yoluyla velilere herkes içinde sorumsuz damgası vurulamaz
(17,467 puan) tarafından
Yazılacak her şeyi yazmışsın hocam bize sadece artı vermek düşer kesinlikle şikayet edin kimse silah zoru ile çalıştırmıyor onu o okulda
-Reklam-
+1 oy
(1,849 puan) tarafından
Bence sinif toplanıp hemen müdüre çıkın derim.Çocuklar okuldan soğuyacak böyle giderse
+1 oy
(3,820 puan) tarafından
Benım kızımda 1 e başladı bu öğretmen hiç normal degıl bismillah daha bır hafta oldu kesinlikle şikayet etsinler çocuklar bu dönemde öğretmenı sevmezse okuldan uzaklaşır 
0 oy
(20,339 puan) tarafından
Bismillah hoca yeni başladı çocuk tövbeeeee
(3,055 puan) tarafından
Ya sabahki postuma da bakarmisinz yeğenimin kulağını da çekmiş ilk günden . Yani bu çizgileri de veliler mi yapacak yeni yeni başlamış öğrenciler normal ya bu kadar tepki siz birde ses kayıtlarını dinleyin yok bilmem ben nasıl ders veriyorsam siz de evde ödevlerini yaptırmak zorundasınız bu sınıfta 60 kişi varsa da 60 kişiyi öğrenmek zorunda bilmem ne görün
(20,339 puan) tarafından
Okudum cnım hatta yorum yaptım yanlış bi tutum sergiliyo böyle verimli olamaz çocuklar
0 oy
(7,637 puan) tarafından
1 sınıfmı  bu 
0 oy
(1,814 puan) tarafından
 Dur bismillah daha bı hafta oldu bu ne baski benim kzimimda böyle çiziyor öğretmen yıldız veriyor kızıma öyle seviniyor ki daha fazla yapmak istiyor 
0 oy
(1,559 puan) tarafından
Tövbe tövbe normal değil 
0 oy
(2,301 puan) tarafından
VAlla gidin hesap sorun hem kulağını çekip hemde ahkam kesmesin size saygılı olsun biraz terbiyesiz.. 
0 oy
(5,206 puan) tarafından
Okula görünun cocugun arkasinı bos birakmayin
0 oy
(2,401 puan) tarafından
Bizdede var bunun aynisindan 3senedir neler cekiyorz belli degil ustune bide veli ayrimi yapiyor.ustu basi iyi olan velilere ayri bi oncelik veriyor.benm kizimda guzellignden yirtiyor valla yoksa ogrenci ayrimida var.allah kolaylik versn boylesi gercekten zor.1.sinifa baslayan bebeden ne bekliyorsa artik.siddet kulak cekme vesaire alyinda kalmayin mudure gidin derim.mudurde orali olmuyorsa cimere sikayette bulunun cocugn ozguveni yerle bir olur.ömur boyu bu sorunla ugrasrsnz
(7,131 puan) tarafından
Gerçekten bende buna aşiri sinir oluyorum kılıgın kiyfetin iyiyse adam yerine konuyorsun
(2,401 puan) tarafından
Evet canm malesef ogretmenimizi taniyan herkezde dua et kizin cok guzel ve cok guzel ilgileniyosn yoksa tahammul edemezdn diyirlar
(7,836 puan) tarafından
Resmen çocukluğum aklıma geldi şansıma öğretmenlerim hiç iyi değildi.Durumumuz olmadığı için de hep dışlarlardı ne tokatlar yemişliğim ne öğretmenler tarafından rezil olmuşluğum var. Rabbim sorsun.
0 oy
(1,864 puan) tarafından
Öğretmen ne bekliyor acaba çok merak ettim bu ne sinir öğretmendeki biraz sakin olması gerekiyor ki diğer postu da gördüm asla kabul etmem kimse benim çocuğuma el kaldıramaz yüksek sesle konuşamaz bile ablanın yerinde olsam müdürle görüşürüm daha da olmasa sınıfını değiştiririm
0 oy
(4,842 puan) tarafından
Ayyyy gidip öğretmenimizi kocccaman kucaklayasim geldi 
0 oy
(302 puan) tarafından
Çok acemi birine benziyor zaten öğretmen hanım bence kesinlikle şikayet edilmeli ilk haftadan isim verilerek mahcup etmek de ne demek
0 oy
(1,071 puan) tarafından
Ya daha ilk hafta benim hiçbir şey yapamayan çocuğum var ki 30 çocuk:))) tek tek bakıyorum olmazsa bile silmek yok güzel güzle beraber yapıyorum ..niye heveslerini kırıyorlar anlamıyorum bu.meslektaslarimi
0 oy
(860 puan) tarafından
Allah aşkına öğretmen misiniz eskiya mi ne bu havalar desin birinizde aşırı sinir bozucu herkes saygıdan Nezaketten susuyor o da kendini bişey sanıyor. Az sesinizi çıkartın kurban oluyum benim içimde kaldı ya
0 oy
(7,074 puan) tarafından
Sen niye üslubuna dikkat etmiyosun bu yaşında diyesim geldi öğretmene. 
0 oy
(2,842 puan) tarafından
Herkes sevdiği mesleği yapsın bence para kazanmak için çalişmak doğru değil bunlar daha 6 yaşında yada daha küçükler hiç bir şey bilmeden okula başliyor çoğu ve öğrenmek için okula gidiyorlar mesleği öğretmen olan kişi bunu bilmiyor galiba sabrı ve dayanma gücü yoksa dışarı da atanma bekleyen öğretmenler var onlar yapsın bu işi  bence şikayet dedin
0 oy
(4,477 puan) tarafından
Öğretmen ağalık taslamaya çalışıyor sanırım, bazıları böyle terör estirerek başarı ve saygı kazanacaklarını sanıyorlar. Sizin yerinizde olsam ciddi şekilde tepkimi gösteririm ama kendisiyle muhattap dahi olmam müdüre çıkarım direk.
0 oy
(432 puan) tarafından
O ünlemleri gider bi tarafına s*kardım gerizekalı mı ne? Gidin hemen şikayette bulunun. Cimere yazın 
0 oy
(2,135 puan) tarafından
Gidin nereye gerekiyorsa sikayet edin. Çocuklara tahammülün yoksa niye sınıf ögretmenligi okuyorsun akıl.sız. 

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 659 göst.
2 Nisan 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 382 göst.
9 Mart 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,768 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 867 göst.
20 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 622 göst.