+1 oy
148 göst.
Diğer kategorisinde (20,839 puan) tarafından
Kızlar emzirirken başımdan aşağı sular boşalıyor resmen. Ben hep başımdan terlerim en çok. O yüzden öyle heralde diye düşünüyorum. Sizin de aşırı terleme oluyor mu 

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ayyy bende öyleydim canım hele lohusayken oyyy geçti gitti hepsi minik kuşum 3 buçuk yaşında çok şükür ☺
(20,839 puan) tarafından
Lohusalıkta farketmedim. Ama bu benim ikinci coxuk. Bunda çok daha fazla terliyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
çok fazla bir de gebelikte ve sonrasında 14 aylık bebeğim koktuğumu hissediyorum terlerken. öncesinde olmazdı 
(20,839 puan) tarafından
Kizler benim kızım 8300 Gr falan. Yakında olcmedik daha. İçiniz rahat olsun diye yazayım dedim. Beterin beteri var. Benim kız benle yatmaz. Abisiyle odalarında yatarlar. Ben de gece milyon kere kalkar giderim yanina emzirmeye.   Çok şükür sağlığı yerinde diye kendimi avutuyorum ama içim içimi yiyo yine de. Bugün yediği tek şey 3 5 yemek kaşığı tarhana corbasidir. Kahvaltıda hicbirsey yemez. Asla ağzına sürmez. İnanın deli olcam artık. Bazen sinirden pat diye patlayasim geliyo.
tarafından
yemeyen çocuğun işi zor. ama şu demir takviyesini sen de araştır canım kontrole de götür. sağlığı yerinde olsun evet ama bir tık zayıf geldi
(20,839 puan) tarafından
Doktora gittik dostum. Tahlilleri yapıldı. Böbrek ultrasonu çekildi. Doktor biseyi yok dedi. Yani bizimkinin cinsligi. Ya inanır mısın bu saat oldu uyanık daha. Deli olmak üzereyim. Ve milyon kere anne diyo. İçim bomba gibi şuan.  Bı bağırsam kendime gelcem ama bagirsmiyorum.
tarafından
yapısı öyle belkide. arkadaşımın kızı 2 yaşında o da 9 kilo falan. dçkan değerleri vs iyi ama kilo yok hayır gördüğüm kadarıyla bşr şeyler de yiyor yani
tarafından
geçen gün ben bağırdım, hastayım bir de halsizim burnum akıyor, başım ağrıyor. ağlıyor her şeye, inat ediyor. bağırdım ve benşm bağırmama ağladı. içim sızladı.
0 oy
(104 puan) tarafından
Bende aşırı terliyorum herkeste oluyor sanırım
(20,839 puan) tarafından
Demek ki öyle
0 oy
tarafından
Yoo bebek terliyo alnı boncuk boncuk oluyor
(20,839 puan) tarafından
O da terliyo. Ama benim burnumdan damlayacak ter nerdeyse
0 oy
(2,098 puan) tarafından
Benim kadar terleyen yoktur bacım heralde 
(20,839 puan) tarafından
Demek ki normalim

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 97 göst.
24 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde damlademiral0 (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 68 göst.
3 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Beyzanur (902 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 145 göst.
26 Mart 2023 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,574 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 116 göst.
25 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kardi777 (30 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,290 soru

23,677,867 cevap

310,036 kullanıcı

...