+1 oy
93 göst.
Diğer kategorisinde (351 puan) tarafından
2 yas oldu ben hala vermedim doktorumuz verme dedi son kontrole gidemedim soramadım da versem birsey olur mu acaba bide hangi sütten hazır süt mü 

6 Cevaplar

0 oy
(703 puan) tarafından
Verme dediyse verme canim bende hiç vermedim yoğurt yedir daha faydalı. Demir eksikligi yapıyor çocuklarda sindirim de zorlaşıyor.
(351 puan) tarafından
Yoğurtlu çok seviyor zaten canım gelip gidip yer maşallah
-Reklam-
0 oy
(3,452 puan) tarafından
Zaten faydalı bir şey değil canım vermesen de olur. Hepsi aynı mı bilmem de şişkinlik iştahsızlık yapabilir onu içince tok hisseder. Biz karadut özü pekmez yabanmersini özü gibi şeyleri sulandırıp veriyoruz. Bir de evde meyve suyu yaparak
(351 puan) tarafından
AA güzelmiş karadut özü aldım İnternet'e de pek beğenmesi oglum
0 oy
tarafından
İlla vermek istiyorsan çiğ süt al hazır sütlerden uzak dur ve çok verme alışmasın. Süt çokta faydalı bir şey değil. 
(351 puan) tarafından
Yok canım olsada olur olmasada merak ettim acaba bizim doktor mu verdirmiyor sadece diye
0 oy
(4,367 puan) tarafından

Yaşında doktor kontrolü altında verdim suan 3 yaşını geçti binde bir veriyorum özellikle o an yemek veremiyorsam veriyorum biraz rahatsızim eşim ise gidiyor her Saniye oğlumun ihtiyaçlarına yetişemiyorum 

(351 puan) tarafından
Anladım canım o zaman ben doktoru dinlemeye devam edim
(4,367 puan) tarafından
Sen bilirsin cnm benim oğlum 2 yaşına kadar hiç bir şekilde süt ve süt ürünleri tuketemedi o yüzden 2 yaşından sonra dr ver dedi
0 oy
(18,156 puan) tarafından
Üç yaşına yaklaştı ara ara veriyorum çok sık olmamakla birlikte 
(351 puan) tarafından
Hım ben vermeyeyim o zaman doktor ne zaman derse
(18,156 puan) tarafından
Yani ayran veya yoğurt tüketiyor daha çok onlar yeterli olur sütün sindirimi zor olur
0 oy
(12,991 puan) tarafından
1 yaşından sonra verilir ama anne sütü alırken gerek yok. ha illa süt vermeye de gerek yok özellikle kahvaltıda, mideyi doldurur, uzun süre tokluk sağlar bebeğin kilo alımı yavaşlar. fazla içerse demir eksikliği yapar. Gün içinde 1 bardak içebilir çok istersen
(351 puan) tarafından
Yok canım çok istediğimden değil bazen gorumcem falan soruyor bu çocuğa niye süt vermiyorsunuz diye o yüzden merak ettim
(12,991 puan) tarafından
vermiyorum gerek yok de ha bu cevap yetmiyorsa ben de evde veriyorum yatarken de geç boşver :)

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 511 göst.
3 Eylül 2021 Diğer kategorisinde 1993cagla (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 397 göst.
6 Ocak 2024 Diğer kategorisinde O bir anne... (1,169 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 105 göst.
15 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynnpp (471 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 731 göst.
29 Nisan 2022 Diğer kategorisinde O bir anne... (1,169 puan) tarafından soruldu

409,604 soru

12,313,662 cevap

38,782 kullanıcı

Kategoriler

...