+1 oy
202 göst.
Aile kategorisinde (699 puan) tarafından
Bir tanıdığımız hamile ve erken doğum riski olduğu için hastanede 1 haftadır. Kız bebeği hiç istemiyor eşinden boşanmak istiyordu. Konu böyle açıldı. Kız gerçekten de büyük bir ihtimalle doğumdan sonra bebeğini kaynanasına verecek. Çocukla isteyerek evlenmişti aslında sonra aralarında bir şeyler oldu. Sonra görümcem bana sen olsan verir misin dedi (30 haftalık hamileyim) ben de asla vermezdim dedim. Kaynanam da bana VERİRSİN VERİRSİN dedi duymazdan geldim. Elime annen bana böyle böyle dedi dedim bana kes sesini dedi burada haksız olan ben miyim annesi bana ne hakla bunu demeyi cesaret ediyor yani akşam eşime ne söylemeliyim çok sinirlendim ona şu anda ne diyeceğimi bilemiyorum. 

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bu nasıl bı muhabbet ya. Yani arkadaşında hiç mi vicdan yok yazık değil mi anneye hasret bebek büyür mü. Bir bebeğin hastalanmasıni bile anne sütü önler. İçi vicdani nasıl alıyor anlamıyorum. Hele senin kayınvalidenin sana dediği. Duygusuz adi insan. Hele ki kocanın terslemesi. Yazık günah bacım. Üzüldüm sana. Hamilelikte hormonlar tavan yapmışken insanlar nasıl düşüncesiz konuşabiliyor. Kaynanan çok istiyorsa kendi de doğursum bı tane 
(634 puan) tarafından
++++++ sonsuZ
(4,043 puan) tarafından
Dogunca gorunce hisleri değişir simdi gormeden konusmasi kolay. Paikolojisi normal degil bi de hamilelik hormonlari ustune sorunlu hamilelik yipratmistir mantıklı dusunemiyodur. Amaaa bana kes sesini diyecek kocanin sesini oyle bi keserim ki iflahi kurur.
(699 puan) tarafından
Umarım değişir fikri de vermez kaynanasına. Çok duygusal bir yapım vardır benim. Hamilelikte dolayı daha da duygusallaştım. Eşime pek kıracak bir şeyler söyleyemiyorum ama o beni çok güzel kırıyor. Benim de bir sabrım var sabrım tükenince her şey bitecek az kaldı artık
tarafından
Zaten hep öyle olur canım susanin üzerine giderler. Sükuneti eziklik sanar bazı haysiyetsizler
tarafından
Daha doğmadan bebeğinden vazgeçmiş biri doğduktan sonra ne kadar sağlıklı bir anne olabilir ki ? Sonra haberlerde izliyoruz bebeğini darp etti, şiddet uyguladı, tecavüz tacize göz yumdu diye. Hep böyle psikolojisi bozuk insanlardan çıkıyor ve vicdan yoksunlari
-Reklam-
0 oy
(861 puan) tarafından
Sana kes sesini diyen eşin dimi doğru anladım
(699 puan) tarafından
Evet o sanki haksız benmişim gibi eşim yanımıda değildi. Ona anlattım böyle böyle oldu diye
(861 puan) tarafından
Eşe annesini kötüleyip (haklı dahi olsan) taraf seçmesini beklemek genelde istenilen şekilde sonuçlanmayabilir. En mantıklısı annesiyle olanın annesiyle kalmasıdır, meseleye eşi dahil etmemektir. Kimin haklı olduğundan ziyade kimin mağdur edildiğini görüyorum bu meselede. Görümcenin sorduğu soru saçma, kaynananın sergilediği tavır saçma, eşininki apayrı bi saçma. Gebelikte zaten hormonları duyguları zirvede yaşıyoruz, pireyi deve yapabilecek potansiyele sahibiz. Anlamak istemeyene anlatamazsın bazı şeyleri. Saçma sapan tavırlar yüzünden boşu boşuna kendini üzüp strese sokma Allah'a havale et geç hepsini
(699 puan) tarafından
Evlenmeden önce melekti şimdi şeytan oldu
0 oy
(254 puan) tarafından
Kaynanan sana verirsin verirsin dediğinde çok istiyosan bi daha doğurursun anne ben benden olanı değil sana babasına bile vermem deseydin eşine anlatıp laf yiyecegine. Herseyinizi eşinize anlatmayı bırakın artık lütfen 
(699 puan) tarafından
1 buçuk aydır şehir dışındaydı. Bu gün sabah döndü giderken aramız bozuktu zaten. Yine böyle bir konu yüzünden. Gittiğinden beri hiç aramadım onu dedim büyüklük bende kalsın ziyaretine gideyim dedim bir daha asla gelmem artık onu anladım. Eşimin gözümde o bir melek bu gidişle annesi ile birlikte kalacak haberi yok. Her zaman o haklı yanında da böyle davranıyor bana sesini etmiyor. Artık kendimi zor tutuyorum nefret ediyorum o kadından.
(254 puan) tarafından
Sana küçük tavsiye laf yiyip içine dert edeceğine ağzının payını ver ona dert olsun. Kaynana gelin olayı hep böyle. Erkeklerde mal oluyo işte annesi diye toz bile kondurmuyolar işte. Boşver bundan sonra susma ver ağzının payını bak nasıl el üstünde tutuluyosun
0 oy
(634 puan) tarafından
Başkasının mutsuzluğundan faydalanıp bana laf sokuyorlar de hamileligini söyleyerek doğru mu bu yaptıkları sence de
0 oy
(45 puan) tarafından
Aynen benim eşim ben haklı olsam bilr hep annesinin tarafında kayınvalidenin sana onu demeye hakkı yok bi kere insan biraz saygılı olur herkese her laf söylenmez 
(45 puan) tarafından
Sana şöyle diyeyim eşimin gözünün önünde kaynanam bana gerizekalı dedi bende kendimi savundum bana niye öyle dedin diye suçlu kim biliyo musun yine benim konu da ne biliyo musun çeyreği kaybettim eşime söylemedim o da duymuş annemlerden gidip eşime yetiştirmiş neymiş hiç bişey paylaşmıyo muşum onlarla kendi malımı kaybettim ama gerizekalı oldum üatüne üstlük ben suçlu oldum ama eşimin gözünde annesi melek
(45 puan) tarafından
Yani eşine ne dersen de boşa konuşursun ha duavara anlatırsın ha ona ben anlatmayı bıraktım kendi haline bıraktım ne halleri varsa görsünler
(699 puan) tarafından
Öyle maalesef bana yanında da böyle şeyler diyor ama o ağrızını açıp da hiçbir şey demiyor. Sen yine kendi hallerine bırakmışsın ama ben yapamıyorum da hep söylediği şeyler aklıma geliyor yine olan bana oluyor. Sabrım illa ki bir gün tükenecek onlar o zaman görecek
(45 puan) tarafından
Ben ondan önce çok tartıştım ben haklıydım bana çok laf söyledi eşimi çok doldurdu o gün işte yok gözünü korkutmak sana her iatediğini yaptırmak istiyo falan filan halbu ki yemin ederim o söyledi ben düşündüm ya bu ne kadar kötü düşğnceli biri dedim kendimi harab ettim kafayı yedim ama ne oldu annesi yine melek yine haklı baktım bunlar konuşmaktan anlamıyo ne dmeişler 1 delille kırk alimi yendim 40 delille bir cahili yenemedim cahilleri kendi cahilliğiyle baş başa bıraktım sen de öyle yap bence
(699 puan) tarafından
Denerim canım
0 oy
(2,101 puan) tarafından
Şuursuz bı muhabbet olmuş 
0 oy
(16,234 puan) tarafından
Eşine annesini çekiştirmeyeceksin güzel kardeşim totosuna güvenen doğursun deyip ağzının payını vereceksin eşin araya girerse taraf olur kendi işini kendin halledeceksin kaynanan senden çekinecek lafını tartarak konuşacak 
(699 puan) tarafından
Daha önce konuşuyordum bu sefer bir şey demedim duymazlıktan geldim ama huylu huyundan vazgeçmiyor işte her zaman aynı halt en iyisi onunla bir daha gürüşmemek
(16,234 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kendimde 3 yaşında bir erkek annesi olarak diyorum erkek anneleri kapatılsın. Benimki de anlatır anlatır sen karınla kötü olma der :)
(699 puan) tarafından
Benimkide en son onu ekler siz mutlu olun, kötü olmayın sinir şey
(16,234 puan) tarafından
Dediğim gibi saygıyı kaybetmeden kendi işini görebilirsen çok rahat edersin ama aşırı anacı kocayla zor
(699 puan) tarafından
Evet hem de çok zor

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 282 göst.
23 Aralık 2021 Diğer kategorisinde M!saf!r (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 199 göst.
22 Haziran 2021 Diğer kategorisinde ☻❣îpek❣kozalağı ❣☻ (12,279 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 89 göst.
18 Ağustos 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Moryel (1,440 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 209 göst.
23 Mart 2024 Diğer kategorisinde Prenseslerin_annesi (474 puan) tarafından soruldu

401,983 soru

12,034,187 cevap

36,262 kullanıcı

...